چرا نباید از Adplay استفاده کنیم ؟ (خیلی مهم )
Deleted
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68 ، saatkooki ، Americanboy3 ، comerway ، alii
یک سوال آیا کسی میداند سود تپسل چند است چون باید از ادپلی به تپسل کوچ کنیم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: saatkooki ، Americanboy3
(1394/10/19، 03:49 عصر)orache نوشته است: - لطفا تو انجمن ها و گروه های بازی سازی ای که هستین این متن و این عکسو بخش کنین -

[تصویر:  adplay.png]

ایول دمت گرم......ترکوندی 103 1
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3 ، orache
دمت گرم داداش،خدایی حرف دل من رو زدی
دوستان با حرف دوست عزیزمون کاملا موافق هستم...
حتما اگر تونستید لینک این تاپیک رو به خود ادپلی هم بفرستید تا بدونه واقعا دنیا دسته کیه...
دیروز تو یه مهمونی به یه بنده خدایی میگم کارم بازی سازیه،میخنده میگه چیزی هم در میاد...
داستان فلپی برد رو براش تعریف کردم..خندید...و گفت من خر نیستم... کی تا حالا تونسته از بازی روزی 50 هزار دلار در بیاره...بازی رو بهش نشون دادم(فلپی برد رو) کپ کرد و دیگه هیچی نگفت... خدایا نجات بده مارو...
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
متغیره 
یه تبلیغ ممکنه ۲۰ تومن بده یه تبلیغم ۵۰ تومن
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
سلام،
اگر ادپلی مثل شما فکر میکرد نباید درون پرداخت را به صورت رایگان برای کاربران کانستراکت منتشر میکرد.با انتقاد از سیاست جدید ادپلی موافقم اما با تخریب نه ! با خدمتی که این شرکت کرده است،  به ویژه برای کاربران کانستراکت با این گفتار خصمانه شما مخالفم و اخلاقاً آن را درست نمیدانم.....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، orache ، gardeh ، Vizmark# ، amirho24
خوب شما همچنان میتونید از ادپلی استفاده کنین . اما.تا وقتی خر نباشه خر سوار نیست (فقط ضرب المثل )
تا وقتی امثال شما باشه این هاهمینطوری به اینکار ادامه میدن . ما راه خودمون رو میریم و شما هم راه خودتونو. مطمئنا وقتی کاربر ها ببینن پولی گیرشون نمیاد صرف نظر میکنن از هرچی ادپلی و تبلیغات . منم تو این راه حتما حمایتشون میکنم .
پرداخت درونی رو هم وقتی ادپلی منقرض شه مطمئنا شرکت هایی که میخوان کاربر جذب کنن شما رو به امون خدا ول نمیکنن .
موفق باشین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من هم با آقای VNG موافقم اما چرا؟؟
بنظر من نباید چشامون را روی حقایق ببنیدم اگر ادپلی نبود شاید تا چند سال آینده هم کسی پیدا نمیشد مجانی این پلاگین خرید درون برنامه رو بسازه برای کانستراکت2 و از اون مهم تر وقتی یک سایت میاد نامی از برنامه کانستراکت2 میبره یعنی داره این موتور را بزرگ میشمره و بهش اهمیت میده.
انتقاد در جهت سازنده خوبه ولی در جهت تخریب نه.
ما اینجا با هم رقابت نداریم که قرار باشه هرکس یه سمت بره ما اینجا هستیم که یک محیط و فضای خوب و دوستانه را ایجاد کنیم برای هم.
بعد خوده ادپلی گفته از تبلیغات کنار خرید درون برنامه استفاده کنید و شما را اجبار به استفاده نکرده و همچنین کاربرانی که امکان خرید را ندارند تبلیغ رو میبنیند و کسانی هم که دارند خرید می کنند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: gardeh ، amirho24 ، vng ، amirhmz
خوب لطفا شما از تبلیغاتش استفاده نکنید حالا که اجبار نکرده پرداخت درونی هم انشالله درست میکنیم حالا یا خودمون یا شرکتی. که منت ادپلی هم رو سرمون نمونه تا هرچی گفت شما بگین چشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متن اصلی delete شده من نفهمیدم.
ولی سوالم رو میگم من برای بازیم روی پرداخت درون برنامه ای اد پلی حساب کردم اما تبلیغ نمیزارم
مشکلی نیست؟
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده حل مشکل نبود کادر سفید برای تایپ در انجمن M.Y 2 4,454 1399/12/12، 10:06 صبح
آخرین ارسال: Hossein
  حل شده ایراد big-man 2 2,497 1399/11/25، 04:00 عصر
آخرین ارسال: big-man
  ایرادات سایت big-man 11 7,239 1399/8/12، 12:32 صبح
آخرین ارسال: big-man
  پیشنهاد در مورد قالب وبسایت(اصلاح شده) big-man 1 1,970 1399/8/11، 12:54 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  پیشنهاد برای تازه کار های انجمن Hossein 6 3,739 1399/8/2، 01:20 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: