یک سوال ( تاچ )
سلام 
تقریبا تازه کار هستم به یک مشکلی برخوردم
بازی برای گوشی (تاچ) هست 
میخوام بعد تاچ اسبرایت ارّه که در عکس مشخص هست اره به قسمت بایین منتقل بشه در شکل فلش (1) و بعد از این که اره بایین اومد بعد تاچ و کشیدن برای محل مورد نظر که یک اسبرایت نامرئی هست در شکل فلش (2) به لیوت دیگری منتقل شود و ارّه از بین برود
ممنون میشم یکی واضح توضیح بده 
[تصویر:  2015_07_15_161442.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
برای قسمت اول کار:

1- شما باید شرطی قرار بدهید.که در هنگام تاچ اسپرایت اره در صحنه اصلی از حالت آشکار(visible) به حالت ناپدید (invisible) دربیاد.

2- شما از آغاز باید یک نمونه کوچک شده و ناپدید از اسپرایت اره رو در قسمت پائین قرار بدهید.و بعد از ناپدید شدن اره ای که در صحنه اصلی قرار دارد. اسپرایت کوچک رو در محل
مورد نظر آشکار کنید.اگر رفتار fade رو هم اضافه کنید.فکر کنم جلوه ی زیباتر و بهتری خواهید داشت.

3برای قسمت دوم کار:

1- شما باید رفتار درگ و دراپ رو به اسپرایت اره کوچک بدهید و در هنگام آشکار شدن اسپرایت اره کوچک اون رو فعال کنید.
2-شما باید از ایونت on collision with another object استفاده کنید.و بگید در هنگام برخورد
و همپوشانی اسپرایت اره ی کوچک با اسپرایت نامرئی مرحله یا لیوت تغییر پیدا کند.و اسپرایت اره کوچک نیز Destory یا نابود شود.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking
(1394/4/15، 10:04 عصر)vng نوشته است: سلام،
برای قسمت اول کار:

1- شما باید شرطی قرار بدهید.که در هنگام تاچ اسپرایت اره در صحنه اصلی از حالت آشکار(visible) به حالت ناپدید (invisible) دربیاد.

2- شما از آغاز باید یک نمونه کوچک شده و ناپدید از اسپرایت اره رو در قسمت پائین قرار بدهید.و بعد از ناپدید شدن  اره ای که در صحنه اصلی قرار دارد. اسپرایت کوچک رو در محل
مورد نظر آشکار کنید.اگر رفتار fade رو هم اضافه کنید.فکر کنم جلوه ی زیباتر و بهتری خواهید داشت.

3برای قسمت دوم کار:

1- شما باید رفتار درگ و دراپ رو به اسپرایت اره کوچک بدهید و در هنگام آشکار شدن اسپرایت اره کوچک اون رو فعال کنید.
2-شما باید از ایونت on collision with another object استفاده کنید.و بگید در هنگام برخورد
و همپوشانی اسپرایت اره ی کوچک با اسپرایت نامرئی مرحله یا لیوت تغییر پیدا کند.و اسپرایت اره کوچک نیز Destory یا نابود شود.
ممنون 
قسمت اول (1) انجام دادم
قیمت اول (2) و قسمت دوم نمیدونم چگونه باید انجام بدم اگه امکانش هست مرحله مرحله بگید انجام بدم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

اینو ساختم براتون

دقیقا همونطوریه که آقای vng گفتن. فقط رفتار fade نداره
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، Vizmark#
(1394/4/16، 10:50 عصر)esmail33 نوشته است: سلام

اینو ساختم براتون

دقیقا همونطوریه که آقای vng گفتن. فقط رفتار fade نداره

خیلی ممنون بابت سورس عالی بود 
فقط من برای تاچ میخوام بسازم تو سورسی که گذاشتین موس بود، به جای on left button clicked on graysaw و on left button released برای تاچ چی میتونم قرار بدم؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/16، 11:26 عصر)maadking نوشته است: خیلی ممنون بابت سورس عالی بود 
فقط من برای تاچ میخوام بسازم تو سورسی که گذاشتین موس بود، به جای on left button clicked on graysaw و on left button released برای تاچ چی میتونم قرار بدم؟!

این دو تا:

on touched object -- on nth touch end

[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/17، 08:06 صبح)esmail33 نوشته است:
(1394/4/16، 11:26 عصر)maadking نوشته است: خیلی ممنون بابت سورس عالی بود 

این دو تا:

on touched object -- on nth touch end
ممنون درست شد 

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 287 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 227 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,853 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,994 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 159 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: