جابجا کردن اشیاء در داخل بازی
سلام دوستان 
می خواستم بپرسم چطور می تونم توی بازی یک شی رو جابجا کنم. مثلا با کلیک و درگ کردن یک ساختمون اون را به یک جای مشخص شده ببرم و در اونجا قرارش بدم. مثل بازی های استراتژیک ( مثل قلعه و ...)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با رفتار درگ اند دراپ خود کانستراکت میتونید این کارو انجام بدید  !! البته من خودم هیچوقت از این استفاده نکردم ولی سرچ بزنید تو انجمن فک کنم اموزش هاش موجود باشه !
موفق باشید 63

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
ممنون از راهنمایی تون...

من اون چیزی رو که می خوام این سبکی هست...

Moved Permanently

یعنی من در پایین چندتا آیکن مثلا انواع تانک دارم و میخوام پلیر با نگه داشتن یکی از اونها ، مثل اون تانک رو به محل مورد نظر ببره...
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس
بدون استفاده از رفتار هم میتونی این کار رو انجام بدی

میگی  اگر روی اسپرایت(شماره ا ) مورد نظرت لمس شد  (برای اینکه وقفه زمانی  مثل دیفنس داشته باشی بهتر هست  ی شرط دیگه هم داشته باشی  بگی اگر  نورش 100 بود ) :اسپرایت مورد نظرت موقعیتش  بشه  موقعیت شی تاچ شما 

خب الان باید  بگید وقتی  تاچ تموم شد 
بررسی کنه y,x اسپرایت شماره 1 رو  اگر مساوی تاچ بود  
سیستم  اسپرایت مورد نظر شما رو در  موقیت تاچ بسازه  و نور اسپرایت شماره یک رو  50 بکند  و یک ثانیه صبر کند و دوباره نورش رو 100 بکند

یک ایونت دیگه هم نیاز دارید  بگید  اگر  شی اسپرایت شماره یک تاچ نمی شد  به مختصات قبلی برگرده  
که شما میتوانید هم  با استفاده از مختصات  مورد نظر این کار رو انجام بدید هم  با  ساخت یک اسپرایت و  set po.. کردن اسپرایت شماره یک

[تصویر:  f612759201.png]

ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008
ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,546 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: