دانلود موسیقی و اجرا در بازی

دوباره تشکر میکنم از بابت معرفی پلاگین فایل ترنسفر
فقط یه سوال داشتم در موردش، قبلش کاری ک میخوامو توضیح میدم و بعد سوالمو میپرسم

من میخوام داخل بازی از موزیک استفاده کنم و موزیک ها هم تقریبن 5 تا 7 مگ هستن و تعدادشوون بالای 20 تا هست و حجم بازی زیاد میشه و تصمیم گرفتم ک خود کاربر موزیکی ک میخواد رو دانلود کنه و اینطور حجم کمتری رو خرج کرده

به نظرم این پلاگین این کارو انجام میده ولی سوال اینجاست ک لینک موزیک رو میدم بش و آدرس فولدری ک میخوام توش سیو بشه رو هم بش میدم، ولی اون آدرس داخل گوشیه و فایل های صدا باید داخل کانستراکت ایمپورت بشن تا بتونیم براشون ایونت و اکشن نویسی کنیم!
حالا نمیدونم برا موزیکی ک قراره بعدا دانلود بشه چطور دستور بنویسم ک اجرا بشه!!
[تصویر:  4.gif] 

از اینکه بی دریغ راهنمایی میکنید ممنونم

در پناه حق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
روش درست اجرای یک فایل صوتی استفاده از پلاگین Cordova Media است، ولی متأسفانه cranberry این پلاگین را درست پیاده‌سازی نکرده. برای همین بنده روشی رو که به ذهنم می‌رسه می‌گم، اگه بقیه‌ی دوستان روش ساده‌تری به ذهنشون می‌رسه خوشحال می‌شم راه حلّشون رو بدونم.

۱. ابتدا فایل‌های صوتی خودتون رو تبدیل به base64 کنید تا به متن تبدیل بشن.
۲. طبق معمول می‌تونید با همون پلاگین file transfer فایل متنی رو دانلود و ذخیره کنید.
۳. از پلاگین cranberry cordova file برای خوندن فایل متنی دانلود شده استفاده کنید.
۴. حالا می‌تونید برای اجرای صدایی که تبدیل به base64 شده از پلاگین audio from url استفاده کنید.

این هم پلاگین‌های لازم:

cordova file transfer
cordova file --- فایل capx مثال
audio from url

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، miladfalah ، amirho24 ، bakoja83 ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
(1395/1/22، 02:20 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام
روش درست اجرای یک فایل صوتی استفاده از پلاگین Cordova Media است، ولی متأسفانه cranberry این پلاگین را درست پیاده‌سازی نکرده. برای همین بنده روشی رو که به ذهنم می‌رسه می‌گم، اگه بقیه‌ی دوستان روش ساده‌تری به ذهنشون می‌رسه خوشحال می‌شم راه حلّشون رو بدونم.

۱. ابتدا فایل‌های صوتی خودتون رو تبدیل به base64 کنید تا به متن تبدیل بشن.
۲. طبق معمول می‌تونید با همون پلاگین file transfer فایل متنی رو دانلود و ذخیره کنید.
۳. از پلاگین cranberry cordova file برای خوندن فایل متنی دانلود شده استفاده کنید.
۴. حالا می‌تونید برای اجرای صدایی که تبدیل به base64 شده از پلاگین audio from url استفاده کنید.

این هم پلاگین‌های لازم:

cordova file transfer
cordova file --- فایل capx مثال
audio from url
دست شما درد نکنه
میخواستم دیگه هزینه برا سرور نکنم و کاربر مستقیم از سایتی ک ادرس دادم دانلود کنه
تست میکنم خبرشو میدم

متشکرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: