1395/12/28، 06:34 عصر
باز این عنیمت جنگی رو خوب اومدی !

سوال در مورد ساخت بازی
|
1395/12/28، 06:34 عصر
باز این عنیمت جنگی رو خوب اومدی !
![]()
1395/12/28، 07:52 عصر
(1395/12/28، 05:52 عصر)mostafanastary نوشته است:(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:(1395/12/28، 12:38 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام خب حق دارن چون تمام حملات تروریستی و ادم کشیا توسط مسلمونا انجام میشه! من هم مسلمان نیستم! هم میهن غیر هم میهن نداریم هممون انسانیم و ارزش هممون یکسانه کسی نسبت به کسی برتری نداره
1395/12/28، 08:00 عصر
(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:(1395/12/28، 12:38 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام سلام. در مورد این مسئله قبلاً حرف زده شده، و بهتر بود که آقا مصطفی جور دیگه ای بیان می کردن و منظور حرف خودشون رو می رسوندن اونها قانون کشور ما رو به رسمیت نمی شناسن، انواع تحریم ها علیه ایران وضع شده از تحریم های فلج کننده بگیر تا آخر ... یعنی ما حق نداریم یک مقابله به مثل خیلی ساده انجام بدیم؟؟؟ این یه مقابله به مثل، فقط یه احمق وقتی که توی یه دعوا کتک می خوره سرش رو میاره پایین که طرف بیشتر بزنه، باید مقابله به مثل کرد و خب مقابله به مثل ما در برابر کاری که اونها می کنن مثل قطره ای در برابر دریاست ![]() البته با این مسئله که بازیی برای بازی سازی استفاده بشه من به شخصه اصلاً خوشم نمیاد، اینطوری فقط داریم خودمون رو گول میزنیم که ما بازی سازیم و از اینطریق درآمد هم داریم!!! -- چنین طنبلی هایی بسیار ضربه زننده خواهد بود به همین بدنه بازی سازی که تقریباً نداریم! -- چنین کارهایی اسمش بازی سازی نیست. مشکل این نیست که ما اونها رو آدم حساب نیاوریم، بلکه بر عکسه اونها ما رو آدم حساب نیارودن و ما فقط داریم در جواب اونها این حساب نیاوردن ها رو پیاده می کنیم، اگه از طرح های سه بعدی آماده استفاده بشه به عنوان اینکه منه بازی ساز یک تیم ندارم و جای طراح و انیمیشن ساز رو با طرح های آماده پر می کنم این اشکالی نداره، اما چنین کاری که یک سیو بازی ساخته شده رو فقط بشینی دو تا تغییر توش بدی و انتشار بدی نمیشه اسم بازی سازی روش گذاشت ... - -
1395/12/28، 08:24 عصر
(1395/12/28، 07:52 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:(1395/12/28، 05:52 عصر)mostafanastary نوشته است:(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: با عرض معذرت ولی حرفتون خیلی مزخرف بود یعنی چی !!!!؟؟ یعنی مسیحیا یهودیا بوداییا ادم نیستن فقط مسلمونا ادمن؟؟!! مسلمون!!! ... یعنی تروریست ها مسلمون هستن؟ اگه مسلمون بودن فقط به اسمه، که من می تونم از فردا روی پلنگ و گرگ و ... هم اسم مسلمون بزارم!!! --- بعد بگم نگاه کنین چقدر اینها درنده هستن!!!!! - - هممون انساینم بله، کاملاً درسته، انگار شما تو ایران زندگی نمی کنی!!! بیشتر از هر کشوری همینجا در ایران به انسانیت احترام گذاشت همیشه، کسی به کسی برتری نداره؟؟؟؟ ببخشید این حرف رو از کجا در آوردی؟ شما یه کلمه شنیدی کسی اینجا بگه ما از اونها برتریم؟؟ چرا حرف در میاری؟ چه کسی همچین حرفی زده آخه؟ اگه ما برتریم پس چرا اینقدر زور می زنیم اسلام رو اجرا کنیم؟ مگه برتر نیستیم؟ چون برعکسه به هیچ وجع تفاوتی نمی بینیم، بلکه تفاوت ها در تصمیم هاست، غرب تصمیم میگیره 2 تا جنگ جهانی بسازه و ما تصمیم میگیریم جلوشون وایسیم، تصمیم میگیریم داعش و اسرائیل رو نابود کنیم تصمیم میگیریم مسلمان باشیم و بهش عمل کنیم، (فرق در همینجاست در تصمیمات ما ...) - - در مورد حق کپی رایت مسئله فقط یک چیزهه، مقابله به مثل ... کشورهایی که قوانین ما رو قبول ندارن و راحت خلاف اون عمل می کنن و اون رو زیر سوال می برن، لازم نیست که ما هم اونها رو به رسمیت بشناسیم، روی ما صدها نوع تحریم اعمال کردند، که اسم یکی از اونها تحریم های فلج کننده است، و ما در مقابل دریایی از تحریم ها به اندازه قطره ای در برابر دریا، داریم مقابله به مثل میکنیم، احترام باید متقابل باشه نه یک طرفه با وجود تحریم های زیادی که علیه ما شده، ما فقط یک مقابله به مثل ساده انجام دادیم ، در حالی که واضع است ملت ایران هم می تونه تحریم کنه اما اینجا انسانیت در میان است، در زمان جنگ با عراق، عراقی ها به کشور ما موشک می زدن و بمباران ها شیمیایی و ... می کردن و در پاسخ چند موشک محدود شلیک کردیم، اما همون ها رو هم فوری به دستور امام قطع کردیم، چون حتی در وسط جنگ هم انسانیت رو در نظر گرفتیم. این اونها هستن که ما رو آدم حساب نکردن جواب ساده ما چیز خاصی نیست، لازمه بدونین کسی که داره با تروریست ها می جنگه اونها نیستن بلکه ماییم، فکر می کنین چرا اسرائیل نتونست تمام سرزمین های بین دجله و فرات رو اشغال کنه؟ و در فلسطین گیر کرده؟ فکر می کنین چرا پیروزی های داعش ادامه پیدا نکرد و نونست دولت عراق و شام رو تشکیل بده؟ جواب سادست : جمهوری اسلامی ایران ![]() - -
1395/12/28، 08:45 عصر
xcmpunkgtsx عزیز.
دوست عزیزی که سوال پرسیده بودن، در مورد شرعی بودن این موارد پرسیده بودن و ما هم از نظر اسلامی اینو گفتیم. هر چند بهتره شما بفرمائید دینتون چیه؟ البته عرض هم کردم قبلا، بنده منظورم همه ادیان نبودن و البته منظور از ادیان، ادیان الهی است! وگرنه بحث بودا و ... کلا چیز دیگه ایه! این طرز فکر شما هم در مورد تروریست بودن مسلمونا، حکایت از عدم آگاهی نسبت به تفکر تروریست های داعش و ... داره دوست عزیز. اولا، نگفتین که همه ی نرم افزارهایی که استفاده میکنین خریداری کردین یا نه؟ دوما، در مورد استفاده از سایت و آموزش های این سایت، موسس سایت، یعنی آقا مجتبی، قبلا گفتن که رضایت ندارن اگه این آموزش ها، برای بازی سازی غیر اسلامی استفاده بشه( یه همچین چیزی ) هر چند من به ادیان الهی، احترام میذارم، اما اگه بحث رضایت باشه،باید منظورم رو بگیرین. ماکان جان، سعی کردم منظورم رو برسونم، نمیدونم شاید سعی کمتری داشتم! ![]() ![]()
1395/12/28، 09:09 عصر
(1395/12/28، 08:45 عصر)mostafanastary نوشته است: xcmpunkgtsx عزیز. سلام. کار شما درسته مصطفی جان، اما لازمه منظور رو خوب و کامل رسوند، مثل همین جمله ساده، که اونها هیچ چیز ما رو به رسمیت نمی شناسن، و ما هم یه مقابله به مثل کوچولو داریم میکنیم احترام باید دو طرفه باشه که متاسفانه کلمه احترام برای کشورهای استعمارگر واژه ای غریب و حتی مسخره ـست یه به قول دوستان غنیمت جنگی داریم می گیریم خخخخخخ ![]() اگه جای ایران همچین کاری با آمریکا می کرد (اشاره به تحریم ها) تا حالا 10 بار به کشورمون حمله کرده بودن یا از بمب اتمی استفاده می کردن ما در برابر این همه حملات و خسارات فقط دو تا حق کپی رایتشون رو حساب نمیاریم ببین باید چقدر فوش بخوریم! مصطفی جان باید این مدلی توضیح بدی با دلایل کامل تا طرف مقابل کامل متوجه بشه چرا اینکار رو می کنیم. به قول معروف باید طرف مقابل رو روشن کرد ![]() - -
1395/12/28، 10:03 عصر
سلام.
به نظر من که کلا کار جالبی نیست.حالا هرکس یه طوری فکر می کنه. من خودم همیشه تلاش می کنم بازی های جدید رو قانونی تهیه کنم... ولی میدونید که قیمت دلار چقد زیاده. بعدشم مثلا بعضی از نرم افزار های فروش بازی های کامپیوتری ایران رو فیلتر کردن.(یعنی خودشن میگن که نمیفروشیم بهتون.)خب دیگه یه کارایی رو چه خوب چه بد باید انجام داد.(که کار بدی هم نیست.) کار بدی نیست ولی انسانی هم نیست. حالا دیگه هرکار میخوای بکن... ![]() اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی...
![]()
1395/12/28، 10:31 عصر
ببخشید ولی واقعا چطور میتونید این رو قبول کنید ک میشه کار ی انسان دیگرو دزدید و گفت مشکلی نداره چون مسلمون نیست!!
ی سوپر مارکت برید صاحبش مسلمون نباشه جنساشو میدزدید؟؟ حالا هرکس هرچی گفته شما خودتون عقل خودتونو بذارید ببینید انسانی هست یا نه!!ینی انقد راحت قانع میشید؟؟؟ و در مورد اینکه کشورهای دیگه قانون مارو رعایت نمیکنن و چه و چه باید عرض کنم ک کشور ما اصلا کپی رایت نداره!!!چیرو باید رعایت کنن؟؟؟ و ی نکته هم ور مورد اینکه "آیا فوتوشاپ و .. میخرید یا نه" نه ما خیلی از نرم افزارهارو نمیخریم(البته من سعی میکنم معمولا اگر تونستم بخرم)اما این دلیل نمیشه ما تا ابد ب این کار ادامه بدیم و توجیه کنیم خودمونو؛این کار شما عین دزدیه و اینکه توجیهش میکنید ک کلاه شرعی میذارید بدترش میکنید،همین کارارو میکنید ک اسم مسلمونا بد در رفته دیگه..اخه این چ طرز فکریه ک دزدی از غیر هم فکر خودش رو درست میدونه؟؟
1395/12/28، 10:42 عصر
دوست عزیز؛
اولا هر کی هر چی گفت ، منظورتون اگه مراجع هستند، من دلیلم رو گفتم، شما بر طبق چه اصلی نماز میخونی، روزه میگیری و یا هر کاری که اسلام گفته، مطمئنا شما و من در حدی نیستیم که بخوایم در موردش صحبت کنیم! اگه اینکار گناهی هم داشته باشه، گردن همین مراجع هست ( که صدالبته نداره ) کلمه ی دزد هم توهین بزرگیه دوست من. خیلی برام جالبه که شما خودتون به وضوح داری میگی که نرم افزارهای غیرقانونی استفاده میکنی، اما... شما اگه شرایطش رو نداری، منظورت اینه که امکان پرداخت دلار نداری که بهانه س، اگه منظورت اینه که شرایط مالی نداری که ویندوز 100 هزار تومان بخری، فتوشاپ رو ماهانه 120 هزارتومن بدی و ... پس این یعنی شما زمانی که پول نداری، به خودت حق میدی دزدی کنی؟
1395/12/29، 12:19 صبح
دقیقا فردی ک کار زشتش رو حاضره ب هر نحوی انکار کنه توهین شایستشه و اما در مورد اینکه من هم اینکار رو کردم بله من هم انجام دادم اما تا جایی ک بتونم سعی میکنم با خرید نرم افزارها رو تهیه کنم اما اگر نتونم بله کار من کاملا غلط و غیر انسانیه و اگر اون فرد راضی نباشه(ک در اکثر مواقع نیست)کار من برابر با دزدیه!!اما حداقل من سعی میکنم این کار زشت رو کمتر انجام بدم و مثل شما سعی ندارم خودم رو توجیه کنم و اسم دین رو هم بد جلوه بدم!!
بحث با شما فایده ای نداره چون شما انسانهای متعصبی هستید ک چیزی جز حرف خودتون رو قبول نمیکنید... |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 229 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 175 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,586 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |
تپسل .....فروشگاه | Hamidreza | 3 | 1,932 |