میشه با کانستراکت کتاب ساخت ؟؟
سلام راستش یه کتابی برای اندروید داشتم میساختم .... b4a و کلا برنامه نویسی اندروید رو وقت یاد گیری ندارم ... حالا کلی یاد بگیر و کلی بساز خیلی طول میکشه
البته اولین نظرم کانستراکت بود ولی نمیشه ساخت البته اینطور که من فکر میکنم .. میخام بدونم شما راه دیگه ای با کانستراکت میشناسین
اولین مورد که حجمش بود که 16 مگ میومد روی حجم و این خیلی بد بود اما الان دوستان گفتن با b4a میشه خروجی گرفت ... صدا هم من نیازی ندارم !!!
مورد های بعدی صفحاتش بود ... نمیشه به ازای هر صفحه از یه عکس استفاده کرد چون 300 تا 500 کیلوبایت میشه و حجم کتاب بالای 100 مگ میره خیلی بالاتر !!!
از textbox هم نمیشه استفاده کرد چون اصلا نمیشه مانور داد روش نمیشه اندازه رو رنگ رو و از کدوم طرف شروع بشه رو تنظیم کرد
.
.
نظرتون جیه ؟ ایا میشه از راه دیگه ای رفت ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
باید بهت بگم مانستراکت یه موتور بازی سازیه
حرف شما این اینه که بخواهی با موتور سه بعدی یه بازی دوبعدی سازی(به جز موتور های که هم سه بعدین هم دوبعدی )
من پیشنهادم b4a هست چیز اونجور سختی هم نیس فقط یکم سخت کوشی میخواهد اگه میخوهای سریع یک کتاب سازی میتونم کمک کنم .
این ویدیو رو تو اپارات ببین
لینک
با روشی که تو این فیلم توضیج داده خیلی راحت میتونید یه کتاب اندرویدی بدون برنامه نویسی بسازی . باید بگم من یه برنامه در بازار دیدم که با این روش درست شده . در هر حال این یه روش ساده هست .
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
منظورت حجمه عکسته که میگی زیاد میشه؟ یا تعداد لیوتها که باعث کندی برنامه میشه؟

حجم عکسو که میشه کم کرد باقی کارها هم شدنیه در حد 100 صفحه شاید چیزی حدود 5_6 مگ بشه البته یاز بستگی داره

فقط میمونه سنگینی برنامه که اونو نمیدونم چجوری از آب در میاد
  پاسخ

نرم افزار های ساخت کتاب بدون برنامه نویسی زیاده همین برنامه ساز دانشجو ایرانی عالیه ولی بازار اجازه نمیده پولی بذاریم حالا من سوال کردم ازشون ببینم حقیقت داره یا نه اگر اینطور باشه که بازار یعنی افتضاحه
.
اخه ببین حالا بیام b4a یاد بگیرم خیلی طول میکشه دیگه حداقلش 3 - 4 هفته هست تا بتونم یه کتاب کامل بسازم
موندم چیکار کنم
.
.
.
لیوت که کمه من میخام عکس ها به صورت اسلاید فرم پشت هم بیاد یعنی عکس ها زیر هم باشن و یا اینکه سایز صفحه زیاد باشه تا اسکرول کنیم و بیاد پایین ولی هر 2 روش رو مطمئن نیستم که جواب بده چون اندازه . Y صفحه مثلا 50000 باشه خیلیه میگم شاید کند بیاد
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه بتونی با آدوبی فلش بسازی خوبه چون هم حجمش کمتره و هم از فونت فارسی پشتیبانی می کنه.
ولی پرداخت درون برنامه فلش هم مثل کانستراکت هنوز درست نشده.
  پاسخ

پرداخت درون برنامه ای نمیخام ولی با فلش هم مگه میشه برنامه اندروید ساخت ؟ یعنی یه کتاب کامل ؟ یا نه مثل کانستراکت باید منو و اینا رو چید ؟ فعلا یه سورس کتاب اکلیپس دستمه ببینم میتونم باهاش کار کنم یا نه و به احتمال زیاد نه هست ..... این ادوبی رو باید ببینم جیه
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/26، 12:37 عصر)orache نوشته است: پرداخت درون برنامه ای نمیخام ولی با فلش هم مگه میشه برنامه اندروید ساخت ؟ یعنی یه کتاب کامل ؟ یا نه مثل کانستراکت باید منو و اینا رو چید ؟ فعلا یه سورس کتاب اکلیپس دستمه ببینم میتونم باهاش کار کنم یا نه و به احتمال زیاد نه هست ..... این ادوبی رو باید ببینم جیه
ممنون
بله.با ایر فور اندروید که تو فلش وجود داره میشه خروجی اندروید گرفت.
تو فلش به دو صورت میتونی این کارو بکنی یکی با کدنویسی که باید اکشن اسکریپت بلد باشی.
یک روش هم با تایم لاین .مثلا تو هر فرم یک صفحه از کتاب را قرار میدی.در صفحه اول هم منوها را می زاری.وبا استفاده از یه کد ساده با فشار رو دکمه به فرم مربوطه میری.
اگه خواستی با فلش بسازی پیام بده تا راهنماییت کنم.
  پاسخ

فقط محض اطلاعتون بگم با dream weaver هم میشه بره اندروید برنامه ساخت.
اینم یک نمونه مثال که با dream weaver ساخته شده

البته پیشنهاد میکنم برید و برنامه نویسی اندروید رو کامل و از پایه یاد بگیرید (ایکلیپس یا اندروید استادیو)

و همچنین این
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، Erfan001pooya
ببین یه سورس کتاب بخر 10 تومنه ادیتش کن بزار رو بازار
basic4android.com
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس از کجا بخریم؟

سورسهای متنوع و حرفه ای 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: