مشکلات من در کانستراکت
با سلام خدمت کاربران عزیز 
من در کانستراکت چند تا مشکل و سئوال داشتم که میخواستم بپرسم و با توجه به اینکه فعلا اینترنت ثابتی ندارم بعدا حتما میخونم 

من قبلا کانستراکت رو لاینسس کردم اما بعد از مدتی برداشته شد و وقتی دو باره میخوام اینکارو بکنم پیغام خطا میده 

چطوری انیمیشن های بازی (دمو) رو با کانستراکت بسازیم و اگر با نرم افزار دیگه ای اونو ساختیم میشه فرمت ویدیویی رو وارد کانستراکت کرد ؟

چکار کنیم که کاراکتر برای برداشتن ایتم از بالا روبرو و پایین فریم هایی که از قبل طراحی کردیم رو انجام بده مثلا بشینه و شیئ مورد نظر رو برداره 

چگونه کاری کنیم ایتم بعد از برداشته شدن به پایین صفحه برود و در مواقعی از ان استفاده کنیم 

نحوه کار گذاری point and click در بازی ماجراجویی 

چگونه در حالت idl  یا بیکاری کاراکتر به او دستور دهیم انیمیشن خاصی را اجرا کند 

در مورد دیالوگ های فرعی کاراکتر با خودش (مثل 41148 که وقتی روی شیئی تاچ میکردی بالای سرش چیزی نوشته میشد ) 
ایا در کانستراکت این امکان وجود داره ؟ 

دوستان اگر لحن نوشتار مناسب نبود خودتون ببخشید خیلی عجله داشتم 33
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
فقط کافی اموزش ساخت بازی جدال با شیاطین رو ببینی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/1، 11:36 صبح)hamed2002 نوشته است: فقط کافی اموزش ساخت بازی جدال با شیاطین رو ببینی
بروسایت:scirra.blog.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
سوال اولتون دقیقا چه اروری میده؟
سوال دومتون بله میشه تو انجمن یه سرچ کنید آموزش قرار دادن ویدیو پیدا میشه و این لینک فکر کنم کمکتون کنه
سوال سوم توی فیلم آموزش ساخت بازی جدال با شیاطین هست
سوال بعدیتون میتونید تو فتوشاپ یه نوار مشکی بسازید و opacity رو کم کنید مثلا روی 30 و بعد اونو وارد کانستراکت کنید برای اینکه شی بره روی اون نوار باید از set position استفاده کنید و بگید وقتی روی این اسپرایت لمس شد یره به این پوزیشن و به اسپرایت رفتار درگ اند دراپ بدید برای اینکه ازش استفاده کنید باید بگید وقتی اسپرایت به فلان شی برخورد کرد on collision یه اتفاقی بیوفته .....
برای دیالوگ هم که خیلی اسونه باید تو فتوشاپ متنتونو بنویسید و وارد کانستراکت کنید و اونو پنهان کنید بعد بگید اگه پلیر on touch realesed تاچ کرد روی فلان شی اون متنه visible بشه
--------------------------------------------
درباره انیمیشن ها باید تو قسمتی که اسپرایت  هارو وارد میکنید تو یه انیمیشن فقط حالت idl بزارید و تو یه انیمیشن دیگه فریم های راه رفتن بعد توی قسمت اونت نویسی باید بگید اگه روی این دکمه لمس شد انیمیشن set animation ست بشه به اون حالت راه رفتن........... برای اینکه این قسمت بفهمید بهتره آموزش ساخت بازی جدال با شیاطین ببینید
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وقتی وارد کانستراکت میشم این میاد 

[تصویر:  lsxe_eror_1.png]

[تصویر:  u5ve_2.png]

وقتی لاینسسمو انتخاب میکنم و اکی رو میزنم 
[تصویر:  hk9z_2017-02-01_13_43_03-.png]

بعضی وقت در عکس اخری پایین سمت چپ نوشته update OpenGL
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مشکل اخرم (لاینسس کانستراکت ) با حذف نسخه قبلی و نصب نسخه دیگه حل شد 

- فقط یه سئوال داشتم ایا برای ساخت بازی با کانستراکت و خروجی اون برای اندروید حتما باید سایز صفحه بازی با بک گراند 854/480 باشه یعنی اگر بزرگتر باشه در صفحه گوشی موبایل درست در نمیاد ؟
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
نه بسته ب سبک بازی و اینکه میخواید عمودی باشه یا افقی میتونید سایزهای مختلف و دلخواهتون رو انتخاب کنید..
تمام سوالات شما پاسخشون در اموزشها موجوده؛چرا اول اموزشهارو نمیبینید و سریع میخواید با دوتا سوال شروع ب بازی سازی کنید؟؟
لطفا ب جای این سوالات ابتدایی اموزشهارو نگاه کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
اگر منظورتون اموزشهای اقای ابراهیمیه که من همشونو دانلود کردم و ایشون هم فقط گفتن که سایز استانداردش 854/480 هست و شما هم اگر اندازه یه شلغم چیزی از فتوشاپ بدونید متوجه میشید که بعضی از جلوه های بزرگتر روی تصاویر کوچیک خوب در نمیاد . (دقیقا مثل یه تصویر بزرگ که وقتی اونو کوچیک بکنیم و یا برعکس کیفیتش پایین میاد ) با عرض پوزش  22
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/20، 12:16 صبح)hitler نوشته است: اگر منظورتون اموزشهای اقای ابراهیمیه که من همشونو دانلود کردم و ایشون هم فقط گفتن که سایز استانداردش 854/480 هست و شما هم اگر اندازه یه شلغم چیزی از فتوشاپ بدونید متوجه میشید که بعضی از جلوه های بزرگتر روی تصاویر کوچیک خوب در نمیاد . (دقیقا مثل یه تصویر بزرگ که وقتی اونو کوچیک بکنیم و یا برعکس کیفیتش پایین میاد ) با عرض پوزش  22

سلام. در مورد سایز، که اگه شما یخواین طبق آموزش های آقای ابراهیمی همون سایز استاندارد رو پیش بگیرین یعنی 854/480 اگه
بازیتون استراتژیک باشه مسلماً زمین بزرگتر از این سایز طراحی میشه یه چیزی حدود 1400/860 ----- در مورد بازی های معمایی مثل جدال باشیاطین بسته به اتاق شما می تونه سایز این باشه 1500/480 که تو بکگراندهای پروژه این بازی سایزهای ساخته شده
قابل مشاهده بود

ولی اگه بخوایم پرفنس و در کل بازی رو بهینه تر کنیم، در مرحله بهینه سازی تا جایی که عکس کیفیت خودش رو بتونه حفظ
کنه اونو کوچک می کنیم برای مثال مثلاً راهرویی که برای بازی جدال با شیاطین طراحی کردیم بعد از طراحی و خروجی گرفتن
از سایز 1500/480 به سایز 1300/280 تغییر میدیم و داخل خود کانتسراکت بکگراندمون رو بهش سایز میدیم یا با موس میکشیم
تا اندازه صفحه ما بشه.

اینطوری هم کیفیت حفظ میشه و هم حجم به طور قابل توجه ای کاهش پیدا میکنه.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: