حل شده دو اسپرایت روی هم
سلام من دو اسپرایت دارم که یکی اصلی ویکی دیگه بیرون کادر قرار داره که با move to میاد روی صفحه و روی اسپرایت اولی قرار میگیره و اگر روش کلیک کنیم دوباره به خارج از کادر بر می گرده
فقط این جا یک مشکلی هست وقتی که اسپرایت دوم میاد روی اولی و من می خوام روس اسپرایت دوم کلیک کنم تا خارج شه هم زمان روی اسپرای اول و دوم کلیک میشه چیکار کنم که روی اسپرایت دوم که کلیک کردم اسپرایت اولی کار نکنه

بازی در هم برهم منتشر شد
 [تصویر:  uy5f_if_twitter_56298(1).png]    داونلود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/20، 12:20 عصر)xlove.reza نوشته است: سلام من دو اسپرایت دارم که یکی اصلی ویکی دیگه بیرون کادر قرار داره که با move to میاد روی صفحه و روی اسپرایت اولی قرار میگیره و اگر روش کلیک کنیم دوباره به خارج از کادر بر می گرده
فقط این جا یک مشکلی هست وقتی که اسپرایت دوم میاد روی اولی و من می خوام روس اسپرایت دوم کلیک کنم تا خارج شه هم زمان روی اسپرای اول و دوم کلیک میشه چیکار کنم که روی اسپرایت دوم که کلیک کردم اسپرایت اولی کار نکنه

باید هرکدومو روی لایوت های جدا بزاری  و اون اسپرایتی که میخایی دوباره بره بیرون رو لایه شو بیار بالا تر از لایه اسپرایت ثابت تا اون رو باشه و کارشو انجام بده و بیرون بره
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بگید اگر کلیک شد روی اسپرایت فلان و uid فلان بود اون بره بیرون اینطوری فقط اونی میره بیرون که شما میخوایید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/20، 02:21 عصر)shazde نوشته است: سلام
بگید اگر کلیک شد روی اسپرایت فلان و uid فلان بود اون بره بیرون اینطوری فقط اونی میره بیرون که شما میخوایید

ورود و خروج اسپرایت درسته فقط اسپرایت 1 داخل صفحه هست ولی اسپرایت 2 خارج این که اسپرایت 2 بیاد داخل مشکلی ندارم
مشکل من اینه که وقتی اسپرایت 2 میاد داخل هنوزم میشه روی اسپرایت 1 کلیک کرد (یعنی کاربر روی گزینه های اسپرایت 2 کلیک می کنه همزمان گزینه های اسپرایت 1 هم کار می کنه)
بازی در هم برهم منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام رضا جان کار خیلی آسونیه به این صورت

testspr

ولی اگه منظورت اینه که دوتا فریم از یک اسپرایت باشن جور دیگه اس

اگه میخای تاچ برای سپرایت اول کار نکنه میتونی یه شرط کنارش  بزاری مثلا تو این مثال میخای بگی اگه روی سپرایت اول کلیک شد بره لیوت دوم  یه شرط کنارش اضافه کن مثلا بنویس اگه s2 .testvar=1  نباشه .این شرط باعث میشه که تا وقتی اسپرایت دوم روی اوله به لیوت دوم نمیره
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، xlove.reza
(1396/4/20، 04:24 عصر)kakmamad نوشته است: سلام رضا جان کار خیلی آسونیه به این صورت

testspr

ولی اگه منظورت اینه که دوتا فریم از یک اسپرایت باشن جور دیگه اس

اگه میخای تاچ برای سپرایت اول کار نکنه میتونی یه شرط کنارش  بزاری مثلا تو این مثال میخای بگی اگه روی سپرایت اول کلیک شد بره لیوت دوم  یه شرط کنارش اضافه کن مثلا بنویس اگه s2 .testvar=1  نباشه .این شرط باعث میشه که تا وقتی اسپرایت دوم روی اوله به لیوت دوم نمیره

سلام داداش ممنون
ولی مشکل من حل نمیشه دوتا اسپرایت جدا دارم اسپرایت اول صفحه کلید هست و اسپرایت دوم یک منو کشویی (که وقتی روش ایکنش کلیک میکنی میاد داخل بازی) ولی وقتی که میاد وسط بازی هم چنان من می تونم با اسپرایت 1 (صفحه کلید ) تایپ کنم
مشکل من اینه اصلا نمی خوام وقتی اسپرایت 2 هست صفحه کلید (اسپرایت 1 ) کار کنه
بازی در هم برهم منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا کمک کنید 
بازی در هم برهم منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورستو بفرست تا درستش کنم.اینجوری متوجه نمیشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما میاید از یک متغیر استفاده میکنید ، میگید وقتی اسپرایت اول هست متغیر 0 باشه . وقتی روش کلیک شد متغیر به 1 تغییر میکنه و یک شرط برای هر دو اسپرایت میذارید که اگر و تنها اگر مقدار 0 بود و روی اسپرایت 1 کلیک شد ، اسپرایت دوم بیاد داخل و مقدار متغیر 1 بشه و اگر و تنها اگر مقدار 1 بود و روی اسپرایت دوم کلیک شد اسپرایت دوم خارج بشه و متغیر به 0 تغییر بکنه و تمام ///

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
xlove.reza  اوکی شد مشکلت؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: xlove.reza

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,545 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: