(1395/9/16، 05:11 عصر)سفیر زندگی نوشته است: (1395/9/15، 09:04 عصر)hesam3 نوشته است: دوست عزیز ، صد بار ما توی انجمن های مختلف گفتیم ، این مورد ها تقصیر شما نیست ! اینا خارج از ایران هم مطرح میشه و واقعا جای تاسف داره ...
چند وقت پیش یکی از همکاران بنده یک بازی ریسینگ توی گوگل پلی منتشر کردند ، بعضی ها اومده بودن نظر گذاشته بودن کلش بهتره ! نمیدونستم بخندم یا گریه کنم به سطح سواد این ملت کم سواد ...
الان توصیف شما از 4... ( هیچ وقت اسم این بازی رو یاد نمیگیرم و نمیخوام هم یاد بگیرم ) و جدال با شیطان کار واقعا شرم آوری هست ! البته اینم میتونه باشه چون تازه کار و تازه وارد هستید زیاد وارد نباشید ، اما خب به هر حال اونایی هم که نظرات بد میدن امثال شما هستند . بگذریم ، بنده کمی در این موارد تند برخورد میکنم و عذر میخوام .
اما دو بازی 4... و جدال با شیطان دو بازی کاملا جداگانه ، با موضوعات مختلف و همچنان سازنده های مختلف و مهم تر از همه از دو موتور بازی سازی مختلف هست ...
یونیتی جزو قوی ترین موتور های بازی سازی جهان هست ! اونوقت میخواید امکانات کانستراکت رو با اون مقایسه کنید ؟ خب معلومه کاری هم که از کانستراکت در میاد از اون یکی ضعیف تر باشه ...
البته در برخی موارد ، حتی مشاهده میشه بازی های ساخت کانستراکت گاهی اوقات از خیلی از موتور های قوی بهتر و با جلوه های بهتری نمایان بشن .
اما خب مهم ترین اصل در بازی سازی ، سه اصل هست ( مهارت فرد نویسنده بازی ( کل بازی ) ، امکانات در دسترس ( بودجه مالی هم شامل همین مورد میشه ) ، تعداد افراد گروه و تقسیم کار ) .
خب سومی ، فکر میکنم هر دوتاشون با هم مساوی باشن ، اما اولی از همه مهم تره ... مهارت فرد ، خب شما میخوای کسی رو مثل سازنده 4... که کلی بازی ساخته و همچنان با یونیتی کار میکنه رو با سازنده جدال با شیطان یکی کنید؟
خب مهارت ها این وسط خیلی تفاوت داشته و داره و خواهد داشت .
کمی دیدتون رو نسبت به بازی ها تغییر بدید ، تا زمانی که دیدتون رو تغییر ندید حتی یک بازی خشک تر از جدال با شیطان ( طبق گفته خودتون خشک هست ... ) هم نمیتونید بسازید ، شایدم اصلا نتونید بسازید !
با کانستراکت هم هر کاری که روی یک بازی 2 بعدی بشه اعمال کرد میشه اعمال کرد ...
زمانی که کسی بازی درست میکنه باید منتظر نظرات منفی هم باشه مخصوصا با اون انیمیشن ! در ضمن این نظر فقط نظر من نبود !
شما نمیتونید کسایی رو که فقط از بازی انتقاد میکنن کم سواد خطاب بکنید به نظر من این کار شرم آور تر از توصیف من از بازی بود !
من هدفم از ساخت تاپیک مقایسه یونیتی و کانستراک نبود هدف اصلیم این بود که ببینم کانستراکت هم میتونه کار منو راه
بندازه یا نه برای همین هم دوتا مثال از دوتا بازی مختلف آوردم .
راستی در مورد حرفی که زدید ((بنده کمی در این موارد تند برخورد میکنم و عذر میخوام)) باید بگم اره نه تنها تو این تاپیک شما توی
تاپیک های دیگه هم با این لحن تند و زننده و دور از ادب با دوستان صحبت میکنید یادمه یکی از کاربران این سایت گفته بود میتونید برای
تاییده صدا و سیما کمکم کنید شما بهش گفته بودید ما که نوکر شما نیستیم و اینجور حرف هایی که فقط ادم های با سواد و حرفه ای مثل
شما بکارش میبرن !
نه بابا ، منم دانشجو هستم ، البته رشتم فرق داره ولی مام سوادی نداریم .
اینکه میگید منتقد بازی ،،، یک منتقد هیچ وقت نمیاد یک بازی رو از نظر موتور اون بازی انتقاد کنه ، بلکه از نظر گرافیکی و محبوبیت بازی اون رو تایید میکنه ، اصلا به موتور بازی اهمیت نمیده ، شما اگر میخواستی بدونی کدوم بدردت میخوره ، صد ها بار گفته شده قدرت یونیتی هزاران برابر کانستراکت هست ولی خب شما یونیتی رو بلد نباشی بنده بهت بگم یونیتی میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟
بله ، بنده هنوزم میگم ما نوکر یا غلام حلقه به گوش بعضی از دوستان نیستیم که بریم هرکاری که میگن انجام بدیم ، اون جمله ای هم که توی تاپیکی که گفتیم به کار بردم عملا بخاطر ی جمله ای از دوستمون بود که گفتن " یکی برای من بره این تاییدیه رو بگیره " ،،، همچنین یادم نمیاد جایی از تاپیکم گفته باشم اینجا تند برخورد کردم ! ،،، وگرنه من از کار های دولتی و مجوز و اینجور چیزا اصلا خوشم نمیاد .
متاسفانه یا خوشبختانه این چیزایی هم که میبینید بنده به کار میبرم بهترین حالت بنده هست ، وقتی کسی اشتباهی میکنه باید طوری بهش فهمونده بشه که اشتباهش رو دیگه تکرار نکنه ، متاسفانه مشکل از بنده هم نیست ، برید گردن آموزش و پرورش رو بگیرید با این طرز سواد دار کردنشون ، ما هم ثمره تدریس برخی از دبیران گرامی هستیم که تا اشتباه میکردیم میزدن تو سرمون .
شرم آورم پاسخ بنده نبود ، پاسخ تاپیک شما به انتقاد بنده بود ... بله !