دومین تصویر از بازی minscule منتشر شد
[تصویر:  qbp_screenshot_(3).png]
minscule 
valley of the lost ants 

پیرو همکاری parsido games با futurikon 

بازی جدید ما تحت عنوان minscule با گرافیک قدرتمندی در انجین 

کانستراکت2 درحال ساخت است

نظر شماچیست؟ بازی چجوره؟

نظرات خودتونو بگید

سپاس شده توسط: shazde
یه خورده در مورد داستان بازی توضیحاتی ارایه بفرماید
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )

سپاس شده توسط:
سلام
تو موضوع قبلی که زدین، گفتم،اولا تبریک میگم، دوما تصاویر و جزئیات بیشتری برای نظر دادن لازمه و سوما در مورد همکاری با شرکتی که میگین برای انتشار جهانی توضیح بدید اگه ممکنه.

اگه تصویری که قرار دادین، مربوط به بازی هست که باید عرض کنم، متن منو و ... اصلا به بقیه ی تصویر نمیخوره!؟!!!

سپاس شده توسط: shazde ، seyed
سلام
متن هایی که گذاشتید بعنوان دکمه جالب نیستن
حداقل داستان بازی رو میگفتید چی هست یا حتی یه عکس از محیط بازی
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

سپاس شده توسط:
(1396/1/7، 01:58 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
تو موضوع قبلی که زدین، گفتم،اولا تبریک میگم، دوما تصاویر و جزئیات بیشتری برای نظر دادن لازمه و سوما در مورد همکاری با شرکتی که میگین برای انتشار جهانی توضیح بدید اگه ممکنه.

اگه تصویری که قرار دادین، مربوط به بازی هست که باید عرض کنم، متن منو و ... اصلا به بقیه ی تصویر نمیخوره!؟!!!

سلام
من به وبسایت سازنده انیمیشن minscule مراجعه کردم و با ارسال متن پیشنهادی خودم به استدیو futurikon یه قرارداد به صورت اینترنتی امضا کردیم.

قرار بر این شد که پس از انتشار نهایی این بازی هرروز از امار و نمودار فروش بازی اسکرین شات بگیرم و برای اون ها بفرستم
و پس ازهر تصفیه حساب از مارکت های ایرانی و خارجی 8 درصد از کل درامد رو به حساب بین الملی futurikon به صورت یورو واریز کنم 
و اینگونه بود که منابعو مدل ها و انیمیشن هارو برام ارسال کردند و من هم از هفته پیش کار رو شروع کردم.

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
سلام . ببخشید زیاد زحمت بکشید حداقل بازی خوبی از اب دربیاد داستان بازی رو هم بگین برای هزارمین بار >:
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

سپاس شده توسط: shazde

داستان بازی 

داستان بازی از انجا شروع میشود که یک خانواده کفشدوزک سه بچه کفشدوزک به دنیا می اورند و شما

(شخصیتاصلی)

یکی از این سه فرزند هستید...

با اموزش های پروازی که پدر و مادر به بچه های خود میدهند هر سه فرزند شروع به پرواز میکنند و پس از مدتی پرواز با 

خانواده. مگس ها موجب اتفاق افتادن حادثه ای میشوند و شما سقوط میکنید و یکی از بال های شما میشکند و 24 ساعت 

در میان ترک خوردگی یک صخره بی هوش می مانید.

پس از بیدار شدن و به هوش امدن شما هرچه قدر دنبال خانواده خود بگردید نمیتوانید انها را پیدا کنید و حوادثی رخ میدهد 

که شما عضو یکی از کلونی های مورچه های متمدن (قوم اریایی و پارسی)میشوید و مورچه های چشم بادامی که نماد قوم عرب و مغول 

هستند به کلونی شما حمله کرده و شما با انجام ماجراجویی های فراوان باید مورچه های قرمز که نماد قوم مغول و عرب 

هستند را با کبریت و سایر ادوات جنگی شکست دهید...

سپاس شده توسط: shazde ، Mehrdad
داستانش جالبه
خوشم اومد من
باید دید چقدر خوب پیادش میکنید
موفق باشید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

سپاس شده توسط:
[تصویر:  g34b_biob.png]

این هم تصویر جدید از بازی 

minscule valley of the lost ants

که در حال ساخت توسط پارسیدو گیمز با کانستراکت2 هستش...

لطفا نظرات خودتونو نسبت به گرافیک بازی بگید

سپاس شده توسط:
بسیار عالی، منتهی بهتره که همه ی توضیحات و تصاویر مربوط به بازی رو توی همون موضوع قبلی قرار بدید.

ممنون از همکاری شما.

سپاس شده توسط: vng ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,560 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,016 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,180 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,415 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: