به نظر شما کانستراکت ۳ بهتر است یا یونیتی؟
کانستراکت۳
50.00%
8
یونیتی
50.00%
8
16 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

نسخه بتا کانستراکت ۳ منتشر شد(آنلاین)
خوب همون طور که توی سایت سیرا نوشته شده بود نسخه ی ۳ کانستراکت در ۲۸ مارس انتشار میشه.
بنده هم سعی میکنم که تا شروع به انتشار شد این برنامه رو توی همین پست قرار بدم. البته دوستان هم میتونند که ایمیل خودشون رو برای من بفرستد تا در اسرع وقت کانستراکت ۳ براشون ارسال بشه.
دوستان اگر نظری دارن توی همین پست ارسال کنند

توجه:
کانستراکت 3 در این آدرس قابل نمایش است
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde ، amirho24 ، نیما ، GAME MOEIN
سلام فکر کنم اینطور که دوستان میگفتن نسخه بتا هست , و نسخه اصلی فعلا منتشر نمیشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته و ما همون نسخه ی بتا رو میگزاریم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان فقط برای دانلود کانستراکت ۳ به این پست در روز ۲۸ مارس مراجعه کنند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من انگلیسی خوب بلد نیستم ولی مثل اینکه نسخه موبایل هم میاد
درسته؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله درسته البته اینجوری که سایت سیرا نوشته بود کانستراکت ۳ آنلاین هست و همین جوری روی گوشی های هوشمند اجرا میشه. این رو بگم که توضیحات بیشتر رو نگفته اند ولی فقط ۱ روز تا به انتشار مونده
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، نیما
ببخشید یعنی حتما باید با اینترنت وارد برنامه شیم

راسته که گفته میشه با یک کلیک خروجی اندروید میگیره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد سوال اول سایت سیرا گفته بود (تا اونجایی که من فهمیدم) که اگه ارتباط شما با اینترنت هم قطع باشه اطلاعات از روی دیسک خودتون بارگزاری میشه
در مورد سوال دوم هم باید بگم که بله درسته این حرف ولی نیازمند اینترنت یعنی خود سیرا یک سروری مانند اینتل ساخته که بدون رفتن به سایت یا برنامه ای تنظیمات خروجی اندروید توی کانستراکت انجام میشه و خود کانستراکت خوروجی رو تحویل میده. اما نمی دونم این عملکرد توی نسخه ای که فردا قرار میدن باشه

دوستان همین الان هم یک سایتی رو پیدا کردم:https://www.construct3.com
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
دوستان: توجه توجه فقط تا چند ساعت دیگر کانستراکت ۳ منتشر میشود. برای ارسال کانستراکت به صورت ایمیل برای شما این ارسال را سپاس کنید. فقط لطفا سپاس کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamidrezadev ، mhc ، maadking ، Amin.p ، milad1 ، sajjadr2001 ، aminmahdi ، majid tarh ، مازیار ، erfab ، mahdiyar ، amin hosseini ، ARKEYA
(1396/1/7، 09:25 عصر)rezamms نوشته است: دوستان: توجه توجه فقط تا چند ساعت دیگر کانستراکت ۳ منتشر میشود. برای ارسال کانستراکت به صورت ایمیل برای شما این ارسال را سپاس کنید. فقط لطفا سپاس کنید

چه ویژگی های جدیدی قراره اضافه بشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: