حل شده مشکل در انیمیشن ها
سلامی دوباره به دوستان.

ببخشید من هی سوال میکنم 1

آقا من یک بازی دارم که یک پلیر داره و اون پلیر چندا تا کار رو انجام میده که هرکدومش توی یک انیمیشن نشون میده.(idleوmoveوattack)

خوب حالا من مشخص کردم که
_پلیر وقتی در حال حرکت بود انیمیشن move نمایش بده.

_وقتی بیکار بود انیمیشن idle

_یک دکمه هم گذاشتم که با اچ روی اون انیمیشن اتک اتفاق بیفته.

خب تا اینجا هیچ مشکلی نیست و همش درست کار میکنه.

مشکل موقعی درست میشه که پلیر در حال حرکت هست و بازیکن روی اتک کلیک میکنه.(فقط یک فریم از اتک رو نشون میده و دوباره بر میگرده روی انیمیشن حرکت).

میخواستم ببینم کسی میدونه چیکارش کنم که درست بشه؟
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
این چه حرفیه گل پسر 53
این انجمن برای پاسخگویی به سوالات ساخته شده.
خب، ببین عزیزم، به نظرم بهتره انیمیشن های کاراکترت رو اینطوری بسازی و به این صورت تعریف کنی:

1- یک انیمیشن برای "Idle" بساز.
{تعریف کن که وقتی بازیکن به هیچ دکمه ای دست نزنه، کاراکتر بازی این انیمیشن رو انجام بده و پخش کنه.}

2- یک انیمیشن برای "راه رفتن" بساز.
{تعریف کن که وقتی بازیکن دکمۀ حرکت رو زد یا انگشتشو روی دکمۀ حرکت گذاشت و نگه داشت، کاراکتر بازی انیمیشن حرکتش رو انجام بده.}

3- یک انیمیشن برای "حمله" بساز.
{تعریف کن که وقتی بازیکن روی دکمۀ(آیکون) حمله لمس کرد، کاراکتر انیمیشن حمله رو انجام بده.}

4- یک انیمیشن برای "حملۀ در حال حرکت" بساز.
{تعریف کن که وقتی که بازیکن انگشتش روی دکمۀ حرکت بود(Hold) و همزمان دکمۀ حمله رو زد، کاراکتر بازی این انیمیشن رو اجرا کنه.}

5- یک انیمیشن برای "حملۀ پروازی" بساز.
{تعریف کن که اگر بازیکن دکمۀ حمله رو زمانی بزنه که کاراکتر بازی روی سطح زمین نباشه، این انیمیشن اجرا بشه.}

و بقیّه انواع انیمیشن رو اینطوری بساز... 1

اگر بازم مشکلی بود، حتماً بگو.
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mahdiyar ، shazde ، smrm
سلام 
ممنون از پاسخ دوستمون اما یه راه به نظرم رسیده ، امتحان کن ببین میشه یا نه :
ببین فقط اون اونتی که گفتی اگه داشت راه میرفت بره به انیمیشن move ، فقط به همون یه شرط اضافه کن و بگو در صورتی که دست کاربر روی دکمه حمله یا ضربه زدن نبود . اینجوری میشه یعنی :
در صورتی که دست کاربر روی دکمه ضربه زدن نبود و پلیر داشت راه میرفت »»» حالا انیمیشن move اجرا بشه .
فک کنم اینجوری درست میشه . حالا امتحانش ضرر نداره .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiyar ، shazde ، smrm
ممنون دوستان از راهنماییتون.

فقط مشکل اینه کاربر قرار نیست دستش روی دکمه حمله باشه. بلکه باید یک بار کلیک کنه مثلا با یکبار کلیک یک انیمین اجرا میشه که عمل نایف رو انجام میده.

و وقتی در حل حرکت هست این راه حل ها کارامد نیست(امتحان کردم)

میخوام یک روشی پیشنهاد کنین که وقتی کاربر یکبار روی دکمه حمله کلیک کرد انیمیشن حمله اجرا بشه.

حالا میخواد پلیر ایستاده باشه یا در حال حرکت.

یعنی اگر پلیر در حال حرکت روی دکمه حمله کلیک کرد اون اونتی که دستور میده"وقتی پلیر در حال حرکت هست انیمیشن move اجرا بشه" لغو بشه و انیمیشن حمله شروع به پخش شدن بکنه.

MR ANDROID

پاسخ

سپاس شده توسط:
فک کنم مشکلتون رو فهمیدم . ببنید فک کنم شما گفتید اگه روی این دکمه زد بره توی انیمیشن اتک و سرعت انیمیشن اتک رو هم رو صفر گذاشتید . به خاطر همین میره تو انیمیشین اما اجرا نمیشه . شما سرعت انیمیشن اتک رو (فقط همین انیمیشن روها) روی یه عدد به جز صفر بزارید تا حل بشه . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام یه متغیر درست کنید و توی اونت های حرکتتون این شرط رو اضافه کنید که مقدار متغیر باید صفر باشه تا این اونت اجرا بشه
بعد بگید وقتی دکمه ی اتک رو زد , مقدار متغیر 1 بشه(یعنی اونت های حرکت دیگه اجرا نمیشن) بعد بگید انیمیشن اتک اتفاق بی افته بعد یه وایت بزارید(بستگی به زمان اجرای انیمیشن حمله داره) و بگید حالا متغیر 0 بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/10، 01:09 عصر)محمد 82 نوشته است: فک کنم مشکلتون رو فهمیدم . ببنید فک کنم شما گفتید اگه روی این دکمه زد بره توی انیمیشن اتک و سرعت انیمیشن اتک رو هم رو صفر گذاشتید . به خاطر همین میره تو انیمیشین اما اجرا نمیشه . شما سرعت انیمیشن اتک رو (فقط همین انیمیشن روها) روی یه عدد به جز صفر بزارید تا حل بشه . 

خیر,

سرعت انیمیشن 18 هست و وقتی پلیر ایستاده هست به درستی کار میکنه.

پلیر توی 8 جهت حرکت میکنه و من گفتم وقتی is move شد انیمیشن move فعال بشه.

و وقتی روی دکمه اتک کاربر بزنه یک فریم از انیمیشن اتک رو نشون میده ولی چون هنوز توی حالت is move هست بر میگرده به دستور قبل و دوباره انیمیشن move رو اجرا میکنه
MR ANDROID

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب توی اونت move یه شرط اضافه کنید و بگید اگه انیمیشن اتک در حال اجرا نبود ، یعنی :
اگه انیمیشن اتک در حال اجرا نبود و اگه دست کاربر روی دکمه حرکت بود  »»» انیمیشن move اجرا بشه .

من انیمیشن ها رو ندارم اگه داشتم بهتر میتونستم کمک کنم ، حالا اگه میخواید انیمیشن حرکت و اتک رو بفرستید تا سورسش رو براتون بفرستم .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdiyar
(1397/6/10، 01:41 عصر)محمد 82 نوشته است: خب توی اونت move یه شرط اضافه کنید و بگید اگه انیمیشن اتک در حال اجرا نبود ، یعنی :
اگه انیمیشن حرکت در حال اجرا نبود و اگه دست کاربر روی دکمه حرکت بود  »»» انیمیشن move اجرا بشه .

من انیمیشن ها رو ندارم اگه داشتم بهتر میتونستم کمک کنم ، حالا اگه میخواید انیمیشن حرکت و اتک رو بفرستید تا سورسش رو براتون بفرستم .

ممنون از راهنمایی درست شد 1
MR ANDROID

پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم ، خوشحال شدم که تونستم مشکلتون رو حل کنم ، البته توی خط دوم اشتباه کردم ، حرکت اولی منظورم اتک بود که اصلا اصلاحش کردم.  1 1 1
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,546 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: