بازی ایرانی آنلاین نبرد فرمانده هان
موفق و موید باشید... کار ارزشمندیه که با کانستراکت انجام دادید.
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون از همه دوستان
به نظرتون کجا تبلیغ کنم ؟
همچنین اگر میشه بگید وقتیی که به بازی متصل میشید بعدش خیلی مشکل اتصال ندارید ؟ چون یکی از کاربرا میگه همش قطع میشه میخواستم بدونم مشکل اینترنت اونه یا نه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا واقعا دمت گرم،قدرت کانستراکت رو نشون دادی با این بازی... به امید پیشرفت روزافزون شما و همه بچه های این انجمن و رشد انجین محبوب کانستراکت2...فقط یه سوالی چطوری میشه آنلاین سایت میشه کلا توضیح در مورو ایونت ها بدین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1394/5/8، 04:39 عصر)Americanboy نوشته است: آقا واقعا دمت گرم،قدرت کانستراکت رو نشون دادی با این بازی... به امید پیشرفت روزافزون شما و همه بچه های این انجمن و رشد انجین محبوب کانستراکت2...فقط یه سوالی چطوری میشه آنلاین سایت میشه کلا توضیح در مورو ایونت ها بدین؟

سلام ممنون اگر میشه دوستان به سوالای منم جواب بدن !  63
به نظرتون کجا تبلیغ کنم ؟ و این که شما مشکل در متصل موندن در بازی ندارید ؟ یعنی از وسط بازی هی قطع نمیشه که بنویسه در حال اتصال ؟
__
حالا راجع به سوالات شما 
دقیق بگید چه قسمت هایی رو بگم چون کل رویداد هایی که نوشتم رو نمیشه گفت خیلیه ! بیشتر از 1000 تا هست فک کنم !
یعنی چی چطوری میشه آنلاین سایت بشه ؟!
خرید درون برنامه ای رو که گفتم توی چندتا پست قبل تر 
 برای چند نفره هم از پلاگین multiplayer خود کانستراکت استفاده کردم که اگر ببینم زیاد مشکل اتصال باشه باید از websocket  یا حتی ajax استفاده کنم
مثال های multiplayer خود c2 رو ببینید کاملا مشخص هست من از یک دیتابیس که با php هست هم برای ذخیره نام کاربری و سطح و ... هم استفاده کردم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید منظورم اینبود که چطوری میشه بازی آنلاین ساخت؟ منظور این هست که از چه پلاگینی باید استفاده کرد؟ و کار با php سخته واسه این کار؟ وقتی بازی شروع میشه همون اول بهش میگین که نام کاربری بگیره؟
راستش بازی جالبی هست اما برای قطع و وصل شدنش باید بشینم پاش ببینم چطوره..حتما خبر رو میدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1394/5/8، 09:01 عصر)Americanboy نوشته است: ببخشید منظورم اینبود که چطوری میشه بازی آنلاین ساخت؟ منظور این هست که از چه پلاگینی باید استفاده کرد؟ و کار با php سخته واسه این کار؟ وقتی بازی شروع میشه همون اول بهش میگین که نام کاربری بگیره؟
راستش بازی جالبی هست اما برای قطع و وصل شدنش باید بشینم پاش ببینم چطوره..حتما خبر رو میدم...

به زودی یه آموزش بهتر میزارم و یکم هوش مصنوعی رو ساده تر میکنم و  بعضی مشکلاش رو حل میکنم فقط الان واسه همین اتصال تاحالا چند نفر گفتن میخوام ببینم کلیاتش واسه اینترنت ایران چطوریه اگه دوستان هرکسی میتونه یه 10 - 20 دقیقه ای رو داخل بازی باشه ببینه اتصالش چطوریه ممنون میشم
__
و من چون php هم یاد دارم ازش استفاده کردم در اصل شما میتونی تمام کار رو توی کانستراکت انجام بدی پلاگین برای دیتابیس و .. هم داره کانستراکت همچنین میتونی با nw فایل هم ایجاد کنید و اطلاعات کاربر رو توی فایل ها ذخیره کنید
اره نام کاربری که همین الان وارد شده رو میگیره و باز توی سرور چک میشه کلا بازی ضد تقلب هم هست یه سرور دیگه هم داره بازی برای همین نمیشه فقط کدهاشو برداشت و یکی از روش ساخت !
  پاسخ

سپاس شده توسط:

فعلا مشکلات:
برای ثبت نام محدودیت استفاده از تعداد کاراکتر نیست، اما برای ورود تعداد کمتری رو دریافت میکنه

سرعت لود خوبه تقریبا و اگه همراه با یه چیزی غیر از شمارشگر درصد باشه، بهتره به نظرم.

ظاهرا تائید ایمیلی لازم نیست و این یعنی خیلی راحت هرکی بیاد ثبت نام و بتونه راحت صد دفعه ثبت نام کنه

صدای پس زمینه ظاهرا یک سمفونی مربوط به این مدل های شیطان پرستیه( اسم اسکستر یادم نیست )، از یک پس زمینه ی لوپ استفاده کنید

روی هر ساختمون که کلیک میکنیم، یه کادر آبی بزرگ نشون داده میشه که زیاد جالب نیست.

نقشه کوچیک، رنگ آبی داره و زیاد جالب نیست.

در عرض نیم ساعت تقریبا 4 مرتبه قطع شد و دوباره وصل شد

بعد از دفعه ی چهارم، نیروهایی که ساخته بودم، غیب شدند و بیشتر هم نمیتونم بسازم با این سطحی که هستم

دوربین نیروها رو دنبال نمیکنه!

پاسخ

سپاس شده توسط:

(1394/5/9، 01:54 صبح)mostafanastary نوشته است: فعلا مشکلات:
برای ثبت نام محدودیت استفاده از تعداد کاراکتر نیست، اما برای ورود تعداد کمتری رو دریافت میکنه

سرعت لود خوبه تقریبا و اگه همراه با یه چیزی غیر از شمارشگر درصد باشه، بهتره به نظرم.

ظاهرا تائید ایمیلی لازم نیست و این یعنی خیلی راحت هرکی بیاد ثبت نام و بتونه راحت صد دفعه ثبت نام کنه

صدای پس زمینه ظاهرا یک سمفونی مربوط به این مدل های شیطان پرستیه( اسم اسکستر یادم نیست )، از یک پس زمینه ی لوپ استفاده کنید

روی هر ساختمون که کلیک میکنیم، یه کادر آبی بزرگ نشون داده میشه که زیاد جالب نیست.

نقشه کوچیک، رنگ آبی داره و زیاد جالب نیست.

در عرض نیم ساعت تقریبا 4 مرتبه قطع شد و دوباره وصل شد

بعد از دفعه ی چهارم، نیروهایی که ساخته بودم، غیب شدند و بیشتر هم نمیتونم بسازم با این سطحی که هستم

دوربین نیروها رو دنبال نمیکنه!

ممنون از نظراتون اینطور نظرات خیلی میتونه کمک کنه
اما موزیک رو به خاطر این که وقتی در حال جنگ باشید یه طمع حساسی به بازی میده و فکر نمیکنم اصلا ربطی به شیطان پرستی داشته باشه ! چون همین موزیک توی بازی company of heroes هم استفاده شده و اگر 100% مطمعن هستید که هست لینک منبع بدید حتما موزیک عوض میشه
و مشکل تعداد کاراکتر ها حل شد 
ولی تایید ایمیلی نمیشه بزاریم چون تازه وارد ها که میخوان بازی کنن با همین ثبت نام هم مشکل دارن
نمیدونم این که دوربین نیروهارو دنبال نمیکنه یعنی چی ! چون باید معمولا به حرف شما بکنه ! بازی rpg که نیست ! 
موارد دیگه ای هم که گفتید مربوط به رابط کاربری هست که به مرور بهتر خواهد شد
برای قطع شدن هم لطفا بگید مرورگرتون چی بود و اینکه چه نسخه ای بود همچنین اینترنتتون از چه شرکتی و با چه سرعتی هست ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم...
در مورد موزیک همونطور که گفتم مطمئن نیستم، ولی لااقل باید گفت موزیکش سبک و سیاق ایرانی نداره،حالا اسلامی بماند تازه.

در مورد تائید ایمیل، اگر با همین وضع جلو بره، برای اینده به مشکل بر میخورید!

دوربین منظورم اینه که مثلا از روی نقشه کوچیک یا حتی بزرگ، دنبال نیروها نمیره، البته این حرف شما هم میتونه درست باشه.

من آخرین نسخه ی کروم، با سرعت بالا از شرکت اسیاتک دارم. قطعی ربط زیادی به سرعت نداره، غیر از اون، نیروها پس از هر بار قطع شدن، معمولا حذف میشوند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/9، 03:22 عصر)mostafanastary نوشته است: خواهش میکنم...
در مورد موزیک همونطور که گفتم مطمئن نیستم، ولی لااقل باید گفت موزیکش سبک و سیاق ایرانی نداره،حالا اسلامی بماند تازه.

در مورد تائید ایمیل، اگر با همین وضع جلو بره، برای اینده به مشکل بر میخورید!

دوربین منظورم اینه که مثلا از روی نقشه کوچیک یا حتی بزرگ، دنبال نیروها نمیره، البته این حرف شما هم میتونه درست باشه.

من آخرین نسخه ی کروم، با سرعت بالا از شرکت اسیاتک دارم. قطعی ربط زیادی به سرعت نداره، غیر از اون، نیروها پس از هر بار قطع شدن، معمولا حذف میشوند.
موزیک فقط به خاطر حساس بودنش انتخاب شده
به چه مشکلی بر میخوریم  دلیل این که یکی بیاد دو بار ثبت نام کنه میتونه چی باشه ؟ همچنین شاید اگر زیاد شد کاری کنیم با هر آی پی فقط یک نفر بتونه بیاد
سرور ما ایرانی هست و باز هم این همه مشکل اتصال داره مثل این که برای اینترنت ایران خوب نیست این روش و باید روش آنلاین رو تغییر بدیم 
و این که نیروها حذف میشن دلیلش اینه که شما یا تا 3 دقیقه دیگه بر نمیگردی یا پایگاهت نابود میشه (اگر پایگاهتون نابود شه نیروهاتون هم نابود میشوند پس هدف گرفتن چاه نفت + مراقبت از پایگاه هست)
توی آموزشی هم گفتیم پایگاه ها مهم هستند و ذخیره میشوند و نیرو ها خیر به همین دلیل هم هست که نیرو ها ارزون هستند و سریع ساخته میشوند
همچنین در حال انجام یه اموزشی بهتر هستیم که قدم به قدم بازی رو اموزش بده و هیجان انگیز تر باشه 
و این که شما مطمعنی قطعی به خاطر نابود شدن پایگاهتون نبود ؟ چون وقتی تمام پدافند ها نابود بشوند پایگاه نابود میشه و در جای دیگه ای ساخته میشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 602 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 241 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 953 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)