آناهیتا دختر خوب
(1397/3/12، 02:12 صبح)Javid1995 نوشته است: سلام تبریک میگم بابت بازی خوبتون 
سوالی که دارم اینه که این انجینی که شما استفاده کردین راحت خروجی ipa میده برا ios؟

درود بر شما و عرض تشکر

برای iOS خروجی Xcode میده. و داخل کامپیوتر مک میتونید اونو به راحتی روی گوشی تست کنید و به ipa تبدیل کنید. اگه مک ندارید برنامه ی vmware را نصب کنید و داخل ویندوز شبیه سازی کنید.( البته نسبتا سیستم قوی میخواد )
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، shazde ، danials008 ، mostafanastary ، hiddendanger ، ᔕinaᗪehghani
(1397/3/12، 09:43 صبح)Mehrdad نوشته است:
(1397/3/12، 02:12 صبح)Javid1995 نوشته است: سلام تبریک میگم بابت بازی خوبتون 
سوالی که دارم اینه که این انجینی که شما استفاده کردین راحت خروجی ipa میده برا ios؟

درود بر شما و عرض تشکر

برای iOS خروجی Xcode میده. و داخل کامپیوتر مک میتونید اونو به راحتی روی گوشی تست کنید و به ipa تبدیل کنید. اگه مک ندارید برنامه ی vmware را نصب کنید و داخل ویندوز شبیه سازی کنید.( البته نسبتا سیستم قوی میخواد )
برای تبدیل xcode به ipa باید برنامه ای روی مک نصب باشه یا خودش پیشفرض داره و تبدیلش میکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1397/3/12، 04:30 عصر)Javid1995 نوشته است: برای تبدیل xcode به ipa باید برنامه ای روی مک نصب باشه یا خودش پیشفرض داره و تبدیلش میکنه؟

من خودم مک ندارم. یکی از دوستام داشت و روش نصب بود. فکر کنم باشه . اگر نبود نصب کنید. چیز خاصی نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008
عالی من بازی رو خریداری کردم عالی بود ولی کمی دختره زشته قشنگ تر میشد عالی تر بود 4
فکر نکن خودت بسازش ! 16
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، danials008
سلام مهرداد جان.
امتیاز بازی رو به کلیک تیم فروختید ؟
اگر آره میشه حدود قیمت رو بدونم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/3/16، 01:24 عصر)hsnpi نوشته است: سلام مهرداد جان.

درود بر شما

نه بازی رو نفروختم . بصورت درصدی باهاشون قرارداد بستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/3/16، 06:11 عصر)Mehrdad نوشته است:
(1397/3/16، 01:24 عصر)hsnpi نوشته است: سلام مهرداد جان.

درود بر شما

نه بازی رو نفروختم . بصورت درصدی باهاشون قرارداد بستم.

آها، خیلی هم عالی. 
سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که وضعیت کلی بازی روی استیم چجور بوده تا حالا؟ راضی بودید خودتون؟ استقبال شده؟ فروشتون تونسته هزینه ساخت بازی رو برکردونه یا نه؟ 

من به پیج بازیتون تو steamspy هم سر زدم متاسفانه اطلاعات خوبی دستگیرم نشد. 
Anahita - SteamSpy - All the data and stats about Steam games

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1397/3/17، 03:42 عصر)hsnpi نوشته است: آها، خیلی هم عالی. 
سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که وضعیت کلی بازی روی استیم چجور بوده تا حالا؟ راضی بودید خودتون؟ استقبال شده؟ فروشتون تونسته هزینه ساخت بازی رو برکردونه یا نه؟ 

من به پیج بازیتون تو steamspy هم سر زدم متاسفانه اطلاعات خوبی دستگیرم نشد. 
Anahita - SteamSpy - All the data and stats about Steam games

اطلاعات و وضعیت فروش و پنل دقیق بازی دست من نیست. فقط ناشر اونو داره. ولی مدام منو باخبر میکنن. فروشش بد نبوده. قیمت بازی آنچنان بالا نیست ولی خوبیش اینه که در کنار محصولات دیگه ی خودشون گذاشتن و مدام تو sale و بسته های ویژه و غیره قرارش میدن.

هزینه های بازی رو که بله کامل برگردوند. همون دو هفته ی اول تو استیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ghasem ، mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani
دوستان عزیز و گرامی

بازی آناهیتا جزو کاندیداهای نهایی TGC امسال شده. همچنین در مسابقه مردمی هم هست. اگر تمایل داشتید  بهش رای بدید. سپاسگزار شما هستم

People's Choice Awards | Tehran Game Convention

در ضمن بازی در غرفه ی گیمستان هم هست. اگه اومدید ایشالا من اونجا هستم . و خوشحال از دیدارتون. 1

مهرداد
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hamedbz ، shazde ، danials008
(1397/3/20، 06:45 عصر)Mehrdad نوشته است: دوستان عزیز و گرامی

بازی آناهیتا جزو کاندیداهای نهایی TGC امسال شده. همچنین در مسابقه مردمی هم هست. اگر تمایل داشتید  بهش رای بدید. سپاسگزار شما هستم

People's Choice Awards | Tehran Game Convention

در ضمن بازی در غرفه ی گیمستان هم هست. اگه اومدید ایشالا من اونجا هستم . و خوشحال از دیدارتون. 1

مهرداد

سلام خدمت اقا مهرداد . 

امیدوارم با حمایت و پشتیبانی بچه های انجمن به اونچه لایق بازی شما هست ، برسید ، از طرف دیگه متاسفانه هزینه های بلیط بسیار زیاد و با کمال تاسف نمیتونیم از نزدیک بیایم و هم شمارو ببینیم ، هم از بازیتون حمایت کنیم . از همین فاصله براتون ارزوی بهترین هارو دارم و ارزوی رسیدن به اهدافتون رو دارم ، امثال شما افتخار صنعت بازی های ایرانی هستن و باید به داشتن افرادی مثل شما افتخار کرد . 

موفق و سربلند باشید  53

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamedbz ، Mehrdad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,668 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,807 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,250 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,101 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,594 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: