موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
سلام دوستان.
چطور میتونم مثلا یک شیء رو از لایوت یک با خودم بردارم و با خودم به لایوت دو ببرم و در لایوت 2 ازش استفاده کنم؟
الان من یک سیستم اینونتوری دارم که مثلا اگه رو یک شی کلیک شد مثلا اون از لایه destroy بشه و
بجاش اون شیء در 600*400 ظاهر بشه که مثلا تو اینونتوریمه//
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام، در قسمت اکشن های هر اسپرایت بخشی وجود دارد به نام
z order شما میتوانید از گزینه move to layer در این بخش برای انجام کاری که میخواهید استفاده کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
ببخشید بد توضیح دادم..دوباره اگه میشه متن بالا رو بخونید..
باید از local stroge یا web stroge استفاده کنم؟
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
شما هر اسپرایتی را که در object types باشد، میتوانید در تمام لیوت ها با یک درگ و دراپ ساده استفاده کنید.ولی اگر میخواهید شی بصورت خودکار ایجاد شود.از اکشن سیستمی create object استفاده کنید.البته به شرطی درست عمل میکند.که شما حداقل یک اینستنس یا یک نمونه از ان شی در یکی از لیوت ها داشته باشید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
منظورم تو محیط ساخت کانستراکت نیست.. تو محیط بازیه..
در حال ساخت ی بازی ادونچرم... 100 درصد مدل های گرافیکیش و فضا هاشو درست کردم... مدل بازی ادونچرم اینجوریه که مثلا از اتاق 1 یک وسیله ای رو باید برداریم و ببریم تو اتاق مثلا 4 و اونجا از این وسیله استفاده کنیم. الانم سیستم اینونتوریم درست شده.. فقط مشکلی که دارم اینه که مثلا وقتی من یک شیء رو از اتاق 1 برداشتم و بعد از اون رفتم تو اتاق 4 این چیزیو که از اتاق یک برداشتم دیگه نیست تو اینونتوریم.
میخوام این شیء هایی که از همه جا برمیدارمو بتونم تو همه لایوت ها مثلا همراهم داشته باشم
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
سلام. اشیائی رو که میخواین منتقل کنید، همه رو توی یک لایه قرار بدین، و در تنظیمات اون لایه، گزینهی global رو روی yes قرار بدین. بعد در هر کدوم از لیوتهای دیگه که میخواین اون اشیاء دیده بشن، یک لایهی خالی با همون اسم درست کنید. حالا این اشیاء بدون هیچ مشکلی در لیوتهای مختلف منتقل میشن.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
آقا مجتبی ی سوال دیگه... نمیخواستم دوباره تاپیک بزنم همینجا میپرسم...
ی لایوت با اندازه 10000*10000
که توش مثلا 10 تا تایل مپ 30 تا اسپرایت باشن
تو گوشی لگ پیدا میکنه؟
منظورم اینکه سایز مهمه؟
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
سلام. اون جور که توی سایت سیرا گفته شده و من توی کلاس گفتم، بزرگی لیوت هیچ تأثیری روی Performance نداره، مگه اینکه به تبعش اشیاء بیشتری در لیوت قرار بگیره.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 3
سپاسها: 58
51 سپاس گرفتهشده در 25 ارسال
سلام
بصورت استاندارد چند تا شی باید توی لیوت باشه تا بازی performance باشه؟ (یعنی اگه از اون حد استاندارد بیشتر شد بازی به مشکل میخوره میخوام استانداردها و تعدادش رو بدونیم)
کلا در مورد performance بودن بازی بیشتر برامون توضیح بدید