بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
سلام
بله توی توضیحات این رو بنویسید گیر میدن
توی قوانینشون هست
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنده حتی در این رابطه تخفیف ایمیل هم براشون ارسال کردم !
تیم پشتیبانی بدون هیچ مشکلی بهم ایمیل تاییدیه رو ارسال کرد و مشکلی نگرفتن !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه، بابت تخفیف دادن هیچ مشکلی ندارن و این دست شماست، ولی اگه توی توضیحات باشه، حتما اخطار میگیرین و البته گاها ممکنه بدون اخطار، بازی رو توقف انتشار بدن و باز داستان داره براتون.
بهترین کار اینه که ایو بردارین( اصلا به دردسرش نمیارزه)

این متن یکی از اخطارهایی که به بازی مدافعان حرم دادند:

نقل قول: توسعه‌دهنده‌ی عزیز بازار،
سلام.
این اطلاعیه به دلیل نقض قوانین بازار برای شما ارسال شده است، درصورتی که تا ۲ روز آینده مواردی که در ادامه به آن اشاره شده است را اصلاح نفرمایید برنامه از حالت انتشار خارج خواهد شد.
نام بسته: com.roozeno.game.defense.defendersshrine

دلیل تذکر:
نقض قوانین مربوط به «اسپم و جایگاه برنامه‌ها در بازار» و وجود کلیدواژه‌های نامربوط در اطلاعات توضیحی برنامه:
۱.۷. توسعه‌دهندگان نباید تلاش کنند که جایگاه برنامه‌ها در کافه‌بازار را با هر نوع اقدام غیرمجاز تغییر دهند. مانند:
وجود کلیدواژه‌ها و اطلاعات گمراه‌کننده، غیرواقعی و نامرتبط در توضیحات، نام و دیگر اطلاعات توضیحی برنامه‌ها مانند هر گونه اشاره به جایزه، وضعیت قیمت برنامه، تخفیف‌های اعمال‌شده و کلماتی مانند فروش ویژه، حراج و دیگر موارد
درصورت نیاز به توضیح بیشتر دربارهٔ دلیل تذکر، می‌توانید به سند «دستورالعمل‌هایی برای انتشار صحیح برنامه» قسمت «کلیدواژه‌های نامربوط» مراجعه کنید.

https://cafebazaar.ir/developers/docs/ap...practices/

توجه داشته‌ باشید که مشاهدهٔ تخلف جدی و یا تکرار تخلف‌ ممکن است منجر به بسته‌ شدن حساب کاربری و عدم تصفیه‌‌حساب با شما شود.درصورتی که حساب کاربری شما مسدود شده است با توجه به شرایط، هزینه‌ٔ پرداخت شده توسط کاربران به آن‌ها بازگردانده می‌شود.
اگر به اشتباه این تذکر را دریافت کرده‌اید دلایل خود را از طریق آدرس ایمیل زیر با ما در میان بگذارید؛ همچنین درصورت مشاهدهٔ تخلف در سایر برنامه‌ها می‌توانید لینک آن‌ها را جهت بررسی برای ما ارسال کنید.

[email protected]

با احترام،
بازار

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1395/12/24، 07:15 عصر)mostafanastary نوشته است: نه، بابت تخفیف دادن هیچ مشکلی ندارن و این دست شماست، ولی اگه توی توضیحات باشه، حتما اخطار میگیرین و البته گاها ممکنه بدون اخطار، بازی رو توقف انتشار بدن و باز داستان داره براتون.
بهترین کار اینه که ایو بردارین( اصلا به دردسرش نمیارزه)

این متن یکی از اخطارهایی که به بازی مدافعان حرم دادند:

نقل قول: توسعه‌دهنده‌ی عزیز بازار،
سلام.
این اطلاعیه به دلیل نقض قوانین بازار برای شما ارسال شده است، درصورتی که تا ۲ روز آینده مواردی که در ادامه به آن اشاره شده است را اصلاح نفرمایید برنامه از حالت انتشار خارج خواهد شد.
نام بسته: com.roozeno.game.defense.defendersshrine

دلیل تذکر:
نقض قوانین مربوط به «اسپم و جایگاه برنامه‌ها در بازار» و وجود کلیدواژه‌های نامربوط در اطلاعات توضیحی برنامه:
۱.۷. توسعه‌دهندگان نباید تلاش کنند که جایگاه برنامه‌ها در کافه‌بازار را با هر نوع اقدام غیرمجاز تغییر دهند. مانند:
وجود کلیدواژه‌ها و اطلاعات گمراه‌کننده، غیرواقعی و نامرتبط در توضیحات، نام و دیگر اطلاعات توضیحی برنامه‌ها مانند هر گونه اشاره به جایزه، وضعیت قیمت برنامه، تخفیف‌های اعمال‌شده و کلماتی مانند فروش ویژه، حراج و دیگر موارد
درصورت نیاز به توضیح بیشتر دربارهٔ دلیل تذکر، می‌توانید به سند «دستورالعمل‌هایی برای انتشار صحیح برنامه» قسمت «کلیدواژه‌های نامربوط» مراجعه کنید.

https://cafebazaar.ir/developers/docs/ap...practices/

توجه داشته‌ باشید که مشاهدهٔ تخلف جدی و یا تکرار تخلف‌ ممکن است منجر به بسته‌ شدن حساب کاربری و عدم تصفیه‌حساب با شما شود.درصورتی که حساب کاربری شما مسدود شده است با توجه به شرایط، هزینه‌ٔ پرداخت شده توسط کاربران به آن‌ها بازگردانده می‌شود.
اگر به اشتباه این تذکر را دریافت کرده‌اید دلایل خود را از طریق آدرس ایمیل زیر با ما در میان بگذارید؛ همچنین درصورت مشاهدهٔ تخلف در سایر برنامه‌ها می‌توانید لینک آن‌ها را جهت بررسی برای ما ارسال کنید.

[email protected]

با احترام،
بازار

ممنون از تذکرت مصطفی جان ، من خیلی وقته برنامه ای بازار منتشر نکردم ( حدود 8 ماهی میشه ) .
سه بار تا حالا میخواستم منتشر کنم که دوتاش رد شد یکی هم منصرف شدم .
توی برنامه هایی که قبلا منتشر میکردم مشکلی از این نظر نبود !
بابت اطلاع رسانیت ممنونم ، توی دو روز آینده هم متن رو تغییر میدم هم نسخه جدیدی از بازی میدم که مشکلات قبلی هم که دوستان گفتن حل شده باشه ...

1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
سلام حسام جان، تبریک بخاطر انتشار بازیت ! 
انشالله درآمد عالی و جبران ضررهات رو ببینیم 1

امیدوارم تو آپدیت رو پرفورمنس کار کنی حتما ! 
بازی رو روی تبلت ایسوس ۴ هسته ای با یک گیگ رم اجرا میکنم خیلی کنده ! هم تو منو هم تو محیط بازی. میشه فهمید چی به چیه ولی لذت بخش نیست. پیشنهادم اینه که مثلا توی منو از رفتار sine برای لوگو و دکمه ها استفاده نکنی و بجاش از انیمیشن معمولی استفاده کنی ! رفتار sine برای موبایل خیلی سنگینه و نابود میکنه fps رو !!!
مخصوصا الان که خیلیا تو ایران گوشیهای متوسط مثل برند هوآوی دارن و ...

نکته بعدی هم گرافیک دکمه ها هست که یکم توی ذوق میزنه، بهتر بود گرافیک دکمه ها هم یچیزی شبیه آرت استایل بازی انتخاب میکردی چون این دکمه هایی که خودت طراحی کردی زیاد به بازی نمیخورن ! 

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
من به گوشی سامسونگ جی وان مینی خیلی عالی و روون بازی رو انجام میدم با اینکه فک کنم از تبلتی ک گفتید ضعیف تر باشه ولی هیچ مشکلی نیست!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1395/12/25، 11:54 صبح)hsnpi نوشته است: سلام حسام جان، تبریک بخاطر انتشار بازیت ! 
انشالله درآمد عالی و جبران ضررهات رو ببینیم 1

امیدوارم تو آپدیت رو پرفورمنس کار کنی حتما ! 
بازی رو روی تبلت ایسوس ۴ هسته ای با یک گیگ رم اجرا میکنم خیلی کنده ! هم تو منو هم تو محیط بازی. میشه فهمید چی به چیه ولی لذت بخش نیست. پیشنهادم اینه که مثلا توی منو از رفتار sine برای لوگو و دکمه ها استفاده نکنی و بجاش از انیمیشن معمولی استفاده کنی ! رفتار sine برای موبایل خیلی سنگینه و نابود میکنه fps رو !!!
مخصوصا الان که خیلیا تو ایران گوشیهای متوسط مثل برند هوآوی دارن و ...

نکته بعدی هم گرافیک دکمه ها هست که یکم توی ذوق میزنه، بهتر بود گرافیک دکمه ها هم یچیزی شبیه آرت استایل بازی انتخاب میکردی چون این دکمه هایی که خودت طراحی کردی زیاد به بازی نمیخورن ! 

سلام

ممنونم از لطفتون .
راستیتش من بازی رو روی 14 تا گوشی و تبلت تست کردم !
حتی گوشی با پردازنده 1 هسته و رم 512 هم تست کردم و کاملا رووون بوده !!!
برای آپدیت جدید ( حدود 50 . 50 قبل از همین 28 اسفند بیاد ) ، بازی رو بازم تست میکنم ، سعی میکنم Fps بازی رو پایین بیارم ، اما واقعا مشکل Fps بازی نداره ! چون حتی در همون صفحه اولم Fps از 60 بالا نزده ! و این یعنی استاندارد موبایل .

بازم از اینکه بهم اطلاع دادید ممنونم ، حتما ی کاری براش میکنم ( طی آپدیت بعدی یا نهایتا بعدیش ) ...

درباره دکمه ها هم ، قرار نیست گرافیک بازی همین بمونه ، در حال طراحی نوعی گرافیک جدید هستم ، اگر توجه کرده باشید ، دکمه همشون از یک قاعده گرد بودن و تار بودن پیروی میکنن ، قبلا برای همه اینا برنامه ریزی شده ، انشاالله که از بازی استقبال بشه ، بنده هم در حال حاضر در حال طراحی بخش های جدید و گرافیک جدید هستم .

موفق و پیروز باشید

(1395/12/25، 12:34 عصر)Rghaf نوشته است: من به گوشی سامسونگ جی وان مینی خیلی عالی و روون بازی رو انجام میدم با اینکه فک کنم از تبلتی ک گفتید ضعیف تر باشه ولی هیچ مشکلی نیست!!

مشکل شما کاملا حل شده ؟
مراحل و ... ؟

و اینکه مشکل تیر نزدن شما داشتید یا خیر ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله مشکل کلا حل شده و هیچ لگ و کندی هم نداشتم تا حالا؛تیر هم میزنن و همه چی خوب اجرا میشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
ممنون از نظرتون .
اگر از بازی خوشتون اومد نظر هم داخل کافه بازار بدید .

موفق باشید /./
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان برای ساخت ویدئو تبلیغاتی کسی نظری نداره ؟

بنده تا حالا به شخصه بازیی منتشر نکردم و درباره ساخت ویدئو هم سررشته ای ندارم !
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,153 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: