(1397/11/6، 09:13 عصر)hamid5700 نوشته است: با اجازه از استارتر محترم;
من همین سوالو دارم و گفتم تاپیک جدید ایجاد نکنم.
آیا کسی تجربه تبلیغات در شبکه های اجتماعی و تلگرام و اینستاگرام رو داره ؟و چقدر اثربخشی داره ؟
سلامی دوباره .
سوال به جایی بود .
بنده تلگرام تبلیغات زیادی کردم ، اینستاگرام تک و توک .
تنها مشکل کار شما پیدا کردن پیج و یا کانال با موضوع کاری شما هست .
خب اگر بازی باشه که باز کارمون راحت تر میشه ...
در کل بگذریم .
من توی کانال هایی که مد نظرم بود که اکثرا اعضای بالایی هم داشتند تبلیغات بازدیدی میخریدم ، یا پکیج های شبانشونو ، مثلا 20000 تا ویو یادم میاد میخریدم 200 هزار تومان . از این 20000 تا حدود 1700 تا 3000 نفر نصب میکردند .
شبانه هم میخریدم از 10 شب تا 12 ظهر پست آخر مثلا ، 400 تومان پول میدادم ، حدودا 5 تا 10000 نصب میومد .
البته من نصب هایی که برنامم رو نصب میکردند رو محاسبه نمیکردم ، در اصل ملاک من از نصب صرفا ثبت نام کردن کاربر در اپلیکیشن من هست ( 99 درصد اپ های بنده آنلاین و لازم به ثبت نام در سیستم هست ) ؛ حدود 50 تا 100 تا هم توی اینا میشه گفت حتی نصب کردن و ثبت نامم نکردن و حذف کردن یا بعدا ثبت نام کردن و ...
ولی ی خوبی که تبلیغات در تلگرام داره ، اینه که مثلا پست شمارو حدود 10 ساعت میذارن مثلا پست آخر و بعد هم هیچ وقت از کانال طرف حذف نمیشه ، اینطوری اگر ی کانال تعداد عضو های واقعیش مثلا 100 هزار نفر باشه ، من مطمئن هستم که حدود 50 هزارتاشون طی ی ماه تبلیغ مارو میبینن ، دلیل اون هم برمیگرده به خودم که برای خودم اثبات شده .
مثلا ی اپ داشتم براش توی ی سری کانال تبلیغ کردم حدود 2 سال پیش ، جالبه بدونید که تا همین ماه پیش که اپ فعال بود ، همچنان روزانه 20 / 100 نصب اضافه میشد ، در حالی بود که من تبلیغاتم رو دو سال پیش انجام داده بودم !!!
نکته قابل ذکر هم باشد که مثلا این اپ بدون اینکه در بازار و مایکت و ........ منتشر پیدا کنه در طول دو سال حدودا 50000 نصب فعال داشت ، نزدیک به 400 هزار نفر در اپلیکیشن ثبت نام کردند که این اواخر 10 هزار نفری فعال بودند که دیگه مشکل برای من پیش اومد اپ رو بستم .
در رابطه با اینستاگرام ، راستش نمیدونم چطوری بگم ، اما برای من سود چندانی نداشت که البته باز دوباره روی یکی از تبلیغاتم بیش از حد جواب داد راستش اون بگیر نگیر داره ...
من داخل چند تا پیج 20 کا و 50 کا و ... تبلیغ کردم ، جالبه توی همه اینا که حدود 1 میلیون جمعا تبلیغ شد حدود 500 . 600 نصب اومد ، اما من داخل یک پیج نه چندان قانونی ( مسائل +18 ) تبلیغ کردم و حدود 200 تومان دادم برای تبلیغ تو همون پیج که نصبی حدود 5000 نفر اومد ...
بیشتر حوزه تلگرام رو ترجیح میدم ، ولی توضیحات کامل دادم ، حالا طولانی تر از این حرفا بود ، دوست داشتید بگید بعدا آماده کنم در یک تاپیک جدا بصورت جامع ارائه بدم .
موفق و پیروز باشید .