سرعت ویدیو
سلام 
سرعت ویدیوم زیاده چجوری کمش کنم در کانستراکت؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاشکی تایپیک زدن تو انجمن پولی بود !! اونوقت بجای ایستادن منتظر موندن برای کپی کردن میرفتید یکم مطلب یاد میگرفتید !!! داداش من شما این همه اموزش توی سطح اینترنت وجود داره که حاضرم شرظ ببندم که توی 5 تاش کم کم این موضوع بیان شده !!!!!!!!!! لطفا قبل زدن تایپیک های بی جهت اول تو انجمن سرچ کنید بعدش توی گوگل بعدش اگه جوابی نبود اینجا !!! نه اینکه سریع بخواین لقمه حاضری بخورید !!!

خب توی قسمت انیمیشن speed رو تغییر بده 1!!!! بهمین راحتی !! با یکم تحلیل انجین متونستین خودتون پیداش کنین !!!
33
موفق باشی و کمی تفکر کنی 33

پاسخ

سپاس شده توسط: ali89 ، shazde
شما anime studio  بلدید؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/8، 11:59 عصر)ali89 نوشته است: شما anime studio  بلدید؟؟
خب ببینید دوست من شما باز هم بدون توجه به قوانین اومدید و ی تایپیک زدید !! یک سوال از شما میپرسم شما خودتون جواب بدید !؟ توی انجمن کانستراکت میایید یک موضوع رو بیان میکنید و میگید سرعت ویدیو زیاده !!!! بدون هییچ توضیحی که بگید تو چه برنامه ای زیاده !!! من هم فکر کردم شما منظورتون در کانستراکت هستش !!! خب در جوابتو بگم بله کار کردم و برای اینکه سرعتو کم کنید از منوی file تب project setting یا کنترل های ترکیبی ctrl + shift +p میتونید پنجره تنظیمات پروژه رو بالا بیارید !! برای کم و زیاد کردن سرعت هم از پنجره Dimensions و قسمت Frame Rate میتونید سرعت رو دستکاری کنید !!!
Frame Rate : میزان فریم های نشان داده شده در یک ثانیه  !!

البته اینو هم بگم که شاید کمی افت کیفیت داشته باشید ولی زیاد نیست !!!

موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
نه دوست من ویدیو که برا همون کانستراکت بود
من بلد بدوم برای sprite ولی فکر میکردم ویدیو یک طور دیگه سرعتش کم میشه 
بخدا چند بار جستجو کردم درباره ویدیو وسرعتش هیچ کس جواب نداده بود 
..............................................
من یک مشکلی در anime studio دارم  
ببینید مثلا میخواهم کلمه (دزد) رو بکشم حرف (د) رو میکشم  حالا میخواهم حرف (ز) رو بکشم میخواهم قلم حذف یا مخفی بشه و بره سراغ کشیدن حرف (ز)  .... حرف (د) تموم ، قلمی که خودم وارد کردم با فرمت png   حذف، و دوباره ظاهر بشه
برای کشیدن حرف (ز)
چگونه عمل کنم 
من میتونم قلم اول رو مخفی کنم اما قلم دوم  که وارد میکنم درست وسط کادر می آید و از همانجا شروع میشه 
ولی من میخواهم از بالا شروع بشه و راهی نیست برای اینکار.
چیکار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,546 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: