مشکل در خروجی کوکون
با سلام و عرض وقت بخیر
تا چند یک ماه پیش وقتی میخواستم خروجی اندروید بگیرم هیچ گونه مشکلی نداشتم اما به تازگی این خطا رو به من میده

[2018-07-25T075251.433] [DEBUG] AndroidBuilder - [prepare] cordova restore platforms
[2018-07-25T075251.448] [DEBUG] AndroidBuilder - [prepare] adding engine [email protected]
Subproject Path: CordovaLib
[2018-07-25T075256.779] [DEBUG] AndroidBuilder - undefined

برنامه هیچ گونه تغییری نکرده تنها چند تصاویر تغییر کرده اما باز هم ارور میده . حتی وقتی فایل های قبلی که قبلا خروجی اندروید میگرفتم هم آپلود کرده و خواستم خروجی بگیرم بازهم بهم ارور بالا رو میده . 

از دوستان عزیز خواهش میکنم که لطفا مرا راهنمایی کنند

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این مشکل میتونه بخاطر تغییراتی باشه که کوکون جدیدا داده.
پروژه رو حذف و دوباره آپلود کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: bakoja83
(1397/5/3، 02:42 عصر)shazde نوشته است: سلام
این مشکل میتونه بخاطر تغییراتی باشه که کوکون جدیدا داده.
پروژه رو حذف و دوباره آپلود کنید

ممنونم از پاسخ گوییتون
این کار رو انجام دادم . نسخه cocoon canvas+ رو هم بروز کردم اما باز هم هیچ نتیجه ای نگرفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان که خروجی میگیرید از کانستراکت , توی اون فایلی که باید true رو false کنید , اینکارو انجام میدید؟
شاید اینکارو انجام بدید مشکل حل بشه.
  پاسخ

ممنونم از پاسخ و راهنماییتون و از اینکه برام وقت میزارین و سوالم پاسخ می دهید . 
من از آخرین ورژن کانسراکت استفاده میکنم که نیازی به تغییر از true  به false نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درسته ولی محض احتیاط اینکارو هم انجام بدید
اگه نشد سورستون رو بدین تا من یه خروشجی بگیرم ببینم چطور میشه

و راستی نکنه لود اسپلش رو توی کانس روی ناتینگ نذاشتید؟
  پاسخ

خدا را شکر با کمک راهنماییهای شما مشکلم حل شد . ممنون از اینکه برام وقت گذاشتین و کمکم کردین .

فقط یک سوال در پلاگین ابزار اندروید که آقا میلاد لطف کرده  و طراحی کرده بودند ، شما آدرس لینکی که برای نصب پلاگین ابزار اندروید در کوکون باید قرار داد رو دارین برام ارسال کنید ، قبلا داخل تاپیک در موضوع ابزار اندروید قرار داشته اما متاسفانه اون تاپیک حذف شده .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
https://github.com/miladesign/cordova-pl...-tools.git
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، bakoja83
سلام
دیدم این تاپیک هست گفتم تاپیک جدید نزنم یا تاپیکای قدیمی رو نیارم بالا
من خروجی کوکون گرفتم (وب ویو پلاس) حجمش شد 59 مگ در صورتی که کلا 600 کیلوبایت بود.
بعدشم که وب ویو گرفتم شد 4 مگ!!!!! 2
ولی همون وب ویوشم که نصب کردم یه تیکه ابی پررنگ اون پایین صفحه تو برنامه بود(برنامه عمودیه) و وقتی که روی تکست باکسی که تو برنامست کلیک میکردم چون صفحه کلید باز میشه اون خط ابیه از بین میرفت و صفحه درست میشد.
و همچنین وقتی میرفتم تو صفحات دیگه برنامه یه خط کوچولو سفید پایین صفحه هست در صورتی که همشون یه سایزند و 
هیچکدون بزرگتر و کوچیکتر نیستن. ممنون میشم جواب بدید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام وب ویو پلاس کلا حجم زیاد اضافه میکنه
اون سفیدی پایین صفحه توی بعضی گوشیا پیش میاد و شما یه راه دارید و اونم اینه بک گراند رو بزرگتر کنید که از لی اوت بزنه بیرون تا وقتی خروجی میگیرید بجای اون تیکه ی سفید , بک گراند رو نشون بده.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,545 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: