مشکل خروجی فوری (intel xdk)
سلام من بیشتر از یک ساله که با کانستراکت کار میکنم ولی هرگز نتونستم خروجی اینتل xdk بگیرم و همش از کوکون ای او خروجی گرفتم.
علتش هم اینه که هر وقت میخوام با اینتل خروجی بگیرم توی قسمت build این متن رو نوشته و نمیشه خروجی بگیری 17
)
in order to use the build system. Please verify that you are connected to the internet and try again. (I DEFINITELY AM CONNECTED TO THE INTERNET)

چکارکنم لطفا کمک کنید 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام از vpn استفاده کنید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
اقا من از vpn هم استفاده کردم ولی بازم تو قسمت build همینو نوشته.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام منم توی خروجی اینتل ایکس دی کا مشکل دارم این پیغام رو میده:
[تصویر:  Screenshot_43_.png]
No build target seleccted
Please select targets you'd like to build for and then click the "Start Builds" button again. If you have critical issues with your build settings or have not unlocked your developer certificates, you'll be required to resolve those issues first.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خدا خیرت بده معلومه اینو مینویسه .شما باید گزینه android  رو انتخاب کنید بعد روی start build کلیک کنید تا ردیف شه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: morti
(1396/4/23، 03:31 عصر)kakmamad نوشته است: خدا خیرت بده معلومه اینو مینویسه .شما باید گزینه android  رو انتخاب کنید بعد روی start build کلیک کنید تا ردیف شه.

کجا نوشته اندروید؟
میشه لطفا گزینه هایی که باید توی اینتل ایکس دی کا پر کنیم رو با عکس برامون بزارید؟ نمی دونم باید توی گزینه ها چی بنویسم!
و دیگه اینکه اون پوشه ای که اول باید واردش کنیم کدوم پوشه باید باشه؟ پوشه www؟ یا پوشه دیگه ای؟ ممنونم
من فایل xdk که کانستراکت خروجی داده رو توی intel xdk باز کردم (open) الان نرم افزارم رو اپدیتش کردم ایندفعه بجای اپلیکیشن این فایل رو میسازه:
عکس 1
عکس 2
خروجی همین ها باید باشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فعلا intelxdk مشکل پیدا کرده.

درست شه توضیح میدم
  پاسخ

سپاس شده توسط: morti
معلوم نیست کی درست میشه ؟
                       [تصویر:  Untitled_1.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والا نمیدونم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,546 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: