باسلام
صدا در مراحل فعال هست ، اگر صدایی در صفحه اصلی بازی گذاشته نشده جهت رفاه حال دوستان بوده ، وگرنه گذاشتن صدا کاری نداشت !
فکر میکنم اشتباه میکنید !
برای رفتن به قسمت تک نفره حتما باید اول مرحله اول رو برید و بعد ...
بنده الان دیتابیس بازی رو بررسی کردم ، اطلاعات هیچ بازیکنی دور از چیزی که من طرح ریزی کرده بودم نرفته !
وقتی مثلا شما مرحله اول رو هنوز نرفتید و میخواید مرحله دوم رو برید ، به شما پیغام میده " نمیتونی اینو بری ، مثلا باید مرحله 1 رو بری ! "
اون عدد ، عدد مرحله ای هست که باید شما برید ! نمیدونم چطور مشکل دارید !
یکبار دیگه با توضیحاتی که دادم بازی رو بررسی کنید ، انشاالله برای آپدیت بعدی آموزش بازی رو برای تمام بازیکنان فعال میکنم ( در حال حاضر هم وجود داره اما غیرفعال شده ) .
(1395/12/23، 02:00 عصر)Rghaf نوشته است: سلام؛خسته نباشید..بازی رو دانلود کردم و با چند ایراد مواجه شدم
یکی اینکه هیچ صدایی در بازی وجود نداره و این خیلی بده؛با اضافه کردن صدا میتونید بازی رو جذاب تر کنید(البته شاید هم شما صدا گذاشتین و رو دستگاه من پخش نمیشه؛در هر صورت ی مشکله)
و ی باگ خیلی بزرگ این که وقتی من به قسمت بازی تک نفره میرم و مرحله یک رو انتخاب میکنم ارور میده ک این مرحله باز نشده و شما نمیتونید برید و ی عدد گنده نشون میده ک فقط این مرحلرو میتونی بری!!!البته بعدا فهمیدم این عددی ک نشون میده در واقه همون شناسمه؛مثل اینکه متغیرها قاطی شدن!
در هر صورت من از بازی تا حالا هیچی نفهمیدم?
لطفا نام اکانتتون رو هم بگید بررسی بکنم .
فقط نام اکانت ، شناسه لازم نیست .