موضوعها: 1
سپاسها: 507
641 سپاس گرفتهشده در 295 ارسال
سلام فک کنم جواب سوالاتتو تو این کانال بگیری چند تا سورس توش هست که بدردت میخوره
@Towsea
موضوعها: 19
سپاسها: 23
38 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
سلام خیلی ممنون از شما ولی من تلگرام ندارم
ممنونم از شما و خوشحال میشدم اگه دیگران هم پاسخ سوالاتم رو میدادن.
شما راهی برای اون سوال اولی نداری؟
میدونم طولانی میشه ولی خب نیاز دارم به کمک دوستان
موضوعها: 19
سپاسها: 23
38 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
من جواب سوالمو نگرفتم
نمی دونم شاید دوستان نمیخوان جواب بدن چون بعید میدونم بلد نباشن. فک کنم خودم باید بشین هزار بار با همه چیز ور برم تا بالاخره جوابامو بگیرم.
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
با نظرتون موافق نیستم.
کسی اگه بخواد جواب سوال شما رو بده با متن نمیتونه درست توضیح بده و باید خودش بره سورس اینچیزی که شما میخوایید رو براتون درست کنه.
چون کاره سریعی نیست و زمان میبره.
مشکل اینه که شما دارید با انجین بازیسازی , برنامه مینویسید , اون یه برنامه ای که نیاز به دیتابیس داره که بشه کارایی که شما میخوایید انجام بدید رو راحت انجام داد.
من خودم تایپیک شما رو دیدم ولی حقیقتا بخاطر همین پیچیدگیش جواب ندادم.
و بله اگه شما خودتون تلاش کنید هم خیلی بهتره چون خودتون به راه حلش میرسید و خیلی بیشتر حال میکنید خودتون , چون خودتون راهش رو پیدا میکنید.
من یه توضیح میدم , امیدوارم کمکتون کنه.
شما مثلا برای 5 تا سوره دارید توی نرم افزارتون.
5 تا دکمه میزارید داخل منو که کاربر روی هرکدوم کلیک کرد , بره به اون سوره.
میتونید 5 تا لی اوت بزارید یا هم میتونید یه لی اوت بزارید برای همه سوره ها و به این شکل بگید که روی هر کدوم از 5 دکمه کلیک کرد , یه متغیر مقدارش تغییر کنه و بعد بره به لی اوت.
یعنی مثلا اگه دکمه اول رو کلیک کرد , متغیر مقدارش بشه 1 بعد مقدار متغیر رو ذخیره کنید و بعد بره داخل لی اوت و اونجا مقدار متغیر رو لود کنید , بعد در آن استارت لی اوت بگید اگه متغیر مقدارش 1 بود سوره 1 لود بشه , مثلا یه تکست میزارید و میگید ست تکست بشه به "متن سوره اول"
اگه متغیر 2 بود , ست تکست بشه به "متن سوره دوم"
و تا آخر . . .
حالا برای لی اوت علاقه مندی
میایید یه اسپرایت اضافه میکنید که بتونید 4 تا تکست , برای نمایش سوره ها رو به ترتیب از بالا میزارید تا آخره اسپرایته و اندازه اش رو مقداری بزارید که سوره ها رو کامل توش نمایش بده , بهش پین(pin) کنید و بعد بهش رفتار درگ دراپ محدود میدید(اسمش یادم نیست ولی یه رفتار بودی که مثل درگ و دراپ بود اما با این تفاوت که میتونستید مقدار درگ شدن رو براش مشخص کنید تا از یه اندازه خاصی نتونه بیشتر جابجا بشه)
چرا رفتار درگ دراپ و چرا پین شدن تکست ها بشه؟
رفتار درگ دراپ برای اینکه بتونید اون اسپرایت رو بالا پایین کنید و پین شدن تکست ها به اون برای اینه که وقتی شما اسپرایت رو کشیدید بالا , تکست دومی که زیر تکست اول هست بیاد بالا و کاربر بتونه متن داخلش رو بخونه
تکست ها رو باید اینطوری زیر هم بزارید.
| # |
| # |
| # |
این ها | مثلا اسپرایت بزرگه هستن برای درگ شدن و این ها # هم تکست ها هستن.
بعد میایید یه متغیر اضافه میکنید به اسم drag و در آن استارت لی اوت میگید اگه متغیر drag مقدارش 0 بود اون اسپرایت بزرگه درگ نشه چرا؟چون یا هیچ سوره ای به علاقه مندی ها اضافه نشده یا فقط یکی اضافه شده که در هرصورت نیای به درگ نیست چون توی همون مقدار از صفحه , اگه تکست 1 سوره های داخلش باشه کاربر میتونه ببینه و نیازی نیست درگ کنه و بره پایینتر.
اگه مقدارش 1 بود میگید اسپرایت بزرگه یه اندازه ای که تکست دوم رو هم نشون بده , درگ بشه
اینکارو با همون رفتاری که گفتم میتونید انجام بدید , الان اسمش یادم اومد >boundary
این رفتار رو به اسپرایت بزرگه میدید.
اگه مقدارش 3 بود به اندازه ای که تکست سومی هم نمایش داده بشه , درگ بشه و تا آخر . . .
تا همینجاش من خودم گیج شدم واقعا
حالا برای اینکه نمایش داده بشه سوره ها توی لی اوت علاقه مندی ها باید چیکار کنیم؟
یه دکمه قلب میزارید داخل لی اوت سوره ها.
5 متغیر میزاریم به اسم های مثلا adad برای ذخیره کردن عدد و سه تا متغیر استرینگ برای ذخیره کردن متن سوره ها به اسم S1 تا S4.
و میگید اگه کلیک کرد روی دکمه ی قلب و متغیر adad مقدارش 0 بود و سوره ی اولی بود که نمایش داده میشه
یکی به متغیر adad اضافه بشه و بعد متغیر S1 مقدارش بشه متن سوره
حالا تا اینجام ما یه متن رو ذخیره کردیم.
میریم داخل اونت شیت علاقه مندی ها و میگیم اگر مقدار متغیر s1 مساوی با "" نبود (یعنی اگه خالی نبود) بیا و متن متغیر رو داخل تکست اولی نشون بده.
اگه متغیر s1 خالی بود میگیم برو متغیر s2 و ... s4 رو چک کن.هرکدوم که خالی نبودن یعنی یه سوره ای توش ذخیره اس پس داخل تکست نشون بده.
اگر متغیر s1 خالی نبود , تکست اولی میاد و متنش رو میکنه متنِ داخل متغیر s1
بعد اگه متغیر s2 هم خالی نبود , میاییم میگیم اگه تکست اول مقدارش خالی بود , متن داخله متغیر s2 رو بریز داخل تکست اول
در غیر اینصورت برو متن رو بریز داخل تکست 2 , اگر تکست 2 بود البته.
و همینطور برای بقیه.
اینجا رو باید دیگه هی تست کنید تا روالش بیاد دستتون.
حالا گفتید اگه 4 تا پر بودن و یکی دیگه رو هم به علاقه مندی اضافه کرد , آخری حذف بشه و جدیده بیاد جاش هم راحته
میگید اگه مقدار متغیر adad 4 بود و روی دکمه قلب کلیک کرد , متغیر s4 متنش بشه اون سوره
و توی لی اوت علاقه مندی ها هم هر تکستی که الان متنش برابر با متن متغیر s4 باشه , متنش عوض میشه و سوره جدیده رو نشون میده داخل تکست.