(1395/1/10، 10:51 عصر)Game Baker نوشته است: دوستان عزیز
در مورد مسائل مذهبی نمیخوام باهاتون بحث کنم چون اینجا جاش نیست، فقط اینو بگم که منم میتونم با استناد به نظر یه مرجع که هم نظر با منه بحث به نفع خودم پیش ببرم ولی اینکارو نمیکنم و برخلاف شما به عقلم رجوع میکنم:
کپی رایت یعنی حق مالکیت معنوی، یعنی اگه فکر و ایده و یا کتاب و یا چیز های مشابهی متعلق به شماست من برای استفاده ازش باید پولشو بهتون بدم یعنی یه چیزی شبیه به مالکیت مادی
یه سوال:
فرض کنیم شما به هر دلیلی به یه کشور غربی سفر میکنین، اگه وارد سوپرمارکتی شدین اجناس رو از اونجا میدزدین یا پولشو میدین ، چون صاحب مغازه داره به دولتش مالیات میده و اون دولت علیه ماست پس طبق استدلال شما میشه ازشون دزدید
اگه جوابتون اینه که وسایل رو میدزدید که من دیگه حرفی ندارم و براتون آرزوی موفقیت دارم ولی اگه اینکارو نمیکنین پس در مورد نرم افزار هم باید تفکرتون رو عوض کنین
موفق باشید
سلام،
دوست گرامی، قانونی که شما آن را رعایت کپی رایت آثار جهانی میخوانی در کنوانسیون برن در سال 1886 میلادی بوجود آمده و آمریکا بعنوان یک کشور متمدن! در سال 1989 میلادی به آن پیوسته است یعنی با یک تاخیر صد و سه ساله !!
... لااقل دلسوزان آمریکا و انگلیس و دیگر دول غربی، اجازه بدهند ما هم از متمدن ترین کشور غربی در این راه الگو بگریم! تا خدای نکرده موجودات عقب افتاده و بی خردی از نظر آنها نباشیم!
دوست عزیز،هر کسی میتواند از مرجع خود تبعیت کند و ملزم به تبعیت از مرجع دیگران نیست! که شما میگوید با آوردن نام یک مرجع بحث رو به نفع خودم پیش ببرم! این گفتگوها هم برای این نیست که بحث رو به نفع خودمون پیش ببریم بلکه برای کمک به همدیگر و شناخت راه درست است.در ضمن
هرکس برخلاف شما تفکر میکند بی عقل نیست! که مینویسید من بر خلاف شما به عقلم رجوع میکنم!توهین نکنید اگر ما فقط تفکر خودمون رو درست بدونیم! چه فرقی با این تکفیری ها داریم!؟ آنها هم تفکر میکنند! و میگویند فقط ما درست میگوییم و بقیه اشتباه میکند و به عقل خودشون صدرصدر اعتماد دارند!
در مورد سوالتون، مسلمین موظف اند تا زمانی که در یک کشور خارجی و غیر مسلمان هستند.به شرطی که قانون از آنها حمایت کند، مسلمانان هم به قوانین آنها احترام بگذارند.
فقهای شیعه:
*
مسلمانى (به شبه امان)داخل دار الحرب شود، بر آن مسلمان حرام است جميع امور محترمۀ ايشان از جان و مال و عيال. حتى خمور(خمره های شراب) و خنازير(خوک های) ايشان را نمىتواند ضايع نمايد.(صيغ العقود و الإيقاعات (محشى)، ص: 47)
*و لو دخل المسلم دار الحرب مستأمنا فسرق وجب إعادته سواء كان صاحبه في دار الإسلام أو في دار الحرب...اگر مسلمان با امان داخل سرزمین کفار حربی(دار الحرب) شود.اگر چیزی را بدزد.باید ان را به صاحبش بازگرداند.خواه صاحب ان در سرزمین اسلام باشد خواه در سرزمین کفار حربی(شرائع الإسلام٬ 1/286+جواهر الكلام، 21/107)
*و لو دخل المسلم دار الحرب بأمان فاقترض من حربيّ مالا و عاد إلينا و دخل صاحب المال بأمان، كان عليه ردّه إليه، لأنّ مقتضى الأمان الكفّ عن أموالهم.....چون مسلمان با امان وارد دار الحرب شود و از کافر حربی مالی را قرض نماید.و سپس به سرزمین اسلام برگردد و صاحب مال نیز وارد دار السلام شود.مسلمان باید مال آن کافر حربی را به او بازگرداند.چرا که اقتضای امان باز ایستادن از(تصرف) اموال آنان است.(تذكرة الفقهاء-6/109)
فقهای اهل سنت:
وإذا دخل المسلم دار الحرب بأمان أو كان مأسورا معهم فأطلقوه وأمنوه لم يجز أن يغتالهم في نفس ولا مال وعليه أن يؤمنهم /چنانچه مسلمانى با برخوردارى از امان به دار الحرب درآيد يا در اسارت آنان باشد و(کفار حربی) آن مسلمان را آزاد كرده و یا به او امان داده باشند جايز نيست مسلمان به جان يا مال آنها تعرضى غافلگيرانه صورت دهد، بلكه موظف است آنان را از تعرض خويش در امان بدارد.(الاحکام
السلطانيه/278:1)
این مطالبی که برایتان آوردم از فقهای قدیمی مسلمان(شیعه و سنی) بود.برای اینکه بدانید احکام اسلام صد ها سال جلوتر از قوانین ریاکارانه ی متمدن نمایان تازه به دوران رسیده غربی هست.تازه این قوانین در مورد کفار حربی بود که در طبقه بندی اسلام از کفار، حربی ها سخت ترین دشمنان نسبت به اسلام محسوب میشدند.
نمیدانم شنیده اید یا نه زمانی كه امام خمینی (ره)در پاریس و درمحله نوفل لوشاتو بودند ، برخی از همراهان امام گوسفندی ذبح كردند، طبق قانون كشور فرانسه ذبح حیوانات در خارج از كشتارگاه ممنوع است، امام وقتی كه با خبر شدند این كار خلاف قانون كشور فرانسه است فرمودند : من از گوشت این گوسفند نمی خورم.
اما اینها دلیل نمیشود وقتی ما در کشور خودمان زندگی میکنیم هر چه آنها به ما امر کردند با جان دل بپذیریم! و از حقوق حقه ی خودمان دفاع نکنیم.
من نکات زیادی را گفتم ولی شما به نظر توجه نکردید یا نخواستید توجه کنید، از مستثنی بودن دانش بشری گفتم و از دزدی غربیان در این راه، از این که قانون ها و ادعاهایی را مطرح میکنند مثل دموکراسی و حقوق بشر و ... و اما در عمل به آنها اعتقادی ندارند، از این صحبت
کردم که
حقوق مالکیت معنوی برای ایران قائل نیستند(تصویر کتاب را در زیر آورده ام) و سالها از ما بردند و هنوز هم میبرند!
حتی دوستمان به نکته ی خوبی اشاره کرد،تحریم دارو بر اساس معاهدههای بین المللی ممنوع است اما دول غربی حتی دارو را هم بر ایران تحریم کردند!حال چرا شما انتظار دارید ما به آنها باج بدهیم!؟ از گذشته تا به حالا کم از مردم ما امتیاز گرفتند!؟
تصاویری از کتابچه حق نشر کنگره ایالات متحده آمریکا: