کمک در ساخت راهنمای نمایش یک حرف
سلام دوستان سال نو مبارک(باتاخیر) امیدوارم سال خوبی برای همه شما و بازیسازان ایرانی باشه
1--دوستان یه راهنما ساختم که یه کلمه یه کلمه حرفی از جواب رو نشون میده فقط مشکلش این که اگه من دو کلمه از جواب رو 
نوشته باشه راهنما باز هم از حرف اول شروع می کنه مثلا اگه جواب  مهدی باشه و اگه کاربر نصف جواب رو نوشته باشه مه راهنما
از اولین حرف شروع می کنه از م شروع می کنه و جواب این شکلی میشه مهمدی ایونتشم عکس زیر[تصویر:  Capture.PNG]
2-- من می خوام امتیازت و مراحل ذخیره بشه و چون می خوام خروجی کوکن آی بگیرم باید از لوکال استوریج استفاده کنم ولی در این بازی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم در آموزش آقای ابراهیمی ذخیره سازی با وب استوریج  گفته و فقط مراحل ذخیره میشه و امتیاز ذخیره نمیشه میشه کمکم کنید ممنون

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
میتونید برای هر مرحله یه متغیر درست کنید 
مثلا مهدی 4 حرفه یه متغیر درست کنید و بگید کاربر هروقت کلمه ای رو وارد کرد یه عدد به متغیر اضافه بشه
بعد توی اون قسمت که میخواد جواب رو بده بگید اگر متغیر 0 بود حرف اول رو نشون بده
اگر 1 بود حرف دوم اگر 2 بود حرف سوم و اگر 4 بود حرف چهارم رو نشون بده

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/16، 02:42 عصر)shazde نوشته است: سلام
میتونید برای هر مرحله یه متغیر درست کنید 
مثلا مهدی 4 حرفه یه متغیر درست کنید و بگید کاربر هروقت کلمه ای رو وارد کرد یه عدد به متغیر اضافه بشه
بعد توی اون قسمت که میخواد جواب رو بده بگید اگر متغیر 0 بود حرف اول رو نشون بده
اگر 1 بود حرف دوم اگر 2 بود حرف سوم و اگر 4 بود حرف چهارم رو نشون بده

دوست عزیز من یه متغیر تعریف کردم به اسم جواب و مهدی رو توش نوشتم بعد یه متغیر به اسم جواب شمار گذاشتم مساوی صفر
و با هر بار کلیک رو راهنما  یه حرف اضاف میکنه مشکل اینه کنه اگه کاربر نصف سوال رو نوشته باشه اگه کاربر برای اولین بار کلیک کنه از اولین حرف شروع میکنه و جواب غلط میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب منم همینو میگم دیگه
همون اول که کاربر اولین حرف رو میخواد خودش بزنه
 بعد از اینکه گفتید مثلا حرف م وارد تکست بشه پایینش بگید یه عدد هم به متغیر اضافه بشه

توی قسمت راهنما بگید اگر متغیر صفر بود 1 بود 2 بود 3 بود 4 بود و . . .
فلان حرف وارد بشه
یعنی مثلا من اگه نوشته باشم مهد و مقدار متغیر 2 باشه و بزنم روی راهنما حرف "ی" رو وارد میکنه
چرا؟چون الان متغیر شده 2 و اون بالا گفتم که تعریف کنید که اگر متغیر هر عددی بود فلان حرف وارد بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095
(1396/1/16، 04:48 عصر)shazde نوشته است: خب منم همینو میگم دیگه
همون اول که کاربر اولین حرف رو میخواد خودش بزنه
 بعد از اینکه گفتید مثلا حرف م وارد تکست بشه پایینش بگید یه عدد هم به متغیر اضافه بشه

توی قسمت راهنما بگید اگر متغیر صفر بود 1 بود 2 بود 3 بود 4 بود و . . .
فلان حرف وارد بشه
یعنی مثلا من اگه نوشته باشم مهد و مقدار متغیر 2 باشه و بزنم روی راهنما حرف "ی" رو وارد میکنه
چرا؟چون الان متغیر شده 2 و اون بالا گفتم که تعریف کنید که اگر متغیر هر عددی بود فلان حرف وارد بشه

دادا منظورتون رو میفهمم ولی کدوم قسمت شرط اضافه کردن به متغیر رو اضافه کنم قسمتی که قرار کلمات وارد بشه اگه اینکارو کنم اگه هر کلمه رو بزنه یکی اضافه میشه میشه با ایونت یا یک مثال تضویری بفرمایید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همین که خودت گفتی
قسمتی که قراره کلمات وارد بشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/16، 05:54 عصر)shazde نوشته است: همین که خودت گفتی
قسمتی که قراره کلمات وارد بشه

همین کارو کردم و در قسمت دلیت هم یه ساب ترک گذاشتم چون وقتی تعداد کلمات اشتباه زیادشه مشکل بود درست شد
فقط بنظرم این راهنما این شکلی بدرد نمی خوره بیشتر بدرد اون بازی هایی می خوره که جوابشون تو مربع باشه دوست عزیز می تونید یه پیشنهاد بدید بجای این راهنما چه راهنمایی بذارم یا اگه میشه بگید چطوری جواب ها رو تو مربع بذارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: