چگونه خروجی exe و apk بگیرم
سلام دوستان ببخشید من تازه امروز با کنستراکت آشنا شدم(البته اگر اسمش رو درست بگم21
و میخوام واسه تست یه خروجی بگیرم اما آندروید رو که میزنم یه سری فایل جفنگ بهم میده که اصلا هم ربطی به اندروید نداره! 20
exe هم که کلا نداره توی خود سایت بود ولی انگار تاریخش گذشته چون میزنه صفحه یافت نشد 20
اگر کمک کنید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای خروجی اندروید بعد از اینکه خروجی گرفتین بهتون داخل یک فولدر چند فایل میده بعد وارد برنامه XDK می شوید و فایل وارد کرده و خروجی بگیرید._(مستقیم بهتون فایل apk نمیده خوده کنستراک2)
برای خروجی کامپیوتر باید تو قسمت خروجی گرفتن رو گزینه Node-webket کلیک کنید و خروجی بگیرید که بهتون چند فولدر میده:
1:لینوکس
2:ویندوز
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا واقعا ممنون یه سوال دیگه هم داشتم میشه بپرسم مثلا چه طور از یه activity(یا نمیدونم layout نمیدونم کدوم درست هست) بپرم به یکی دیگه؟
بازم ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگاه تو شئ سیستم(system) نوشته Go to layout یا Go to name layot
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستی یه سوال دیگه نمیشه به برنامه گفت وقتی کلید جهت بالا رو میزنن پلیرم بره به سمت موس؟
الآن صورتش سمت موس هست ولی با کلید بالا میره سمت سقف با کلید پایین میاد سمت زمین فرقی هم نداره روش رو کدوم طرف باشه
ممنون میشم جواب بدید1
  پاسخ

سپاس شده توسط: yosef
(1393/10/19، 11:28 عصر)wowxpria نوشته است: نگاه تو شئ سیستم(system) نوشته Go to layout یا Go to name layot

اینون نمیتونم پیدا کنم چیزی که توش layout باشه فقط
on start in layout
on end in layout
on loader layout complated هست 20
  پاسخ

سپاس شده توسط: yosef
نگاه این باید عمل کاری باشه مثلا شما یک گزینه Batton بیارین داخل بازی بعد تو دستورات بگین اگر روی گزینه batton کلیک شد حالا داخل شی سیستم بره لیوت بعدی(Go to layout)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آهان ممنون پیداش کردم

پاسخ

سپاس شده توسط:
حالا فقط گیرم توی این هست که چه طور یه لیوت دیگه بسازم به قول قدیمی ها لقمه رو دور گردنم میچرخونم 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ببخشید میشه در مورد  ساخت بازی دونفر  اموزش بزارید                                                                مقسی24
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,146 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali