حل شده امنیت برنامه های ساخته شده
سلام
من این تاپیک رو زدم تا هر یک از دوستان پیشنهاد خودشون رو برای امنیت برنامه هاشون بگن!!
متاسفانه این روز ها متوجه هستیم برخی فرصت طلب ها در تلگرام برنامه های پولی که در مارکت ها هستند رو به رایگان در کانال ها می گذارند و یا با قیمتی کمتر می فروشند
هر یک از شما فکر کنید و نظری بدین که بشه این رو کنترل کرد تا حق کسی ضایع نشه
مرسی
یادتون نره نظر هاتونو بگین حتما 103 
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
کسی پیشنهادی نداشت؟ 21 20
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

هیچ راهی نیست برای تامین امنیت برنامه ها، اگه میشد، همین نرم افزار کانستراکت یا برنامه های فتوشاپ و فلش و .... رو جلوشو میگرفتن.

راهش برای تلگرام یا سایتها اینه که کانال تلگرام رو به تلگرام گزارش بدین و به انگلیسی بنویسین که داره برنامه های پولی رو رایگان میذاره.
یا به پلیس فتا برای سایتها و کانال ها بگین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1395/2/1، 11:10 عصر)sajad888 نوشته است: سلام
من این تاپیک رو زدم تا هر یک از دوستان پیشنهاد خودشون رو برای امنیت برنامه هاشون بگن!!
متاسفانه این روز ها متوجه هستیم برخی فرصت طلب ها در تلگرام برنامه های پولی که در مارکت ها هستند رو به رایگان در کانال ها می گذارند و یا با قیمتی کمتر می فروشند
هر یک از شما فکر کنید و نظری بدین که بشه این رو کنترل کرد تا حق کسی ضایع نشه
مرسی
یادتون نره نظر هاتونو بگین حتما 103 
یا حق

سلام،در حال حاضر بهترین روش از نظر من برای جلوگیری از نشر غیر قانونی برنامه ها و بازی های پولی، فروش آنها از طریق درون پرداخت است.در واقع استفاده از شیوه آزمون و خرید، بدین صورت که بخش کوچکی از برنامه یا بازی را باز میگذارید و کاربر برای استفاده از بخش های دیگر یا ادامه ان باید هزینه کامل را پرداخت کند.با این روش میتوان آمار دانلود برنامه ها را هم افزایش داد،که نتیجه آن جذب مخاطبان واقعی، محبوب و معروف شدن برنامه و کسب درامد بیشتر است.هر چقدر هم بازی در سطح نت پخش و کپی شود به نفع شما خواهد بود!  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mah ، sajad888
بهترین روش همینی هست که vng گفت، البته باید بشه رو برنامه تون این روش رو پیاده سازی کنین.
با این روش، کسی هم که برنامه رو بفرسته برای کس دیگه، ناچارا برای استفاده از امکانات باید پرداخت درون برنامه رو انجام بده.[url=http://construct2.ir/member.php?action=profile&uid=61]
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، sajad888

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: