1397/5/21، 02:08 عصر
با سلام
ببخشید من میخواستم از سایت متن و عکس ارسال کنم ک در بازی نشون بده
ایا امکانش هست؟
ببخشید من میخواستم از سایت متن و عکس ارسال کنم ک در بازی نشون بده
ایا امکانش هست؟
ارسال متن و عکس از سایت در بازی
|
1397/5/21، 02:08 عصر
با سلام
ببخشید من میخواستم از سایت متن و عکس ارسال کنم ک در بازی نشون بده ایا امکانش هست؟
1397/5/21، 02:34 عصر
سلام بله
طریقه این کار : 1 - یه وبلاگ تو رزبلاگ بسازید . 2 - یه صفحه جداگانه در قالب جدا بسازید و هرچی تو قالب هست رو پاک کنید . 3 - عکس هاتون رو توی یه سایت آپلود مثل پیکوفایل آپلود و لینکش رو توی صفحه ای که درست کردید بزارید . (حالا عکسه ، متنه هرچی و به هر تعداد هست ، فقط باید هرکدوم رو درخط جدیدی بزارید . مثلا دوتا لینک عکس دارید ، پشت سرهم نذارید لینکشون رو هرکدوم توی یه خط) . 4 - وارد کانستراکت بشید و پلاگین ajax رو اضافه کنید . 5 - برید توی صفحه اونت ها و بگید در شروع لیوت ، request url بشه و در قسمت url آدرس همون صفحه جداگانه که ساختید رو وارد کنید . 6 - یه اسپرایت بسازید و بگید در شروع لیوت یا حالا هر رویدادی ، یک تصویر از یک url لود بشه و در اسپرایت مورد نظر نمایش داده بشه ( با استفاده از اکشن load image from url ) . 7 - خب اکشن بالا رو که دادید در کادر url باید این رو بنویسید : tokenat(AJAX.LastData,0,newline) نکته : اون صفری که گذاشتم ، شماره خطتون توی اون صفحه هست . اگه لینک رو توی خط 1 گذاشتید باید بنویسید 0 و اگه تو خط دوم باید بنویسید 1 (چون کانستراکت از 0 شروع میشه ، یعنی خط صفرم ، خط یکم ...) . نکته 2 : توی این اکشن ، توی گزینه دوم یه لیست هست که دو گزینه داره (زیر کادر url) ، اگه اون رو ، روی اولی بزارید عکس که دریافت شد ، ساز اسپرایت میشه همون سایز عکس و اگه رو دومی یزارید سایز عکس هرچی باشه ، میشه اندازه اسپرایتتون که وارد کردید . 8 - اگرم میخواید متن لود بشه از سایت ، باید یه تکست درست کنید و توی اکشن بگید set text و دوباره همین چیزی که تو مورد 7 دادم رو وارد کنید با توجه به شماره خط . امیدوارم متوجه شده باشید و خوب توضیح داده باشم . اگرم خوب نگفتم میتونید بگید با عکس توضیح بدم . اگه وقت کردم میزارم براتون یا علی
1397/5/21، 03:57 عصر
ببخشید دو تا سئوال:
چرا رز بلاگ؟ اگه متن چند خط بود چه کار کنیم؟ ( یعنی به غیر از اینکه چند بار خط ها رو جداگانه بخوانیم راه دیگری نیست؟ )
1397/5/21، 04:16 عصر
1- چون فقط رز بلاگ اجازه ی کار میده 2- فک کنم با همون کدی که گفتن بقیه خط ها هم میخونه
1397/5/21، 04:18 عصر
خیلی ممنون از جوابتون ولی منم جواب میدم :
1 - چون بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها با ajax سازگار نیستن و نمیتونید باهاشون عکس و متن رو فراخونی کنید . 2 - اگه متنتون چند خط بود مشکل نداره فک کنم همش یه خط حساب میشه ، به شرطی که توی نوشتن از enter استفاده نکرده باشید . فک کنم زمانی که enter میزنید یه خط جدید حساب میشه .
1397/5/22، 04:09 عصر
باز هم ممنون اما من هنوز نفهمیدم
یعنی اگر پنج خط بدون enter نوشتم و بعد enter کردم و پنج خط دیگر نوشتم، اون وقت پنج خط دومی که نوشتم در خط دوم حساب میشود؟
1397/5/22، 05:08 عصر
این سورس رو بگیرید . خیلی سادس فیلم هم گرفته بودم واسش ولی متسفانه یک ایرادی داشت نشد که فیلم رو بفرستم
دانلود سورس ارسال و دریافت از طریق URL با آجاکس
1397/5/22، 06:41 عصر
سلام
شما مطمئنا از دستور tokenat استفاده میکنید در این دستور شما یک جداکننده باید وارد کنید ینی هرجایی ک به اون جدا کننده برسه میشه خط دوم شما یا جایگاه دوم شما درستش اینه حالا چه از enter چه از / یا از هر علامت دیگه ای استفاده کنید وقتی به اون علامت برسه میشه جایگاه بعدی شما بسته به نیازتون میتونید از این علامتها در هرجایی استفاده کنید
1397/5/22، 09:02 عصر
ببینید این ماجرای پنج خط و اینارو من راستیتش امتحان نکردم ، ولی طبق تجربه ای که دارم فک میکنم حرف شما درست باشه ، چون ما از جداکننده new line استفاده کردیم ، یعنی همون enter . خب با این حساب فک کنم حرفتون درسته و پنج خط اول میشه خط صفرم و پنج خط دوم میشه خط یکم .
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 212 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 169 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,547 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |