نوع دیگر خروجی Crosswalk
آها
به هر حال ممنون
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام به مدیر گرامی از کجا باید راه انداز (runtime ) برنامه را دانلود کرد به جز سایت گو گل
بازیم را می خوام امتهان کنم ببینم با سه روش قبلی چقدر فرق دارد . تا اینجا که فقط 2 مگا بایتی حجم بازی را افزایش می دهد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/4/24، 06:51 عصر)mehrdad.ch نوشته است: سلام به مدیر گرامی از کجا باید راه انداز (runtime ) برنامه را دانلود کرد به جز سایت گو گل
بازیم را می خوام امتهان کنم ببینم با سه روش قبلی چقدر فرق دارد . تا اینجا که فقط 2 مگا بایتی حجم بازی را افزایش می دهد.

سلام
توی سایتش نوشته بود حجم رو تقریباً افزایش نمی‌ده (دو مگابایت هم نباید افزایش بده).
می‌تونید توی سایت‌هایی مثل این‌جا برید، و با وارد کردن اسم پکیج (org.xwalk.core) لینک دانلود APK اون رو بگیرید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سوال من بازیه یه نفر رو دیده بودم شده بود 1.5 مگ فکر کنم با b4a خروجی گرفته بودم .. میخوام بدونم کدوم بهتره ؟ کراس واک یا b4a ؟ اگر فرق نمیکنه چرا از اون استفده نمیکنن ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اون بازیه من بود 1

b4a قابلیت پخش صدا نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
برنامه org.xwalk.core را گوشی و تبلت نصب کردم اما دکمه اجرا غیر فعال بود و باز هم پیغام میدهد مشکل از کجاست . اندروید تبلت 4.4 است.
راهنمایی کنی چگونه با روش جدید برنامه را خروجی و روی گوشی اجرا کنم
  پاسخ

(1394/4/24، 11:56 عصر)mehrdad.ch نوشته است: برنامه org.xwalk.core را گوشی و تبلت نصب کردم اما دکمه اجرا غیر فعال بود و باز هم پیغام میدهد مشکل از کجاست . اندروید تبلت 4.4 است.
راهنمایی کنی چگونه با روش جدید برنامه را خروجی و  روی گوشی اجرا کنم

نسخه‌ی ARM و x86 ران‌تایم از هم جداست. شاید فایل apk ای رو گرفتید که مناسب دستگاهتون نیست.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آیا جز org.xwalk.core پکیج دیگری وجود دارد . اگر برنامه سازگار باشد باید دکمه اجرا فعال شود . مشکلی از بازیم نیست بازیم اجرا می شود و کتابخانه کراس والک را درخواست می کند ولی وقتی org.xwalk.core این برنامه را نصب می کنم دکمه اجرا غیر فعال است.
هم روی گو شی امتهان کردم هم روی تبلت هر دو این مشکل را داراست . ایا پکیج های دیگری وجود دارد لطفا نام ببرید.

داخل برنامه را نگاه کردم و کتابخانه اش x86 بود نام پکیج که arm هست چیست
  پاسخ

اکنون برنامه XWalkCoreLibrary در کافه بازار است. بنا بر درخواست من به کافه بازار این برنامه افزوده شد. فقط می ماند تبلیغ و معرفی به کاربران اندروید تا این برنامه را نصب کنند با آشنایی کاربران و اطلاع رسانی دیگر هیچ مشکلی از این بابت نیست.

آیا نسخه XWalkCoreLibrary نسخه x86 , ARM دارد یعنی نسخه هایش جداست .لطفا اگر کسی اسم پکیج های مختلف این کتابخانه را می داند دراینجا معرفی کند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، Vizmark# ، keyhan
(1394/4/29، 07:54 عصر)mehrdad.ch نوشته است: اکنون برنامه XWalkCoreLibrary در کافه بازار است. بنا بر درخواست من به کافه بازار این برنامه افزوده شد. فقط می ماند تبلیغ و معرفی به کاربران اندروید تا این برنامه را نصب کنند با آشنایی کاربران و اطلاع رسانی دیگر هیچ مشکلی از این بابت نیست.

آیا نسخه XWalkCoreLibrary نسخه x86 , ARM دارد یعنی نسخه هایش جداست .لطفا اگر کسی اسم پکیج های مختلف این کتابخانه را می داند دراینجا معرفی کند

سلام
آره، اضافه شده به بازار و درست هم کار می‌کنه (ولی توضیحشو درست ننوشته بود!)
اسم پکیج یکی هست، فقط معماری‌شون فرق داره.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: