انیمیشن بازی
سلام 
در روشی که یکی از کاربرا گفت (ساخت انیمیشن ها به صورت عکس به عکس و با سرعت پخش در کانستراکت قرار دادن حجم بازی رو بالا نمیبره ؟ و در ضمن خیلی وقت گیر هم هست 
منظور از نرم افزار flash دقیقا کدومه ؟
ایا نرم افزار یا روشی اسان و کم حجم تر (حداقل) برای ساخت انیمیشن ها هست ؟
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
درود بر شما

بله کار عاقلانه ای نیست . خصوصا اگه سایز تصویر انیمیشن بالا باشه حجم زیادی رو میخوره . از پلیر های انیمیشن تو خود کانستراکت برای اجرای انیمیشن استفاده کنید . 

منظور از برنامه فلش نسخه ی جدید اون به نام Adobe Animate CC است . تو سایت های ایرانی به وفور پیدا میشه . 

فلش چون حرکات بینابین رو در انیمیت کات اوت انجام میده خیلی مفیده . خصوصا برای افرادی که انیمیت دستی نمیتونن انجام بدن. اما نقطه ی قوت اون movie clip کردن انیمیشن هاست که هر زمان خواستید میتونید هر تغییری خواستید در اسپرایت کاراکتر خود بدهید بدون اینکه فریم به فریم این کار رو بکنید .

فلش یکی از آسونترین روشهاست با حجم خروجی بسیار کم . اما اگه خواستید برنامه های زیر هم هستند :

ToonBoom
Anime Studio
Pencil

که البته اون اولیه زیاد آسون نیست 1

موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، makan parsi
خیلی ممنونم فقط کدوم نسخه اش بهتره و در کدوم سایت 
چون قبلا که انیم استودیو رو دانلود کردم خراب بود . بازم تشکر
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
(1395/12/10، 01:33 عصر)hitler نوشته است: خیلی ممنونم فقط کدوم نسخه اش بهتره و در کدوم سایت 
چون قبلا که انیم استودیو رو دانلود کردم خراب بود . بازم تشکر

خواهش میکنم

از اینجا بگیرید :
301 Moved Permanently

الان اسمش Moho شده. دیگه Anime Studio نیست

موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید منظورم  Adobe Animate CC  بود
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرمایید :

301 Moved Permanently
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/10، 11:01 صبح)Mehrdad نوشته است: درود بر شما

بله کار عاقلانه ای نیست . خصوصا اگه سایز تصویر انیمیشن بالا باشه حجم زیادی رو میخوره . از پلیر های انیمیشن تو خود کانستراکت برای اجرای انیمیشن استفاده کنید . 

منظور از برنامه فلش نسخه ی جدید اون به نام Adobe Animate CC است . تو سایت های ایرانی به وفور پیدا میشه . 

فلش چون حرکات بینابین رو در انیمیت کات اوت انجام میده خیلی مفیده . خصوصا برای افرادی که انیمیت دستی نمیتونن انجام بدن. اما نقطه ی قوت اون movie clip کردن انیمیشن هاست که هر زمان خواستید میتونید هر تغییری خواستید در اسپرایت کاراکتر خود بدهید بدون اینکه فریم به فریم این کار رو بکنید .

فلش یکی از آسونترین روشهاست با حجم خروجی بسیار کم . اما اگه خواستید برنامه های زیر هم هستند :

ToonBoom
Anime Studio
Pencil

که البته اون اولیه زیاد آسون نیست 1

موفق باشید

سلام. منم مدتهاست بخواطر این مسئله حجم پایین فایل های فلش دنبال کار با فلش هستم، اما اصلاً پیگیرش نبودم فقط
تو فکرش بودم، حالا که اومدم اینجا و مطلب شما رو دیدم یه چند تا سوال فنی دارم 4

می خواستم بدونم ساختن انیمیشن کم حجمی مثل فلش بدون کد نویسی ممکن نیست؟
بعدش اینکه این زبان کد نویسی و درجه سختیش در چه حده چون اساساً گیر ما همین کد نویسیه که اومدیم کانس دیگه 4

بعدش طریقه وارد کردن این انیمیشن ها به کانس چطوریاست؟ اصلاً به عنوان انیمیشن شناخته میشه؟
فریم ها توسط کانستراکت تشخصی داده میشه؟ چون برخی مواقع بر اساس فریم انیمیشن اونت نویسی میشه و لازمه،
اجرای اونها در گوشی مشخصاً به برنامه ای جانبی نیاز نداره؟

و در آخر اینکه پلاگین خاصی در کانتستراکت برای هماهنگی بیشتر و خصوص فلش وجود داره؟

با ارزش پوزش از این همه سوال فنی 4

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازم سلام یه سوال فنی جا موند دادش من اونم اضافه میکنم.  4 30

اینکه برنامه ای هست که به صورت تایم لاینی و بدون کد نویسی انیمیشن سازی بشه و بشه به صورت
انیمیشن خورجی گرفت، البته اینو می پرسم چون خود فلش هم نمی دونم تایم لاینی کار می کنه یا نه؟
یا اینکه کد نویسی برای کل کارها نیازه یا بخش ها و کارایی هایی بدون کد نویسی هم وجود دارد؟

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
makan parsi@

درود بر شما

انیمیشن سازی در فلش احتیاج به هیچگونه کدنویسی نداره . فقط زمانیکه شما میخواهید دستوری به فریم ها بدهید مثلا ساخت وب سایت یا اینتراکتیو یا گیم و .. احتیاج به کدنویسی است.

زبان فلش یا Action script بسیار شبیه جاوا اسکریپته و البته شی گرا تر . نه سخت نیست . خوبیش اینه که همه چی دم دستته از گرافیک و غیره تا محید هوشمند کد نویسی.

طریقه ی وارد کردنش به کانستراکت هم با خروجی PNG sequence و هم با Sprite Sheet امکان پذیره

شما وقتی فریم ها رو وارد کانستراکت میکنید دیگه بقیه ی کارها رو مثل قبل انجام بدید . دستورات کد نویسی فلش در کانستراکت قابل اجرا نیست . بله رو گوشی هم مشکلی نیست . ( اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم )

نه گمان نمیکنم پلاگینی برای فلش در کانستراکت باشه . نیازی هم ندارید . چون فلش به بهترین نحو با حجم بسیار کم خروجی png مناسب برای کانستراکت میده .

در مورد سوال آخرتون : بله عرض کردم که انیمیشن سازی در فلش احتیاج به خط کد هم نداره و بصورت تایم لاین کار میکنه . با کلی فیلتر و حرکت دوربین  و...

بازم سوالی باشه و سوادم بکشه در خدمتم
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، makan parsi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: