بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
بازی نبرد مدرن ، در کمتر از 24 ساعت با تایید بازار ، منتشر شد !

هم اکنون بازی مارا از بازار دریافت کنید و جهت حمایت ما نظر خود را درباره بازی ثبت کنید ،

بازی آنلاین نبرد مدرن - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mhc ، vng ، mostafanastary
سلام؛خسته نباشید..بازی رو دانلود کردم و با چند ایراد مواجه شدم
یکی اینکه هیچ صدایی در بازی وجود نداره و این خیلی بده؛با اضافه کردن صدا میتونید بازی رو جذاب تر کنید(البته شاید هم شما صدا گذاشتین و رو دستگاه من پخش نمیشه؛در هر صورت ی مشکله)
و ی باگ خیلی بزرگ این که وقتی من به قسمت بازی تک نفره میرم و مرحله یک رو انتخاب میکنم ارور میده ک این مرحله باز نشده و شما نمیتونید برید و ی عدد گنده نشون میده ک فقط این مرحلرو میتونی بری!!!البته بعدا فهمیدم این عددی ک نشون میده در واقه همون شناسمه؛مثل اینکه متغیرها قاطی شدن!
در هر صورت من از بازی تا حالا هیچی نفهمیدم?
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
باسلام

صدا در مراحل فعال هست ، اگر صدایی در صفحه اصلی بازی گذاشته نشده جهت رفاه حال دوستان بوده ، وگرنه گذاشتن صدا کاری نداشت !

فکر میکنم اشتباه میکنید !
برای رفتن به قسمت تک نفره حتما باید اول مرحله اول رو برید و بعد ...

بنده الان دیتابیس بازی رو بررسی کردم ، اطلاعات هیچ بازیکنی دور از چیزی که من طرح ریزی کرده بودم نرفته !
وقتی مثلا شما مرحله اول رو هنوز نرفتید و میخواید مرحله دوم رو برید ، به شما پیغام میده " نمیتونی اینو بری ، مثلا باید مرحله 1 رو بری ! "

اون عدد ، عدد مرحله ای هست که باید شما برید ! نمیدونم چطور مشکل دارید !

یکبار دیگه با توضیحاتی که دادم بازی رو بررسی کنید ، انشاالله برای آپدیت بعدی آموزش بازی رو برای تمام بازیکنان فعال میکنم ( در حال حاضر هم وجود داره اما غیرفعال شده ) .

(1395/12/23، 02:00 عصر)Rghaf نوشته است: سلام؛خسته نباشید..بازی رو دانلود کردم و با چند ایراد مواجه شدم
یکی اینکه هیچ صدایی در بازی وجود نداره و این خیلی بده؛با اضافه کردن صدا میتونید بازی رو جذاب تر کنید(البته شاید هم شما صدا گذاشتین و رو دستگاه من پخش نمیشه؛در هر صورت ی مشکله)
و ی باگ خیلی بزرگ این که وقتی من به قسمت بازی تک نفره میرم و مرحله یک رو انتخاب میکنم ارور میده ک این مرحله باز نشده و شما نمیتونید برید و ی عدد گنده نشون میده ک فقط این مرحلرو میتونی بری!!!البته بعدا فهمیدم این عددی ک نشون میده در واقه همون شناسمه؛مثل اینکه متغیرها قاطی شدن!
در هر صورت من از بازی تا حالا هیچی نفهمیدم?

لطفا نام اکانتتون رو هم بگید بررسی بکنم .
فقط نام اکانت ، شناسه لازم نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والا این چیزهایی ک گفتید رو خودم میدونم و همین کارهارو کردم و درستش هم همینیه ک شما میگید ولی متاسفانه در عمل و اجرا برای من اینطور نیست...
این لینک زیر از اروریه ک وقتی میزنم رو مرحله یک نشون میده؛میتونید ببینید ک عددی ک نشون میده کاملا نامربوطه!!
http://s8.picofile.com/file/8289369884/S..._09_32.png

اسم اکانتم در بازی هم Rghaf
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دادش بازی قشنگ بود ولی افت فرم داشت کاشکی که با کوکون خروجی. می گرفتی یکم فونتات هم قشنگ تر می کردی. روی امنیت بازیت هم بیشتر پیدا می کردی چون تونستم آدرس سرور و فایل های را بط دیتابیست رو پیدا کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/23، 07:35 عصر)mhc نوشته است: سلام دادش بازی قشنگ بود ولی افت فرم داشت کاشکی که با کوکون خروجی. می گرفتی یکم فونتات هم قشنگ تر می کردی. روی امنیت بازیت هم بیشتر پیدا می کردی چون تونستم آدرس سرور و فایل های را بط دیتابیست رو پیدا کنم

سلام

راستش در این مورد خودم هم میدونستم ، اما راه کاری به فکرم جهت امنیت بیشتر نرسید !
فعلا اگر بازیکنی تغییری توی دیتابیس مستقیم انجام بده میفهمم و اکانتشو بن میکنم ، تا بره اونور عید ببینیم باید چیکار کنم .و آهان افت فریم فکر میکنم مربوط به گوشی خودتون میشه که مقدار رم آزادش کشش اجرای بازی رو نداره !

بازی روی 14 تا گوشی قبل از انتشار نصب شده !

(1395/12/23، 04:23 عصر)Rghaf نوشته است: والا این چیزهایی ک گفتید رو خودم میدونم و همین کارهارو کردم و درستش هم همینیه ک شما میگید ولی متاسفانه در عمل و اجرا برای من اینطور نیست...
این لینک زیر از اروریه ک وقتی میزنم رو مرحله یک نشون میده؛میتونید ببینید ک عددی ک نشون میده کاملا نامربوطه!!
http://s8.picofile.com/file/8289369884/S..._09_32.png

اسم اکانتم در بازی هم Rghaf

سلامی دوباره ،،،

واقعا بابت این مشکل از شما عذر میخوام و متشکرم که بهم اطلاع دادید .

الان فکر میکنم مشکلتون حل شده و میتونید بازی کنید .
توی عکس دقیقا معلوم بود که چه اشتباهی کرده بودم ، اما برام سواله ! من بازیکنانی دارم که لول بازیشون 10 و 11 هست ! چطور این مشکل تنها برای شما رخ داده !

حالام مشکلی نیست ، لطفا یکبار دیگه بررسی کنید و بهم خبرشو بدید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام؛مشکل حل شده و بازی درست اجرا میشه با تمام امکانات!!ممنون از رسیدگیتون:-))
والا من خیلی معمولی بازیو نصب و اجرا کردم؛خودمم نمیدونم مشکل چی بود و از کجا بود!!!
ولی خوشحالم ک برای من مشکل پیش اومد چون کاربرای دیگه ممکن بود بازیرو کلا پاک کنن و نظر منفی بدن و اطلاعی هم ب شما ندن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/23، 11:29 عصر)Rghaf نوشته است: سلام؛مشکل حل شده و بازی درست اجرا میشه با تمام امکانات!!ممنون از رسیدگیتون:-))
والا من خیلی معمولی بازیو نصب و اجرا کردم؛خودمم نمیدونم مشکل چی بود و از کجا بود!!!
ولی خوشحالم ک برای من مشکل پیش اومد چون کاربرای دیگه ممکن بود بازیرو کلا پاک کنن و نظر منفی بدن و اطلاعی هم ب شما ندن

واقعا بابت اطلاعتون ممنونم !

متاسفانه اشتباها آیدی پلیر با لول پلیر قاطی میشد ( ایدی پلیر + لول پلیر = اون عدده ) !

اما هنوزم برام سواله ! چطور این مشکل برای هیچ اکانت دیگه ای پیش نیومد ؟ حتی اکانت تست هم مشکلی نداشت !

از نظر شما هم ممنونم .

موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام

اقا یکی از عباراتی که توی متن توضیحات نوشتی شما:

توجه :

از تاریخ 20 اسفند تا 15 فروردین سال 1396 ، 30 درصد تخفیف باور نکردنی در خرید پول های داخل بازی ، به دو دلیل : انتشار رسمی بازی نبرد مدرن تنها در کافه بازار + عید نوروز .

این تخفیف تا ورژن بعد از عید برداشته خواهد شد . پس تنها تا همین ورژن میتونید از این تخفیف استفاده کنید .

هست ، که کافه بازار ، سر این قضیه به شما گیر خواهد داد، یعنی در اولین لحظه ای که ببینن، سه روز فرصت داری اینو کلا حذف کنی، وگرنه بازی رو حذف میکنن. برا من چندین مرتبه پیش اومده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1395/12/24، 01:25 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام

اقا یکی از عباراتی که توی متن توضیحات نوشتی شما:

توجه :

از تاریخ 20 اسفند تا 15 فروردین سال 1396 ، 30 درصد تخفیف باور نکردنی در خرید پول های داخل بازی ، به دو دلیل : انتشار رسمی بازی نبرد مدرن تنها در کافه بازار + عید نوروز .

این تخفیف تا ورژن بعد از عید برداشته خواهد شد . پس تنها تا همین ورژن میتونید از این تخفیف استفاده کنید .

هست ، که کافه بازار ، سر این قضیه به شما گیر خواهد داد، یعنی در اولین لحظه ای که ببینن، سه روز فرصت داری اینو کلا حذف کنی، وگرنه بازی رو حذف میکنن. برا من چندین مرتبه پیش اومده.

سلام مصطفی جان ، با همین ورژن بازی رو هم ثبت کردن ، داخل بازی در قسمت فروشگاه هم متن 30 درصد تخفیف هست !
منظور شما این هست که توی بازی باشه گیر نمیدن ولی توی توضیحات باشه گیر میدن ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: