مشکل در صدا
با سلام و خسته نباشید.

ببخشید من بازیمو ک ساختم تو مرورگر صدا پخش میشه اما من وقتی خروجی میگیرم با کوکون صدا پخش نمیشه و اینکه من چون تعداد مراحله های بازیم زیاده اومدم از سیو و لود خوده کانستراکت استفاده کردم و داخل ایونت هر مرحله ای اومدم نوشتم end of layout سیو بشه و start of layout بازی لود بشه و همشم با یه تگ نوشتم.
بازیو ک اجرا میکنم خوبه ولی اما وقتی میام بیرون و دوباره میرم داخلش بازیه لگ دار میشه و هی گیر میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سیستم لود و سیو خود کانستراکت خیلی خوب نیست ، چون آهنگ رو هم سیو میکنه و وقتی لود میشه آهنگ هم از همونجا که سیو شده بود لود میشه و احساس گیر کردن دست میده به آدم . اگه هنگام تعویض لیوت آهنگ گیر میکنه ، اینه مشکلش و کلا بهتون پیشنهاد میکنم از وب استوریج یا لوکال استوریج استفاده کنید . آموزشش هم توی سایت si2.ir هست .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Arezoo radmehr
(1397/6/7، 03:05 عصر)محمد 82 نوشته است: سیستم لود و سیو خود کانستراکت خیلی خوب نیست ، چون آهنگ رو هم سیو میکنه و وقتی لود میشه آهنگ هم از همونجا که سیو شده بود لود میشه و احساس گیر کردن دست میده به آدم . اگه هنگام تعویض لیوت آهنگ گیر میکنه ، اینه مشکلش و کلا بهتون پیشنهاد میکنم از وب استوریج یا لوکال استوریج استفاده کنید . آموزشش هم توی سایت si2.ir هست .

نه اهنگا رو اصن پخش نمیکنه.مشکل من اول اینه ک اصلا اهنگا رو پخش نمیکنه و اینکه اهنگا در حد یه صدا کوچولو هس مثلا وقتی یه چیزی برخورد میکنه به یه جسمی دیدین صدا میده؟ یه اونجور حالتی هس
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب شما کلا سیستم سیو و لود رو حذف کنید با تمام اونت های مربوطش . بعد خروجی بگیرید ببینید مشکل آهنگا درست میشه یا نه . اگه نشد ، من شنیدم نسخه های جدید کانستراکت باگ صدا رو دارن . اگه با حذف اونتا درست نشد حتما مشکل از این نسخه های جدید کانستراکت هست . نسخه های قدیمی رو نصب کنید . من خودم از نسخه 252 استفاده میکنم که مشکلی هم نداره .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، smrm ، Arezoo radmehr
سلام 
این رو هم من اضافه کنم که برای خروجی اندروید باید از فرمت ogg برای صدا ها استفاده کنید و اگه mp3 بزارید , صداها پخش نمیشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: smrm ، محمد 82 ، Arezoo radmehr
(1397/6/7، 03:26 عصر)محمد 82 نوشته است: خب شما کلا سیستم سیو و لود رو حذف کنید با تمام اونت های مربوطش . بعد خروجی بگیرید ببینید مشکل آهنگا درست میشه یا نه . اگه نشد ، من شنیدم نسخه های جدید کانستراکت باگ صدا رو دارن . اگه با حذف اونتا درست نشد حتما مشکل از این نسخه های جدید کانستراکت هست . نسخه های قدیمی رو نصب کنید . من خودم از نسخه 252 استفاده میکنم که مشکلی هم نداره .

ممنونم

(1397/6/7، 05:22 عصر)shazde نوشته است: سلام 
این رو هم من اضافه کنم که برای خروجی اندروید باید از فرمت ogg برای صدا ها استفاده کنید و اگه mp3 بزارید , صداها پخش نمیشن.

ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,546 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: