حل شده سه تا مشکل اساسی
1:یه جا مشکل پیدا کردم می خوام  چند تا اسپریت بزارم پاین صفحه که پلیرم اگر حرکت کرد با پلیرم دوربین هم حرکت می کنه و اون اسپریت هایی که پایین صفحه هستند عقب میمونند(جاشون میمونند) می خوام وقتی دوربین حرکت می کند اون اسپریت هاشم باهاش حرکت کنند تو همون جایی که برای انتخاب کردم..

[تصویر:  84732598735453879384.png]

2: وقتی خروجی اندروید اندروید با برنامه  Intel XDKمیگیرم صدا دیگه تو گوشی پخش نمیشه.
3:میخوام صفحه بازیمو به طرف دیگه انجام بدم یعنی اگر گوشیمو حرکت دادم صفحه نمایش بچرخه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پاسخ 1 فهمیدم حرکی براش سوال پیش آمد بپرسه.[img=18x18]images/smilies/yahoo/1.gif
  پاسخ

سپاس شده توسط:
۱. باید یک لایه‌ی هاد ﴿UI﴾ ایجاد کنید. (لایه‌ای که دارای پارالاکس صفر باشه لایه‌ی هاد نامیده می‌شه)
۲. کراس‌واک با Web Audio سازگار هست. نباید چنین مشکلی پیش بیاد. در مورد این مشکل اطّلاعاتی ندارم.
۳. اگه تنظیمات پیش‌فرض Intel XDK رو تغییر نداده باشید، به صورت خودکار صفحه می‌چرخه.

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/7/23، 09:53 عصر)'Mojtaba' نوشته است: ۱. باید یک لایه‌ی هاد ﴿UI﴾ ایجاد کنید. (لایه‌ای که دارای پارالاکس صفر باشه لایه‌ی هاد نامیده می‌شه)
۲. کراس‌واک با Web Audio سازگار هست. نباید چنین مشکلی پیش بیاد. در مورد این مشکل اطّلاعاتی ندارم.
۳. اگه تنظیمات پیش‌فرض Intel XDK رو تغییر نداده باشید، به صورت خودکار صفحه می‌چرخه.

یابت جوابتون ممنون ولی باید صدا را با چه فرمتی بدیم والا هرکار کردم صدا پخش نشد- بصورت خودکار مه همه گوشی ها می چرخه اینکه تمام صفحه بشه من میگم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/7/23، 10:39 عصر)'wowxpria' نوشته است: بصورت خودکار مه همه گوشی ها می چرخه اینکه تمام صفحه بشه من میگم

اگه این آموزش رو بخونید مشکلتون حل می‌شه:
http://si2.ir/?p=229
(1393/7/23، 10:39 عصر)'wowxpria' نوشته است:  یابت جوابتون ممنون ولی باید صدا را با چه فرمتی بدیم والا هرکار کردم صدا پخش نشد

مثل ویدئو که حتماً باید دوتا فرمت براش وارد کنید، صدا رو هم باید با هر دو فرمت ogg و m4a وارد کنید. (هر دو فایلی که وارد می‌کنید باید اسم یکسان داشته باشند و فقط فرمت‌شون فرق کنه). اگه صدایی که وارد می‌کنید موسیقی متن بازی بود از طریق پوشه‌ی Music در نوار پروژه واردش کنید و اگه افکت صوتی بود از طریق پوشه‌ی Sounds در نوار پروژه. برای پخش صدا هم باید شیء Audio رو به بازی اضافه کنید و از ایونت‌ها و اکشن‌های مربوط به اون استفاده کنید.

فرمت‌هایی که کنستراکت ۲ از آن‌ها پشتیبانی می‌کند و این که آیا کنستراکت ۲ می‌تواند آن‌ها را به دو فرمت (Ogg Vorbis (.ogg و (MPEG-4 AAC (.m4a تبدیل کند در زیر لیست شده اند.
کد:
.wav (PCM یا PCM float): هر دو
.flac (FLAC): هر دو
.ogg (Ogg Vorbis): وارد پروژه می‌شود ولی به.m4a  تبدیل نمی‌شود.
.m4a (MPEG-4 AAC): وارد پروژه می‌شود ولی به .ogg تبدیل نمی‌شود.
.aif و .aiff و .aifc (AIFF): فقط .ogg
.aac (MPEG-4 AAC): فقط .m4a
.mp3 (MPEG-1 layer 3): فقط .m4a
.wma (Windows Media Audio): فقط .m4a

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، comerway

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 150 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,450 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,892 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 116 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: