بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
سلام من هم از خریداران اموزش خواهم بود لطف بزرگی می کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde
(1395/12/4، 04:05 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ، در فکر ساخت یک آموزش برای ساخت بازی آنلاین هم بودم .
اما نمیدونم ! هر بار قصد ساختشو داشتم به نظرم ساده اومده !!! حالا شاید برای بنده اینطوری باشه ؟

البته اشتباه نشه سر همین بازی نیز بنده خیلی بدبختی سر قسمت آنلاینش کشیدم ، بخاطر اینکه تماما بازی از سرور پردازش میشه ، همش ... حتی بخش های فروش و ... آنلاین هست که این مورد کار رو خیلی پیچیده کرده بود .

به هر حال ، من هم در ساخت بازی آنلاین در یونیتی مهارت لازم رو دارم هم در کانستراکت ، اما یونیتی رو متاسفانه آموزش نمیدم ( بخاطر سطح بسیار گسترده و یاد گیری پایین ) ، برای کانستراکت ، اگر دوستان در همین تاپیک اعلام بکنن ، بنده سعی میکنم بسازم ، اما میوفته بعد از عید ، چون بنده باید بازی خودم رو منتشر کنم قبل از عید تا بیشتر از این ضرر مالی نبینم .

باتشکر از شما و نظرتون .

مبلغ جمع آوری شده تا کنون 22000 ت .
هنوز 132000 ت لازم دارم ، 100000 ت جور بشه ، اون خورده باقی مونده دیگه چیزی نیست .

ممنونم .

مرسی حسام جان
اما طبق این آموزش مجتبی عزیز،مدیر محترم انجمن:

آموزش ساخت بازی چندنفره: پنگ | مرجع تخصّصی کانستراکت ۲

خیلی ساده هست اما همین که بخوای این بازی رو واقعا روی یکی سرور اختصاصی ایجاد کنی،خودش سختی های خاص خودش رو داره،آقا مجتبی عزیز تو این آموزش همه چی رو آموزش دادن اما اینکه چطور این بازی رو واقعا روی یک سرور پیاده کنیم رو چیزی ازش نگفتن و سخت ترین قسمت کار به نظر من همینه... شما لطف کن همین آموزش آقا مجتبی رو کامل کن و همین بازی رو که ایشون ساختن رو بیا روی سرور اختصاصی پیاده کن و آموزشش رو بذار... یه قیمتی هم بده که همه بتونن بخرن... به خدا کلا یک روز بیشتر زمان نمیبره حسام جان،اما در عوضش کل پول سرورت رو تو همون روز اول انتشار آموزش ،درمیاری داداش... این لطف رو در حق بچه های انجمن بکن عزیز دل...

ما و همه بچه ها بی صبرانه منتظر هستیم...

من همون:

Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3 

هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگفتی حسام جان...؟؟

لا اقل همین رو فعلا به ما بگو که این آموزشی که آقا مجتبی داده چطوریه؟ واقعا سخته که بشه به سرور وصلش کرد یا نه؟
من همون:

Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3 

هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بستگی داره چیکار بخواید باهاش بکنید ، اما اونم آموزش خواهم داد ، فعلا صبر کنید .
سخت بودن و نبودنشو فعلا نمیدونم چون آموزشش رو نگاه نکردم ( اگر کرده باشمم یادم رفته ) ، انشاالله موقعی که بخوام آموزش بسازم ، اینم ی نگاهی میندازم و بهتون خبرشو میدم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985 ، sajjadr2001 ، shazde
(1395/12/5، 11:09 عصر)hesam3 نوشته است: بستگی داره چیکار بخواید باهاش بکنید ، اما اونم آموزش خواهم داد ، فعلا صبر کنید .
سخت بودن و نبودنشو فعلا نمیدونم چون آموزشش رو نگاه نکردم ( اگر کرده باشمم یادم رفته ) ، انشاالله موقعی که بخوام آموزش بسازم ، اینم ی نگاهی میندازم و بهتون خبرشو میدم .

سلام.
تمرکزتون در آموزشها روی بحث آنلاین ریل تایم با وب سوکت هست فقط ؟ 
بازیهای غیرهمزمان با ajax و php رو آموزش نمیدین ؟ ( مثل نبرد فرماندهان )
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985
(1395/12/6، 01:07 عصر)hsnpi نوشته است: سلام.

سلام. برای AJAX و WebSocket که همین الآن داریم یک دوره ضبط می‌کنیم، برای اطّلاعات بیشتر این تاپیک رو ببینید:
http://construct2.ir/showthread.php?tid=4411
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamed1985 ، hsnpi ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1395/12/6، 01:07 عصر)hsnpi نوشته است:
(1395/12/5، 11:09 عصر)hesam3 نوشته است: بستگی داره چیکار بخواید باهاش بکنید ، اما اونم آموزش خواهم داد ، فعلا صبر کنید .

سلام.

همین بازی که در همین پست هست ، به چند صورت هست عزیز من ، بصورت ریل تایم هست ( دو نفره ) ، به صورت ( به قول شما غیر همزمان ، ( گروهی ) ) هست که البته در نسخه اول بازی نشر نمیدم ، هست .

آموزش ها هم مشکلی بنده در آموزش ندارم ، هرچی دوستان بخوان آموزش میدیم ، فعلا ببینیم دوره های آقا مجتبی چطوری پیش میره ، اگر بازم کسی در این بازه مشکل داشت اعلام کنید تا بریم توی کارش .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985
پست اول بازی بروز رسانی شد ، در ادامه پست قبلی ، ویرایشی انجام شد .

بازی در صف قرار گرفت و عکس های پروفایل بازی قرار گرفته شد .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamed1985
خسته نباشید؛معلومه ک واس بازی خیلی زحمت کشیدید...
امیدوارم جواب زحمتهاتونو بگیرید..
مشتاقانه منتظر انتشار بازی هستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم از نظرتون .
از 2 ماه قبل از راه اندازی این تاپیک ( که توی اذر گذاشتم ) ، شروع به طرح ریزی و کار کردن روی برنامه کردم .

برنامه امروز توسط کافه بازار تایید شده !

جالبه بدونید برنامه در کمتر از 24 ساعت تایید شده . دیشب ساعت 10 گذاشتم ، امروز ساعت 15:22 تایید شده ، اما هنوز بازی منتشر نشده ( تایید شده و منتشر شده زده شده ) اما هنوز داخل بازار قرار نگرفته ، احتمالا فردا صبح داخل بازار باشه .

باتشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: