فرار از الگمان
سلام دوستان !!
نزدیک 5 روزی هس دارم روش کار میکنم البت به صورت تمام وقت نه!
داستان و موضوع کلی بازی  زمان انتشار معلوم میشه و این پست رو هم اپدیت میکنم !
 اسم بازی : فرار از الگمان    دوستان روی عکس کلیک کنید تا در سایز اصلی هم ببینینش  چون اینجا یکم عکسا کشیده تر شده !!!!!!!!!!! موفق باشید  
[تصویر:  0xpt7pwpal2zahvh8t67.png]
[تصویر:  jm7pgta2kegijbvell10.png]
[تصویر:  7h8lrt7ivu1zjiu590z3.png]
[تصویر:  zyprebmqvbnpg86oigth.png]
[تصویر:  fslhjny6q106wql13cti.png]
[تصویر:  1m5d2epi6cc112ltw28x.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، amirho24
دوستان اگه نظری درمورد طراحی داشتین حتما بگین چون خعلی میتونه کمک کنه !!

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/2، 12:19 صبح)amira94 نوشته است: دوستان اگه نظری درمورد طراحی داشتین حتما بگین چون خعلی میتونه کمک کنه !!
سلام و خسته نباشید . طراحی عالیه و سبک جالبی داره فقط  ی مشکل داره اینه که کارکترتون خیلی رفته زیر منظورم اینه ک زیاد معلوم نیست و تو صفحه نمایش های کوچک فک کنم زیاد جالب نشه . امیدوارم موفق باشید  41 8
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
ناراحت نشید.
به نظرم اگه کاراکتر رو عوض کنید بهتره.البته خودتون میدونید چون من داستان بازی رو نمیدونم چیه.میتونه کاراکتر انسان نباشه ولی یه چیز جذاب و ساده باشه.
ولی در کل گرافیک خوبی داره امید وارم موفق باشید.
  پاسخ

خیلی جالب و زیباست منتظریم
موفق باشی
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

از همه نظر عالی هست ، اما به گفته دوستمون بنده هم اعتقاد دارم کاراکتر دیده نمیشه ، من حتی اولین باری که نگاه کردم اصلا کاراکتر رو ندیدم !

بعد اینکه ، ی سوال نیمه تخصصی 22 شما که شماره تلفنتو میخوای توی ی بازی بذاری ، آیا برای چی اینجا روشو پوشوندی 21
  پاسخ

کارکتر اصلی کو دوستان!!! 13  39 من نمیبینمش نکنه اون سفید کوچیکست؟!
غایب
  پاسخ

(1395/4/2، 12:29 صبح)danials008 نوشته است:
(1395/4/2، 12:19 صبح)amira94 نوشته است: دوستان اگه نظری درمورد طراحی داشتین حتما بگین چون خعلی میتونه کمک کنه !!
سلام و خسته نباشید . طراحی عالیه و سبک جالبی داره فقط  ی مشکل داره اینه که کارکترتون خیلی رفته زیر منظورم اینه ک زیاد معلوم نیست و تو صفحه نمایش های کوچک فک کنم زیاد جالب نشه . امیدوارم موفق باشید  41 8

سلام. لطف دارین . کارکتر رو توی منوی بازی از دستی بردم زیر لایه های بازی . ولی در طول مراحل نه بیشتر روی صفحس و به صورت کامل دیده میشه . من بازی رو صفحه 4 اینچ هم تست کردم زیاد مشکلی نبود 
(1395/4/2، 12:37 صبح)kazem نوشته است: ناراحت نشید.
به نظرم اگه کاراکتر رو عوض کنید بهتره.البته خودتون میدونید چون من داستان بازی رو نمیدونم چیه.میتونه کاراکتر انسان نباشه ولی یه چیز جذاب و ساده باشه.
ولی در کل گرافیک خوبی داره امید وارم موفق باشید.
سلام . نه دوست عزیز ناراحت واسه چی ؟ خودم خواستم نظر بدین دیگه ! اگه نظری و ایده ای در مورد کارکتر دارین بگین تا عوضش کنم چون زیاد کاری نداره 

(1395/4/2، 12:45 صبح)directionteam نوشته است: خیلی جالب و زیباست منتظریم
موفق باشی
ممنون شما لطف دارین . احتمالا 8 یا 10 تیر منتشر بشه 

(1395/4/2، 05:13 صبح)hesam3 نوشته است: از همه نظر عالی هست ، اما به گفته دوستمون بنده هم اعتقاد دارم کاراکتر دیده نمیشه ، من حتی اولین باری که نگاه کردم اصلا کاراکتر رو ندیدم !

بعد اینکه ، ی سوال نیمه تخصصی 22 شما که شماره تلفنتو میخوای توی ی بازی بذاری ، آیا برای چی اینجا روشو پوشوندی 21  
ممنون . والا همونطور که گفتم کارکتر فقط در منو بازی اینطوری قرار گرفته و طراحی شده داخل بازی یکم وضعیتش فرق میکنه . متاسفانه من فایل psd که مربوط به طراحی صفحه تلفن بود رو گم کردم و نشد ویرایشش کنم و کلا شماره رو بردارم اینو الان با پینت ویندوز گزاشتم 21. اول نیت داشتم شماره رو بزارم که داخل بازی هم باشه ولی بعد پیشیمون شدم 21

(1395/4/2، 08:27 صبح)shaygaaan نوشته است: کارکتر اصلی کو دوستان!!! 13  39 من نمیبینمش نکنه اون سفید کوچیکست؟!
فعلا که همون سفید کوچیکه هست :21 اگه ایده و نظری دارین حتما بگین تا عوضش کنم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
گرافیکش خیلی عالیه.
ولی منم مثل دوستان بنظرم کاراکتر جالب نیست.
یه کاراکتر مثل محیط سیاه یا خاکستری باشه بهتره
  پاسخ

(1395/4/2، 02:51 عصر)shazde نوشته است: گرافیکش خیلی عالیه.
ولی منم مثل دوستان بنظرم کاراکتر جالب نیست.
یه کاراکتر مثل محیط سیاه یا خاکستری باشه بهتره

ممنون . والا دوستان همینطوری میگن کارکتر خوب دیده نمیشه اگه رنگشو تیره کنم که کلا نابود میشه .
چون تصاویر پس زمینه و ابجکت های محیط سیاه هستن مجبور شدم کارکتر رو سفید بزارم 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: