سورس بازی پلتفورمر
سلام دوستان
این اولین تجربه من از ساخت بازی هستش ولی به علت مشکلاتی که با کانستراکت داشتم (خروجی و پرفورمنس) بیخیالش شدم و الان یونیتی رو شروع کردم این بازی شامل 20 مرحله با 4 تم و یک سری دوشمن و چالش میشه.بازی ناقص هستش ولی واسه کسایی که می خوان با کانس اولین بازی پلتفورمرشون رو بسازن می تونه مفید باشه. است هاشم همه لایسنسه به غیر از چند تا عکس شیرینی و بستنی تو تم دومش که از گوگل دانلود کردم. اگر هم خواستین کاملش کنین و منتشر کنیید حلالتون فقط اگر دوستانی که وینوس یا برنامه دیگه ای دارن و می تونند خروجی اندروید بگیرن اگر از همین فایل یک خروجی اندروید واسم بفرستند ممنون می شم

با ارزوی موفقیت برای جامعه بازی سازی
http://s8.picofile.com/file/8343640168/n....capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mahdibabaei M.N ، smrm
[تصویر:  1.jpg][تصویر:  2.jpg][تصویر:  3.jpg][تصویر:  4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mahdibabaei M.N ، Mehrdad ، smrm
سلام با توجه به عکسهایی که دادید توی پست دوم , دیدم که استفاده از مموری(رم) توی لی اوت هاتون خیلی بالاس
و مسلما توی گوشی های سنگین هم بعد از یکی دو مرحله و امکان هنگ کردنش هست.
دلیلش هم استفاده از عکس های خیلی بزرگ باید باشه یا استفاده از عکس های زیاد توی لی اوت.
  پاسخ

سپاس شده توسط: smrm ، arian
من با اجازه سورس رو دانلود کردم و دیدم عکس هایی بک گراند شما بیش از حد بزرگه
شما مثلا برای منو که اندازه 854 *480 هستش اومدید یه عکس با اندازه 2000 گذاشتید.
حالا 20 مرحله هم که دارید و لابد توی اون 20 مرحله هم کلی از این عکس های بزرگ استفاده کردید.
خود سورس هم خیلی سنگین شده بود.

شما بنظرم اول برو تمام عکس ها رو به اندازه ای که میخوایی توی بازی باشن , تغییر سایز بده و اندازه شون رو بزار همون اندازه ای که توی محیط تنظیم کردی و بعد یه خروجی دیگه بگیر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian
(1397/9/3، 12:38 عصر)shazde نوشته است: من با اجازه سورس رو دانلود کردم و دیدم عکس هایی بک گراند شما بیش از حد بزرگه
شما مثلا برای منو که اندازه 854 *480 هستش اومدید یه عکس با اندازه 2000 گذاشتید.
حالا 20 مرحله هم که دارید و لابد توی اون 20 مرحله هم کلی از این عکس های بزرگ استفاده کردید.
خود سورس هم خیلی سنگین شده بود.

شما بنظرم اول برو تمام عکس ها رو به اندازه ای که میخوایی توی بازی باشن , تغییر سایز بده و اندازه شون رو بزار همون اندازه ای که توی محیط تنظیم کردی و بعد یه خروجی دیگه بگیر.

مچکرم
از داخل خوده کانستراکت قسمت ویرایشگرش ریسایز کنم حجمشون کم میشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتره خارج از کانس ریسایز کنید ولی خب اگه حالش رو ندارید از ویرایشگر‌خودش هم میشه.
  پاسخ

منم سورس رو دانلود کردم نوشته memory usage :۱۶۵ خیلی از دستگاه کار می کشه
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

(1397/9/4، 12:45 عصر)shazde نوشته است: بهتره خارج از کانس ریسایز کنید ولی خب اگه حالش رو ندارید از ویرایشگر‌خودش هم میشه.

ریسایز کردم عکسارو تونستم خروجی بگیرم
دمت گرم

(1397/9/4، 07:12 عصر)kiarash نوشته است: منم سورس رو دانلود کردم نوشته memory usage :۱۶۵ خیلی از دستگاه کار می کشه

یعنی اگر با یک انجین دیگه هم می ساختمش بازم استفاده از رم همین قد می شد؟ پس این بازی های بزرگ که این قد تصویر و انیمیشن دارن رو چتوری می سازن؟
این memory usage رو کجا نوشته؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
از اینجا
لینک
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian ، shazde
خب دوستان من هم بازیی ساختم که از مموریش رو نوشته بود دویست و خورده ای . به قول ایشون پس بازی های سنگین رو چطوری بسازیم ؟؟؟ فک نکنم ربطی به اون داشته باشه ها ، باید مقدار CPU کم باشه . حالا نمیدونم. 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,670 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,966 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر