منتقل کردن یک وسیله از لایوت 1 به لایوت 2
سلام دوستان.
چطور میتونم مثلا یک شیء رو از لایوت یک با خودم بردارم و با خودم به لایوت دو ببرم و در لایوت 2 ازش استفاده کنم؟
الان من یک سیستم اینونتوری دارم که مثلا اگه رو یک شی کلیک شد مثلا اون از لایه destroy بشه و
بجاش اون شیء در 600*400 ظاهر بشه که مثلا تو اینونتوریمه//
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، در قسمت اکشن های هر اسپرایت بخشی وجود دارد به نام
z order شما میتوانید از گزینه move to layer در این بخش برای انجام کاری که میخواهید استفاده کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید بد توضیح دادم..دوباره اگه میشه متن بالا رو بخونید..

باید از local stroge یا web stroge استفاده کنم؟

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما هر اسپرایتی را که در object types باشد، میتوانید در تمام لیوت ها با یک درگ و دراپ ساده استفاده کنید.ولی اگر میخواهید شی بصورت خودکار ایجاد شود.از اکشن سیستمی create object استفاده کنید.البته به شرطی درست عمل میکند.که شما حداقل یک اینستنس یا یک نمونه از ان شی در یکی از لیوت ها داشته باشید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منظورم تو محیط ساخت کانستراکت نیست.. تو محیط بازیه..
در حال ساخت ی بازی ادونچرم... 100 درصد مدل های گرافیکیش و فضا هاشو درست کردم... مدل بازی ادونچرم اینجوریه که مثلا از اتاق 1 یک وسیله ای رو باید برداریم و ببریم تو اتاق مثلا 4 و اونجا از این وسیله استفاده کنیم.  الانم سیستم اینونتوریم درست شده.. فقط مشکلی که دارم اینه که مثلا وقتی من یک شیء رو از اتاق 1 برداشتم و بعد از اون رفتم تو اتاق 4 این چیزیو که از اتاق یک برداشتم دیگه نیست تو اینونتوریم.
میخوام این شیء هایی که از همه جا برمیدارمو بتونم تو همه لایوت ها مثلا همراهم داشته باشم

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
سلام. اشیائی رو که می‌خواین منتقل کنید، همه رو توی یک لایه قرار بدین، و در تنظیمات اون لایه، گزینه‌ی global رو روی yes قرار بدین. بعد در هر کدوم از لیوت‌های دیگه که می‌خواین اون اشیاء دیده بشن، یک لایه‌ی خالی با همون اسم درست کنید. حالا این اشیاء بدون هیچ مشکلی در لیوت‌های مختلف منتقل می‌شن.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، vng
آقا مجتبی ی سوال دیگه... نمیخواستم دوباره تاپیک بزنم همینجا میپرسم...
ی لایوت با اندازه 10000*10000
که توش مثلا 10 تا تایل مپ 30 تا اسپرایت باشن
تو گوشی لگ پیدا میکنه؟

منظورم اینکه سایز مهمه؟

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. اون جور که توی سایت سیرا گفته شده و من توی کلاس گفتم، بزرگی لیوت هیچ تأثیری روی Performance نداره، مگه این‌که به تبعش اشیاء بیشتری در لیوت قرار بگیره.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، vng ، shazde
سلام

بصورت استاندارد چند تا شی باید توی لیوت باشه تا بازی performance باشه؟ (یعنی اگه از اون حد استاندارد بیشتر شد بازی به مشکل میخوره میخوام استانداردها و تعدادش رو بدونیم)

کلا در مورد performance بودن بازی بیشتر برامون توضیح بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/3، 04:04 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. اشیائی رو که می‌خواین منتقل کنید، همه رو توی یک لایه قرار بدین، و در تنظیمات اون لایه، گزینه‌ی global رو روی yes قرار بدین. بعد در هر کدوم از لیوت‌های دیگه که می‌خواین اون اشیاء دیده بشن، یک لایه‌ی خالی با همون اسم درست کنید. حالا این اشیاء بدون هیچ مشکلی در لیوت‌های مختلف منتقل می‌شن.

سلام
من میخوام یک سری اشیا مثلا داخل یک جعبه ابزار در صفحات مختلف باشه ولی اگه شخصی از داخل جعبه وسیله ای رو برداشت و در یک صفحه استفاده گرد ، در صفحات دیگه اون وسیله نباشه
و اینکه بتونه برگرده به صفحه قبلی و وسیله رو دوباره برداره 

خیلی تلاش کردم ولی از هر راهی میرم اخرش یه عیبی پیدا میکنه  20  
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: