تا ۱۰۰ دلار درآمد کسب کنید
بسم الله الرّحمن الرّحیم
 سلام. از اون‌جایی که در آخرین نسخه‌ی کانستراکت می‌شه فقط با یک کلیک خروجی Amazon Appstore گرفت، سایت سیرا تصمیم گرفته به کسانی که بازی می‌سازند و خروجی Amazon Appstore می‌گیرند، به خاطر هر بازی ۲۰ دلار بده (تا حداکثر ۵ تا بازی)، که البته این ۲۰ دلار رو فقط می‌تونید تو خود فروشگاه سایت سیرا خرج کنید، نه جای دیگه. درضمن اصلاً هم مهم نیست که بازی رو الآن می‌سازید یا قبلاً ساختید یا حتّی در استوری مثل گوگل‌پلی منتشرش کرده باشید. ولی چون این خروجی در نسخه‌ی رایگان هم موجوده، سعی کنید برای این کار از نسخه‌ی کرک شده استفاده نکنید (موقّتاً فایل c2license رو جابجا کنید یا اسمشو عوض کنید و بعد از ثبت بازی‌تون در Amazon Appstore دوباره به حالت اوّل برگردونید).

متن کامل در سایت سیرا:
https://www.scirra.com/blog/157/build-a-game-challenge
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، akam8180 ، seyed ، Cyber_Amir ، Mahdibabaei M.N ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
در ایران که بکار نمیره.ایرانیا میتونن از سایت Amazon خرید کنن؟

سپاس شده توسط:
نه. شما با کانستراکت بازی می‌سازید و در Amazon Appstore می‌ذارید، و درعوض سایت سازنده‌ی کانستراکت (سیرا) اجازه می‌ده تا ۲۰ دلار از فروشگاهش به صورت رایگان خرید کنید (تمام محصولات فروشگاه سیرا مجازی هست، یعنی فایل‌های قابل دانلوده).

یعنی قرار نیست کسی بیاد بازی ما رو از Amazon Appstore بخره.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط:
خوبه
​مهلت و تاریخ داره یا از این به بعد با هر بازی ۲۰ دلار دریافت میکنیم؟
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 

سپاس شده توسط:
تا ۱۲ فروردین ۹۴ وقت دارید.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: [M.H.P]
دوست عزیز میشه اموزش بدین چطور بازیمون رو تو Amazon Appstore بزاریم وبعد  از فروشگاه سیرا چیزی بخریم من به خود سایتscirra رفتم ولی نمی تونم فیلم هاشون رو ببینم تو youtube اپلود کردن

سپاس شده توسط:
این هم لینک درست فیلم‌ها:

ساخت Developer Account در Amazon Appstore
ثبت بازی در Amazon Appstore
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط:
(1393/12/15، 01:13 عصر)Mojtaba نوشته است: این هم لینک درست فیلم‌ها:

ساخت Developer Account در Amazon Appstore
ثبت بازی در Amazon Appstore

دستتون دردنکنه
ولی من بازم تو گذاشتن بازیم روامازون مشکل دارم بعضی قسمت های فیلم رو متوجه نشدم اگه میشه یکم من رو راهنمایی کنین تو قسمت ثبت بازی در Amazon Appstore
یه سوالی برام پیش اومده فرض کنیم ما بازیمون رو تو امازون ثبت کردیم بعد چطوری از سیرا  پولمون رو بگیریم و باهاش خرید کنیم

سپاس شده توسط:
(1393/12/15، 04:27 عصر)akam8180 نوشته است: دستتون دردنکنه
ولی من بازم تو گذاشتن بازیم روامازون مشکل دارم بعضی قسمت های فیلم رو متوجه نشدم اگه میشه یکم من رو راهنمایی کنین تو قسمت ثبت بازی در Amazon Appstore
یه سوالی برام پیش اومده فرض کنیم ما بازیمون رو تو امازون ثبت کردیم بعد چطوری از سیرا  پولمون رو بگیریم و باهاش خرید کنیم

کدوم قسمت؟
باید برید اینجا و فرم رو پر کنید، مشخّصات خودتون و لینک بازی‌هاتون رو در کادرهای مشخص شده بنویسید، بعد ۱۲ فروردین بهتون اجازه می‌دن از سایت سیرا خرید کنید.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط:
بسیار عالیست...
لطفا دوستانی که برنامه و بازی گذاشتند و مبلغی رو خرج دانلود فایل ها کردند، در صورت امکان اینجا هم به اشتراک بزارن...

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: