کنستراکت2 و تغیر زبان
سلام می خواستم بدونم میشه کنستراک2 را فارسی کرد یا خودت تغییر زبان بدیم مثلا من اگر بخوام بعضی از کلمات ساده مثل NEW را به زبان فارسی ترجمه و ویرایش کنم آیا راهی سراغ دارید؟
البته نو خوده فایل های برنامه بک فولدر به نام lang..بود که توش یک فایل XML بود اول پسوند را TXT کردم بعد کلمات را فارسی کردم بعد به همون فرمت قبل برگردوندم بعد که وارد برنامه کنستراک2 شدم همش به اینصورت نشون میدادllmisssssssssssll

پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdyar_1381 ، amin hosseini
علیک سلام. اون فایل‌های XML تا حدّی می‌تونند به ترجمه کمک کنند، ولی مشکل اصلی Construct اینه که قابلیّت ترجمه نداره. اون فایل‌ها رو برای اضافه کردن قابلیّت ترجمه اضافه کردند ولی بعد جدی نگرفتنش و به روزش نکردند. به همین دلیل اگه حتّی همه‌ی اون فایل en-US.xml رو به فارسی ترجمه کنید، Construct 2 کاملاً فارسی نمی‌شه!

حالا اگه می‌خواین همون طور نصفه فارسی بشه فایل زیر رو که خودم خیلی وقت پیش ترجمه کرده بودم رو دانلود کنید و اسمش رو بذارید en-US و با فایل en-US موجود در پوشه‌ی languages کنستراکت ۲ تعویضش کنید:
https://www.dropbox.com/s/qd1r5fqq58d7p6...R.xml?dl=1

حتماً شما اشتباه ترجمه می‌کردید که با مشکل مواجه شدید. توی اون فایل xml بعضی قسمت‌ها رو اصلاً نباید ترجمه کرد. اگه همین فایلی رو که گذاشتم ببینید فکر کنم متوجّه بشید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، Anigames ، MohammadHadi
خیلی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,138 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi