بهترین روش برای تبلیغ
سلام دوستان 

بهترین روش برای تبلیغ  بازی که ساختیم چه روشی هست ؟

شما برای تبلیغ چه میکنید ؟ و هزینه های تبلیغ  چقدر هست ؟

با توجه به مولفه های قیمت - بازدهی  به سوالم جواب بدید 

با ارزوی موفقیت برای همه  54
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700
تپسل و عدد میتونن خوب باشن ولی بیشتر تپسل به نظرم ، چون هیچ مارکت خارجی و داخلی باهاش مشکل نداره .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چه مقدار  هزینه لازم هست برای تپسل و ایا خودتون امتحان کردید   و جواب گرفتید ؟
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تپسل من قبلا توش تبلیغ کردم ، هر نصبی 1000 تومان دریافت میکنه .
و مشکلش هم اینجاست که مثلا شما بگی من 200 تا نصب میخوام خیلی راحت بهتون میگن براشون صرف ندارین شما 22

یعنی باید مثلا 2000 تا نصب یا به عبارتی حداقل 2 میلیون تومان بهشون بدید تا تبلیغتونو فعال کنن .

ولی خب بازدهی نسبتا خوبی داره ، من قبلا تست کردم ، 2000 نصب خریداری کردم ، بعدش تونستم نرم افزار فوق و بیارم توی صفحه اول بازار و تقریبا 12000 تا اومد . 2000 تاش از تپسل و 10000 تا از بازار .

عدد هم قبلا تست کردم ، نرخ بازدهی بستگی به بنر و موضوع برنامه داره ولی اونم بگیر نگیر داره که برای من به این شکل بوده .
50000 تومان 22
فکر کنم نرخش 42 تومان بود ( یادم نمیاد دقیقا ) 16 نصب 22 
1 میلیون تبلیغ ، با نرخ 80 تومان ، حدود 2400 نصب اومد .
5 میلیون تبلیغ ، با نرخ 100 تومان ، حدود 15000 نصب اومد .

البته اپ دوم ی مقداری هم بهتر از اپ اول بود یعنی ی چیز عمومی بود و مشتریش بیشتر بود .

نکته بعدی اینکه این آمار مال سال 95 هست و من از 95 به بعد دیگه تبلیغی توی عدد نکردم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، hamid5700
با اجازه از استارتر محترم;
من همین سوالو دارم و گفتم تاپیک جدید ایجاد نکنم.
آیا کسی تجربه تبلیغات در شبکه های اجتماعی و تلگرام و اینستاگرام رو داره ؟و چقدر اثربخشی داره ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/11/6، 09:13 عصر)hamid5700 نوشته است: با اجازه از استارتر محترم;
من همین سوالو دارم و گفتم تاپیک جدید ایجاد نکنم.
آیا کسی تجربه تبلیغات در شبکه های اجتماعی و تلگرام و اینستاگرام رو داره ؟و چقدر اثربخشی داره ؟

سلامی دوباره .

سوال به جایی بود .

بنده تلگرام تبلیغات زیادی کردم ، اینستاگرام تک و توک .

تنها مشکل کار شما پیدا کردن پیج و یا کانال با موضوع کاری شما هست .
خب اگر بازی باشه که باز کارمون راحت تر میشه ...

در کل بگذریم .

من توی کانال هایی که مد نظرم بود که اکثرا اعضای بالایی هم داشتند تبلیغات بازدیدی میخریدم ، یا پکیج های شبانشونو ، مثلا 20000 تا ویو یادم میاد میخریدم 200 هزار تومان . از این 20000 تا حدود 1700 تا 3000 نفر نصب میکردند .

شبانه هم میخریدم از 10 شب تا 12 ظهر پست آخر مثلا ، 400 تومان پول میدادم ، حدودا 5 تا 10000 نصب میومد .

البته من نصب هایی که برنامم رو نصب میکردند رو محاسبه نمیکردم ، در اصل ملاک من از نصب صرفا ثبت نام کردن کاربر در اپلیکیشن من هست ( 99 درصد اپ های بنده آنلاین و لازم به ثبت نام در سیستم هست ) ؛ حدود 50 تا 100 تا هم توی اینا میشه گفت حتی نصب کردن و ثبت نامم نکردن و حذف کردن یا بعدا ثبت نام کردن و ...

ولی ی خوبی که تبلیغات در تلگرام داره ، اینه که مثلا پست شمارو حدود 10 ساعت میذارن مثلا پست آخر و بعد هم هیچ وقت از کانال طرف حذف نمیشه ، اینطوری اگر ی کانال تعداد عضو های واقعیش مثلا 100 هزار نفر باشه ، من مطمئن هستم که حدود 50 هزارتاشون طی ی ماه تبلیغ مارو میبینن ، دلیل اون هم برمیگرده به خودم که برای خودم اثبات شده .

مثلا ی اپ داشتم براش توی ی سری کانال تبلیغ کردم حدود 2 سال پیش ، جالبه بدونید که تا همین ماه پیش که اپ فعال بود ، همچنان روزانه 20 / 100 نصب اضافه میشد ، در حالی بود که من تبلیغاتم رو دو سال پیش انجام داده بودم !!!

نکته قابل ذکر هم باشد که مثلا این اپ بدون اینکه در بازار و مایکت و ........ منتشر پیدا کنه در طول دو سال حدودا 50000 نصب فعال داشت ، نزدیک به 400 هزار نفر در اپلیکیشن ثبت نام کردند که این اواخر 10 هزار نفری فعال بودند که دیگه مشکل برای من پیش اومد اپ رو بستم .

در رابطه با اینستاگرام ، راستش نمیدونم چطوری بگم ، اما برای من سود چندانی نداشت که البته باز دوباره روی یکی از تبلیغاتم بیش از حد جواب داد راستش اون بگیر نگیر داره ...

من داخل چند تا پیج 20 کا و 50 کا و ... تبلیغ کردم ، جالبه توی همه اینا که حدود 1 میلیون جمعا تبلیغ شد حدود 500 . 600 نصب اومد ، اما من داخل یک پیج نه چندان قانونی ( مسائل +18 ) تبلیغ کردم و حدود 200 تومان دادم برای تبلیغ تو همون پیج که نصبی حدود 5000 نفر اومد ... 21

بیشتر حوزه تلگرام رو ترجیح میدم ، ولی توضیحات کامل دادم ، حالا طولانی تر از این حرفا بود ، دوست داشتید بگید بعدا آماده کنم در یک تاپیک جدا بصورت جامع ارائه بدم .

موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، shaygaaan
سلام
ممنون از توضیحات ارزشمندتون  41 41 41
از کجا میشه فهمید اپ و بازی چن تا نصب شده ؟
توی مارکتها که به ازای هر نصب کنتور میندازه و مشخصه
ولی وقتی فایل نصب رو مستقیم میذاری واسه دانلود، اونوقت چطور میشه فهمید ؟
اون مورد مثبت 18 خیلی باحال بود 21 24 ایرانیا حتی اگر تو این پیجا عضو هم نباشنو ولی سر میزنن و ویو زیاد داره 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/11/7، 11:01 صبح)hamid5700 نوشته است: سلام
ممنون از توضیحات ارزشمندتون  41 41 41
از کجا میشه فهمید اپ و بازی چن تا نصب شده ؟
توی مارکتها که به ازای هر نصب کنتور میندازه و مشخصه
ولی وقتی فایل نصب رو مستقیم میذاری واسه دانلود، اونوقت چطور میشه فهمید ؟
اون مورد مثبت 18 خیلی باحال بود 21 24 ایرانیا حتی اگر تو این پیجا عضو هم نباشنو ولی سر میزنن و ویو زیاد داره 4

خواهش میکنم .

همونطوری که بهتون گفتم ، تمامی اپ های بنده آنلاین هستن و همشون احتیاج به رد کردن بخش ثبت نام دارند ، پس از طریق ثبت نام های صورت گرفته در اپ میفهمیدم چند نفر ثبت نام کردند .

اما خب برای اینکه در کل آمار نصب های اپ رو دریافت کنم ، وقتی برای اولین بار هر کسی وارد اپ میشد یک عدد به متغیر آنلاین بنده اضافه میشد که اینطوری میفهمیدم چقدر نصب شده و چقدر ثبت نام شده ... از طریق ی سری برنامه نویسی های دیگه هم میتونستم بفهمم چقدر عضو فعال طی سال ، ماه و هفته های پیش داشتم که کمک میکرد تعداد دقیق رو بدونم همیشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700
چقد سخت ، داداش پلاگین پوشه رو به پروژه اضافه کن . اونجا بهت میگه . تموم شد و رفت .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700
(1397/11/8، 08:34 عصر)محمد 82 نوشته است: چقد سخت ، داداش پلاگین پوشه رو به پروژه اضافه کن . اونجا بهت میگه . تموم شد و رفت .

برای کسی که بلد نیست 4 خط کد بنویسه شاید سخت باشه . البته نوشتن هم لازم نیست .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamedbz

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,138 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح