سوال قابلیت مولتی پلیر
سلام
حتما اکثرتون بازی ارتش جیبی رو دیدن یا بازی کردین که دو تا کاربر بهم متصل و نیرو هاشونو رو رها و به سمت یکدیگه میرن و تیراندازی و...
1-حالا میخواستم بدونم چنین کاری رو میشه با مولتی پلیر کانستراکت انجام داد؟
2-تو متصل شدن کاربر ها با استفاده از مولتی پلیر هر کاربر میتونه اسم مخصوص خودش رو داشته باشه و وقتی دونفر همدیگه رو پیدا کردن(هاست و پییر) اسم مخصوص به خود رو داشته باشن؟
3- من میخوام تو بازیم دو نفر که متصل میشن یه سری تجهیزات داشته باشن و بهم تیراندازی کنن و مقدار سلامتی شون قابل مشاهده برای هردو باشه این ممکنه؟
4- مثلا چیزی رو که از تو بازی میخرن مثلا یک سلاح تو بازی انلاینشون هم اضافه بشه؟
5-قابلیت سینک کردن انیمیشن هم تو مولتی پلیر امکان داره ؟یعنی یه انیمیشن که برا هاست اجرا میشه برا پییر هم قابل دیدن باشه و درصورت نیاز روش تاثیر بزاره
دوره بازی ماشین انلاین رو دیدم و با دیدن اون این سوالات به ذهنم اومد
لازم نیست مقدار سکه و خرید ها و غیره از سمت سرور باشه با این حساب مولتی پلیر به کار من میاد یا اجاکس و WebSocket؟

[تصویر:  fwt79ykgqc7k.jpg]
و یه قابلیتی که تو عکس بالا هست یه سری تجهیزات پایین وجود داره که با انتخاب اونا وارد بازی انلاین میشه و برای هر دو نفر قابل دیدنه این هم ممکنه؟
ببخشید سوالات زیادی پرسیدم ولی فکر میکنم سوالات مشترکی بین اعضای انجمن باشه
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/27، 11:28 عصر)sajjadr2001 نوشته است: سلام
حتما اکثرتون بازی ارتش جیبی رو دیدن یا بازی کردین که دو تا کاربر بهم متصل و نیرو هاشونو رو رها و به سمت یکدیگه میرن و تیراندازی و...
1-حالا میخواستم بدونم چنین کاری رو میشه با مولتی پلیر کانستراکت انجام داد؟
2-تو متصل شدن کاربر ها با استفاده از مولتی پلیر هر کاربر میتونه اسم مخصوص خودش رو داشته باشه و وقتی دونفر همدیگه رو پیدا کردن(هاست و پییر) اسم مخصوص به خود رو داشته باشن؟
3- من میخوام تو بازیم دو نفر که متصل میشن یه سری تجهیزات داشته باشن و بهم تیراندازی کنن و مقدار سلامتی شون قابل مشاهده برای هردو باشه این ممکنه؟
4- مثلا چیزی رو که از تو بازی میخرن مثلا یک سلاح تو بازی انلاینشون هم اضافه بشه؟
5-قابلیت سینک کردن انیمیشن هم تو مولتی پلیر امکان داره ؟یعنی یه انیمیشن که برا هاست اجرا میشه برا پییر هم قابل دیدن باشه و درصورت نیاز روش تاثیر بزاره
دوره بازی ماشین انلاین رو دیدم و با دیدن اون این سوالات به ذهنم اومد
لازم نیست مقدار سکه و خرید ها و غیره از سمت سرور باشه با این حساب مولتی پلیر به کار من میاد یا اجاکس و WebSocket؟

[تصویر:  fwt79ykgqc7k.jpg]
و یه قابلیتی که تو عکس بالا هست یه سری تجهیزات پایین وجود داره که با انتخاب اونا وارد بازی انلاین میشه و برای هر دو نفر قابل دیدنه این هم ممکنه؟
ببخشید سوالات زیادی پرسیدم ولی فکر میکنم سوالات مشترکی بین اعضای انجمن باشه
ممنون

سلام

1 - بله .
2 - بله .
3 - این هم بله .
4 - عملا باید آنلاین باشه بازیتون ، اما میتونید خودتون انتخاب کنید .
5 - بله ، امکان داره .
6 - مولتی پلیر و اژاکس برای کار شما لازم هست .
7 - بله ، این امکانات برای هر دو نفر قابل دیدن خواهد بود ، بنده قبلا روی این موارد کار کردم ، چیز های سختی نیست .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، sajjadr2001 ، mostafanastary ، shazde
(1396/3/28، 01:24 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

موفق باشید .

خب وقتی با این دوتا کار کنیم امکان خروجی گرفتن با کانواس وجود داره؟
و مورد بعد اگر با سرور یا سیگنالینگ خود سیرا این بازی ساخته بشه قابلیت های بالا رو خواهد داشت و مشکلی به وجود نمیاد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/28، 10:15 صبح)sajjadr2001 نوشته است:
(1396/3/28، 01:24 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

موفق باشید .

خب وقتی با این دوتا کار کنیم امکان خروجی گرفتن با کانواس وجود داره؟
و مورد بعد اگر با سرور یا سیگنالینگ خود سیرا این بازی ساخته بشه قابلیت های بالا رو خواهد داشت و مشکلی به وجود نمیاد؟

با توجه به اینکه بنده بازی های خودم رو با Intel Xdk خروجی میگیرم و خروجی از کوکون نمیگیرم برامم مهم نیست انجام میشه یا نه ، اما خب از نظر خروجی خوشبختانه مشکلی نیست ، البته فکر میکنم فقط در صورت استفاده از تکست باکس بود که نمیشد کانواس پلاس خروجی گرفت ، البته بازم اگر دوستان دیگه دقیق میدونن اعلام بکنند بهتره ، چون بنده خیلی وقته در این مورد بحث نکردم احتمال داره یادم رفته باشه ...

درباره سرور سینگالینگ سیرا هم باید عرض کنم که ، سینگالینگ سیرا یک سری مشکلات داره که بنده با این مدت درازی که باهاش کار کردم بهشون بر خوردم .

اول اینکه شما باید داخل بازیتون یک سیستم انتظار و یا جستجو بذارید ، یک تایم هم بذارید که اگر تا 60 ثانیه بازیکنی پیدا نشد صفحه رو لود دوباره بکنه ... دلیل این کار هم این هست که وقتایی که سرور سینگالینگ سیرا شلوغ باشه یا ترافیکش بالا باشه کار رو به درستی انجام نمیده ، بار ها هنگام تست این مشکل برای بنده پیش اومده که مجبور به ساخت هوش مصنوعی برای بازی خودم شدم که اگر کاربری نبود یا حتی سینگالینگ سیرا دچار مشکل بود بازی به طور خودکار به هوش مصنوعی بره ...

در غیر اینصورت ، هیچ محدودیت خاصی ندارد ، میتونید ازش استفاده بکنید ، یکی از خاصیت های این امکان همین هست که هر دو کاربر رو بصورت ریل تایم به هم متصل میکنه ...

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajjadr2001 ، shaygaaan ، shazde
بسیار ممنون و سوال اخر 
اونطور که من فهمیدم برای اینکه (هر کاربر یک id یا اسم مخصوص خودش رو داشته باشه و نشون داده بشه باید از اژاکس استفاده بشه و همچنین برای ساخت یک سیستم ثبت نام ) ،و باقی موارد با مولتی پلیر و ایونت نویسی حل میشه درسته؟
اگر توضیح دیگری هست بفرمایید تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/28، 12:16 عصر)sajjadr2001 نوشته است: بسیار ممنون و سوال اخر 
اونطور که من فهمیدم برای اینکه (هر کاربر یک id یا اسم مخصوص خودش رو داشته باشه و نشون داده بشه باید از اژاکس استفاده بشه و همچنین برای ساخت یک سیستم ثبت نام ) ،و باقی موارد با مولتی پلیر و ایونت نویسی حل میشه درسته؟
اگر توضیح دیگری هست بفرمایید تشکر

برای نشون دادن آیدی یا به عبارتی اسم افراد متقابل ، ثبت نام ، ورود ، رد و بدل کردن اطلاعات ما بین سرور و بازیکنان ، باید از آژاکس استفاده بشه .

برای مراحل ، ریل تایم ، آنلاین ، باید از مولتی پلیر و ایونت نویسی هاش استفاده کرد .

نکته آخر اینکه ، استفاده از سینگالینگ سیرا ، همونطور که توی پست قبل گفتم در زمان شلوغی و ترافیک بالا دچار مشکل میشه ، پس حتما و الزاما یادتون نره ، یا یک تایمر ریست میذارید ، که هر چند ثانیه یک بار صفحه رو ریلود کنه ، یا اینکه تایم میذارید با هوش مصنوعی ...

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، sajjadr2001 ، user-11

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: