کپی رایت
دوستان عزیز

در مورد مسائل مذهبی نمیخوام باهاتون بحث کنم چون اینجا جاش نیست، فقط اینو بگم که منم میتونم با استناد به نظر یه مرجع که هم نظر با منه بحث به نفع خودم پیش ببرم ولی اینکارو نمیکنم و برخلاف شما به عقلم رجوع میکنم:

کپی رایت یعنی حق مالکیت معنوی، یعنی اگه فکر و ایده و یا کتاب و یا چیز های مشابهی متعلق به شماست من برای استفاده ازش باید پولشو بهتون بدم یعنی یه چیزی شبیه به مالکیت مادی

یه سوال:
فرض کنیم شما به هر دلیلی به یه کشور غربی سفر میکنین، اگه وارد سوپرمارکتی شدین اجناس رو از اونجا میدزدین یا پولشو میدین ، چون صاحب مغازه داره به دولتش مالیات میده و اون دولت علیه ماست پس طبق استدلال شما میشه ازشون دزدید

اگه جوابتون اینه که وسایل رو میدزدید که من دیگه حرفی ندارم و براتون آرزوی موفقیت دارم ولی اگه اینکارو نمیکنین پس در مورد نرم افزار هم باید تفکرتون رو عوض کنین

موفق باشید

سپاس شده توسط: empire of vampire ، vng
(1395/1/10، 10:51 عصر)Game Baker نوشته است: دوستان عزیز

در مورد مسائل مذهبی نمیخوام باهاتون بحث کنم چون اینجا جاش نیست، فقط اینو بگم که  منم میتونم با استناد به نظر یه مرجع که هم نظر با منه بحث به نفع خودم پیش ببرم ولی اینکارو نمیکنم و برخلاف شما به عقلم رجوع میکنم:

کپی رایت یعنی حق مالکیت معنوی، یعنی اگه فکر و ایده و یا کتاب و یا چیز های مشابهی متعلق به شماست من برای استفاده ازش باید پولشو بهتون بدم یعنی یه چیزی شبیه به مالکیت مادی

یه سوال:
فرض کنیم شما به هر دلیلی به یه کشور غربی سفر میکنین، اگه وارد سوپرمارکتی شدین اجناس رو از اونجا میدزدین یا پولشو میدین ، چون صاحب مغازه داره به دولتش مالیات میده و اون دولت علیه ماست پس طبق استدلال شما میشه ازشون دزدید

اگه جوابتون اینه که وسایل رو میدزدید که من دیگه حرفی ندارم و براتون آرزوی موفقیت دارم ولی اگه اینکارو نمیکنین پس در مورد نرم افزار هم باید تفکرتون رو عوض کنین

موفق باشید

نه اونها نمی دزدن ، اما نرم افزارها و کتاب های ایران مخصوصاً علمی ها از گذشته ها تا امروز
به قول شما دزدی میشه پس ما هم مقابله به مثل میکنیم

با تشکر سعی نکنین روشن فکر بازی در بیارین استدلال عقلی کافیه
این ماجرای مرجع رو نشنیدم یه شایعه هم برام سندیتی نداره اما کور و کر که نیستم
ما رو قبول ندارن پس ما هم قبولشون نداریم نمیشه که هر جا به نفع اونهاست پای همه نوع حقوق
وسط ، از حقوق بشر بگیر تا حقوق حیوانات رو وسط میکشن، حتی اشخاص و دانشمندان ما به رسمیت شناخته نمی شن و اونها رو تحریم میکنن

اگه مقابل به مثل نکنیم دیگر چه کنیم ؟! ...

سپاس شده توسط: vng
(1395/1/10، 10:51 عصر)Game Baker نوشته است: دوستان عزیز

در مورد مسائل مذهبی نمیخوام باهاتون بحث کنم چون اینجا جاش نیست، فقط اینو بگم که  منم میتونم با استناد به نظر یه مرجع که هم نظر با منه بحث به نفع خودم پیش ببرم ولی اینکارو نمیکنم و برخلاف شما به عقلم رجوع میکنم:

یه سوال:

موفق باشید

سلام،
دوست گرامی، قانونی که شما آن را رعایت کپی رایت آثار جهانی میخوانی در کنوانسیون برن در سال 1886 میلادی بوجود آمده و آمریکا بعنوان یک کشور متمدن! در سال 1989 میلادی به آن پیوسته است یعنی با یک تاخیر صد و سه ساله !!
... لااقل دلسوزان آمریکا و انگلیس و دیگر دول غربی، اجازه بدهند ما هم از متمدن ترین کشور غربی در این راه الگو بگریم! تا خدای نکرده موجودات عقب افتاده و  بی خردی از نظر آنها نباشیم!  

دوست عزیز،هر کسی میتواند از مرجع خود تبعیت کند و ملزم به تبعیت از مرجع دیگران نیست! که شما میگوید با آوردن نام یک مرجع بحث رو به نفع خودم پیش ببرم! این گفتگوها هم برای این نیست که بحث رو به نفع خودمون پیش ببریم بلکه برای کمک به همدیگر و شناخت راه درست است.در ضمن هرکس برخلاف شما تفکر میکند بی عقل نیست! که مینویسید من بر خلاف شما به عقلم رجوع میکنم!توهین نکنید اگر ما فقط تفکر خودمون  رو درست بدونیم! چه فرقی با این تکفیری ها داریم!؟ آنها هم تفکر میکنند! و میگویند فقط ما درست میگوییم و بقیه اشتباه میکند و به عقل خودشون صدرصدر اعتماد دارند!

در مورد سوالتون، مسلمین موظف اند تا زمانی که در یک کشور خارجی و غیر مسلمان هستند.به شرطی که قانون از آنها حمایت کند، مسلمانان هم به قوانین آنها احترام بگذارند.

فقهای شیعه:

*مسلمانى (به شبه امان)داخل دار الحرب شود، بر آن مسلمان حرام است جميع امور محترمۀ ايشان از جان و مال و عيال. حتى خمور(خمره های شراب) و خنازير(خوک های) ايشان را نمى‌تواند ضايع نمايد.(صيغ العقود و الإيقاعات (محشى)، ص: 47)

*و لو دخل المسلم دار الحرب مستأمنا فسرق وجب إعادته سواء كان صاحبه في دار الإسلام أو في دار الحرب...اگر مسلمان با امان داخل سرزمین کفار حربی(دار الحرب) شود.اگر چیزی را بدزد.باید ان را به صاحبش بازگرداند.خواه صاحب ان در سرزمین اسلام باشد خواه در سرزمین کفار حربی(شرائع الإسلام٬ 1/286+جواهر الكلام، 21/107)

*و لو دخل المسلم دار الحرب بأمان فاقترض من حربيّ مالا و عاد إلينا و دخل صاحب المال بأمان، كان عليه ردّه إليه، لأنّ مقتضى الأمان الكفّ عن أموالهم.....چون مسلمان با امان وارد دار الحرب شود و از کافر حربی مالی را قرض نماید.و سپس به سرزمین اسلام برگردد و صاحب مال نیز وارد دار السلام شود.مسلمان باید مال آن کافر حربی را به او بازگرداند.چرا که اقتضای امان باز ایستادن از(تصرف) اموال آنان است.(تذكرة الفقهاء-6/109)

فقهای اهل سنت:

وإذا دخل المسلم دار الحرب بأمان أو كان مأسورا معهم فأطلقوه وأمنوه لم يجز أن يغتالهم في نفس ولا مال وعليه أن يؤمنهم /چنانچه مسلمانى با برخوردارى از امان به دار الحرب درآيد يا در اسارت آنان باشد و(کفار حربی) آن مسلمان را آزاد كرده و یا به او امان داده باشند جايز نيست مسلمان به جان يا مال آن‏ها تعرضى غافلگيرانه صورت دهد، بلكه موظف است آنان را از تعرض خويش در امان بدارد.(الاحکام
السلطانيه/278:1)

این مطالبی که برایتان آوردم از فقهای قدیمی مسلمان(شیعه و سنی) بود.برای اینکه بدانید احکام اسلام صد ها سال جلوتر از قوانین ریاکارانه ی متمدن نمایان تازه به دوران رسیده غربی هست.تازه این قوانین در مورد کفار حربی بود که در طبقه بندی اسلام از کفار،  حربی ها سخت ترین دشمنان نسبت به اسلام محسوب میشدند.

نمیدانم شنیده اید یا نه زمانی كه امام خمینی (ره)در پاریس و درمحله نوفل لوشاتو بودند ، برخی از همراهان امام گوسفندی ذبح كردند، طبق قانون كشور فرانسه ذبح حیوانات در خارج از كشتارگاه ممنوع است، امام وقتی كه با خبر شدند این كار خلاف قانون كشور فرانسه است فرمودند : من از گوشت این گوسفند نمی خورم.  

اما اینها دلیل نمیشود وقتی ما در کشور خودمان زندگی میکنیم هر چه آنها به ما امر کردند با جان دل بپذیریم! و از حقوق حقه ی خودمان دفاع نکنیم.

من نکات زیادی را گفتم ولی شما به نظر توجه نکردید یا نخواستید توجه کنید، از مستثنی بودن دانش بشری گفتم و از دزدی غربیان در این راه، از این که قانون ها و ادعاهایی را مطرح میکنند مثل دموکراسی و حقوق بشر و ... و اما در عمل به آنها اعتقادی ندارند، از این صحبت
کردم که حقوق مالکیت معنوی برای ایران قائل نیستند(تصویر کتاب را در زیر آورده ام) و سالها از ما بردند و هنوز هم میبرند!
حتی دوستمان به نکته ی خوبی اشاره کرد،تحریم دارو بر اساس معاهده‌های بین المللی ممنوع است اما دول غربی حتی دارو را هم بر ایران تحریم کردند!حال چرا شما انتظار دارید ما به آنها باج بدهیم!؟ از گذشته تا به حالا کم از مردم ما امتیاز گرفتند!؟

تصاویری از کتابچه حق نشر کنگره ایالات متحده آمریکا:

[تصویر:  amrica_1.jpg]

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: Mojtaba ، ghasem ، amirho24 ، seyed ، makan parsi
اصلا کاری به دین و اعتقاد ندارم , دزدی دزیه میخواد از یک روحانی مسلمان باشه میخواد از یک یهودی آدمکش باشه ,
همه ما وقتی از کرک استفاده میکنیم داریم حقوق دیگری رو زیر پامون میزاریم و دزدی محسوب میشه ,

شما ویندوزت کرک شدس , مدیا پلیرت کرک شدس , تبدیل فایل های صوتی کرک شدس , فتوشاپ و ..
باید حدود 10 20 میلیون بزاری کنار و از ویندوز شروع کنی به خرید لایسنس اورجینال , الکی هم خودمون رو گول نزنیم این آدم خوبیه پس گناه داره این آدم بدیه پس ازش دزدی کنیم خدا هم خوشحال میشه !!

شرایط اقتصادی ما مجبورمون کرده که از کرک استفاده کنیم , این پولی که ما میدیم نسبت به درامدمون خیلی هستش ولی برای شهروندانشون خیلی مناسبه و با اینکه مسلمان نیستند و خیلی هاشون کلا آئیست و خداناباورند باز هم به کپی رایت احترام میزارن و خرید میکنند ,

سپاس شده توسط: Game Baker
جواب های دوستان رو خوندم
خیلی ممنون از زمانی که گذاشتید و به ویژه ممنون از اقایون vng و game baker

جناب vng عزیز تمام مسائیلی که گفتید صرفا طولانی کردن یه طرز فکره
یعنی شما یه طرز فکر رو گرفتید و تا تهش رفتید و هی بهش شاخ و برگ دادی

اما من ندیدم به این مسئله توجه انچنانی بکند که :
اولا ما گناه رو با گناه جواب نمیدیم یعنی اگر بهمون تهمت بزنن بهشون تهمت نمیزنیم اگر مارو شکنجه کنن حق نداریم شکنجه اشون کنیم اگر توی کشورمون بمب های شیمیایی بزنن حق نداریم توی گشورشون بمب شیمیایی بزنیم اگر بچه هامون رو بکشن حق نداریم بچه هاشون رو بکشن
و اگر کشورهاشون و با وابستگان کشورهاشون از مردم بی گناه ما دزدی بکنن ما حق نداریم از "مردم بیگناهشون" دزدی بکنیم
اگر شما اطمینان مستند و معتبر و قابل دفاع دادگاهی داشتید که فلان فرد متحد امریکا و اسرائیل هست از نظر بعضی مراجع حق دارید کپی رایت رو در مورد ایشون رعایت نکنید

اما در مورد دوستمون که لطف کردن و گفتن من اگه میخواستم بفهمم میفهمیدم باید بگم که کاش یه کم بیشتر ادب داشتید و در ضمن منم همین نظر رو در مورد شما دارم اگر میخواستی متوجه حقیقت بشی سر خودتو با یه سری حرفای دل خوش کن گرم نمیکردی که کار اشتباهت رو "توجیه" کنی
البته این حرف صرفا در مورد ایشون هست نه باقی دوستان بقیه نظرشون محترم هست چون متقابلا احترام میذارن

در ضمن ما هرچی که اونها بهمون امر کنن رو نمیپذریم
ما یک دین داریم اونم اسلامه و گفته حق همه مردم دنیا مهمه اسمش هم حق الناس هست نه حق المسلمین یا چیز دیگه
حق الناس
حق مردم
هرجای دنیا
بدون نگاه به رنگ پوست و جنسیت و کشور و ...

امیدوارم دوستان توجه داشته باشن ما هیچکدوم منافق نیستیم به امیدخدا
پس لحن صحبت ها رو رعایت کنیم و اگر توسنیتم نظرمون رو ثابت کنیم که خداروشکر و در غیر این صورت قبول کنیم که اختلاف نظر داریم همین
بی خودی به هم دیگه برچسب نزنیم

در اخرم خیلی خوشحالم که دوستان حداقل زمان گذاشتن به این موضوع فکر کردن و دغدغه ی دینشون رو داشتن
همگی موفق باشید
یاعلی

سپاس شده توسط: Game Baker
سلام 
لازم نیست درگیر این قضابا بشید ...
لایسنس کانستراکت 130 دلاره ... یکبار پرداخت میکنید دیگه خیالتون راحته که پشتیبانی قوی هم دارید ...
اگرم پول لایسنس ندارید از انجینای فری استفاده کنید مثل یونیتی ... 
ولی فعلا که ما در حال کسب تجربه تو بازار محلی خودمون هستیم من مشکلی نمیبینم از کرک استفاده بشه ... 
یه قرار با خودتون بزارید که اگر پول لایسنس جور شد میرم میخرمش :D

اینم بخونید بد نیست : http://www.askdin.com/thread27343.html
اگر مرجعتون آیت الله خامنه ای باشه و نرم افزار خارجی باشه و قراردادی با اون کشور نداشته باشیم ... لستفاده و کسب درآمد مشکلی نداره ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !

سپاس شده توسط: seyed ، Game Baker
من طرز فکرم با دوستان aminhashemi و Rounder  خیلی نزدیکه و البته جنابTartilla  نظر بسیار خوبی دادن که منم نظرم کاملا همینه 
فعلا که نه پولشو داریم و نه شرایط پرداخت پول به شرکت های تولیدکننده نرم افزار ولی اگه شرایطش فراهم شد حتما اینکارو میکنیم

سپاس شده توسط:
اینم از گوگولی خودمون:

Redirect Notice

اگرم کاملشو میخواین

302 Moved

سپاس شده توسط:
تو گوگل داشتم مطلبی رو سرچ می کردم که به ین انجمن رسیدم و حرف های جالبی رد و بدل شد که نشد بخوام بی تفاوت ازش بگذرم...
در جواب کسانی که همیشه برای در رفتن از زیر سوالات تمام مسائل دنیوی رو به منابع دینی مذهبی بست میدن باید بگم که:

خیلی جالبه که وقتی حرف های این چنینی پیش میاد همه از مسائل دینی مذهبی مثال می زنن در صورتی که انسان ها در یک چنین جامعه دینی حق انتقاد از کپی رایت دین رو ندارن چرا که ممکنه جون شونو از دست بدن و این خودش بزرگترین دزدی از افکار انسان ها ست حالا مابقی مسائل پیشکش.

سپاس شده توسط:
خیلی خنده داره . خیلی خیلی خیلی .
اگر قبول ندارین غربی ها رو و دشمن ماست و دشمن اسلامه خوب چرا گفته میشه کپی رایت میتونه جرواجر شه ؟ چرا باید دزدید ؟ این حرفو من هزاران جا شنیدم و دیدم که گفته میشه چون حالا دشمن ماستو و علت هایی که دوستان در بالا گفتن جایزه که همینطوری کرکی استفاده کنیم . به نظر من اگر قبول ندارینشون استفاده نکنین !!!
.
رعایت حق برای همه هست به دینو مذهبو هیچی ربطی نداره چه چیز عقلانیه . هم دولت ما و هم تمامی دولت ها ممکنه مرتکب اشتباهی شده باشند اما مردم چیکار کردند ؟ یک نرم افزار رو یک شرکت یا یک فرد خارجی ساخته . اون چی کار به اسلامو چیکار به دین داره ؟ چون آمریکایی هست باید حقش پایمال بشه ؟ پس این درسته که چون مسلمون های داعشی آدم میکشن و سر میبرن و باید مجازات بشن بیان ما رو مجازات کنن بگن شما هم مسلمونین ؟
اگر واقعا این به نظر شما عادیه که خوب بسم الله .
.
اینقدر این مساله ی ساده ای هست که نمیشه خودمونو گول بزنیم و به جای شرمنده بودن تازه حق به جانب هم باشیم و تا یه نفر میاد یه حرفی میزنه یک حرف منسوخ "ادای روشن فکر ها رو " بچسبونیم بهش
.
.
.
.
.
.
از همه جالب تر اینه که اکثر ایرانی ها بلانسبت اینقدر پست هستن که حتی حقوق خودشونم رعایت نمیکنن . آلبوم محسن چاوشی 18 هزار خرید داشت و 300 هزار دانلود غیر قانونی . فیلم شهرزادو چند ده میلیون نفر میبینن ؟ تعداد خرید از 400 هزار شروع شده و الان زیر چند ده هزار رسیده . حالا برین تعداد بازدید سایت ها رو ببین چقدر دانلود کردن !!! بدبخت سازنده باید بیاد رایگان بذاره .
بازیه بازار چقدره ؟ 1000 تومن !! پول 1 پفک ! پول 1 نون ! این پول رو حاضر نیستن بدن و از کرک استفاده میکنن . بازی ای که 50 هزار دانلود شده چرا باید 1000 تا خرید داشته باشه ولی 41 هزار نفر تا آخر رفته باشن ؟
از این جماعت هر نوع دزدی ای بر میاد و اصلا امیدوار نیستم و شما هم بهتره نباشین !!!!
.
بدترین قسمتش اینجاست که با افتخار سرشونو بالا میگیرن میگن ما تاحالا 1 قرون بابت نرم افزار و بازی پول ندادیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سپاس شده توسط: aminhashemy ، Game Baker

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: