(1398/9/21، 04:51 عصر)meysam.p.n نوشته است: از نظر من وقتی یه کاربر که می خواد بازی رو دانلود کنه اول میره عکسهاش رو می بینه و اگه از گرافیک خوشش اومد دانلود می کنه
ستیز قهرمانان هم از اون بازی های که گرافیکش آدم رو جذب می کنه و وادارش می کنه دانلودش کنه
حدس می زنم بازیتون دانلود بالایی بخوره و امیدوارم حدسم درست باشه
ولی دوست عزیز فقط تعداد دانلود مهم نیست...
مهم اینه کا وقتی کاربر بازی دان می کنه نمره خوبی هم بده...
تازه از نمره خوب هم مهم تر هم هست...
اینکه بعد از این که نمره خوب داد بعد یه مدّت خسته نشه(البته امکان پذیر نیست چون باید از بازی خسته بشه ولی اگه گیم پلی جذاب داشته باشه کاربر دیر تر خسته می شه)
و از همه اینها مهمتر اینکه کاربر شما اونقدر جذب بازی بشود که اگر مثلا بره توی فروشگاه و مثلا تیشرت بازی رشما رو دید حاضر باشه بخره یا مثلا تم بازی شما رو روی گوشی اش نصب کنه...
مثلا من مدّت ها است بازی Don't Stareve Hamlet رو بازی می کنم ولی هیچوقت (تا الان) ازش خسته نشدم.
یا بازی Nead for Speed : Mostwanted Repack 2018 رو بازی می کنم
این بازی ها چرا چنین قابلیتی رو دارن ؟؟؟
جواب :
چون کاربر در آنها آزاد است و مثل بازی های دیگه (همون خروس جنگی و پسر خوانده) نیستند که کارببر باید نوبت رو رعایت کنه و فقط بخاطر آنلاین بودنش آدم باهاش حال (خیلی کم) می کنه ...
حالا لازم نیست که در قسمت جنگیدن کاربر آزاد باشه ... مثلا کاربر بتونه با بقیه کار برای عضو شده کاراکتر رد و بدل کنه با مثلا بتونه از حریفش کاراکتر بدزده یا هر چیز دیگه ای که می تونه توی روند اصلی بازی پیاده سازی بشه یعنی اصل بازی هدف دیگه ای داره ولی این کار ها رو هم میشه توی بازی انجام داد مثلا بازی Assassins Creed هدف بازی همان داستان بازی است ولی در کنار آن هدف کار های دیگری هم می شود انجام داد...