موضوعها: 34
مکان: رفسنجان
سپاسها: 146
99 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
سلام دوستان کسی از شما اسپرایت شیت پنکه داره؟
فقط یه چیزی نمیخوام زیاد پر زرق و ورق باشه یه اسپرایت ساده کافیه???
ممنون میشم کمکم کنید????
برای ظهور و سلامتی امام زمان صلوات بفرستید
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
ساختنش که کاری نداره اول جداگانه پرشو درست کن بعد بدنشو درست کن خروجی بگیر ببر کانس هر دو وارد کن بعد پررو بگو هر لحظه ست انجل شه به انجل قبلی به اضافه ی مثلا۶۰ تا.
موضوعها: 34
مکان: رفسنجان
سپاسها: 146
99 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
(1398/1/19، 11:12 عصر)kiarash نوشته است: ساختنش که کاری نداره اول جداگانه پرشو درست کن بعد بدنشو درست کن خروجی بگیر ببر کانس هر دو وارد کن بعد پررو بگو هر لحظه ست انجل شه به انجل قبلی به اضافه ی مثلا۶۰ تا.
باید خدمتون عرض کنم من اصلا بلد نیستم که اسپرایت بسازم
برای ظهور و سلامتی امام زمان صلوات بفرستید
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
حرف شما تا حدودی درسته
مسلما اگه یه بازی رو از 0 همه گرافیک هاش رو خودمون درست کنیم خیلی بیشتر به آدم حال میده
ولی یه چیزی داریم به اسم صرفه جویی در زمان
یعنی چی؟یعنی میتونیم از طرح های آماده با یا بدون ویرایش توی پروژه هامون استفاده کنیم.
من خودم رو مثال میزنم , اگه گرافیکی لازم داشته باشم و رایگانش رو پیدا نکنم یا چیزی پیدا کنم که بدردم نخوره(و با ویرایش کردن هم کارم رو راه ننداره)
سفارش میدم که برام انجام بدن , هم توی وقت صرفه جویی میشه هم بیخودی اعصاب خودم رو خورد نمیکنم برای کاری که بلد نیستم(گرافیست نیستم)
کسی که تک نفره بازی میسازه بنظر من هیچ اشکالی نداره اگه بخواد از گرافیک آماده استفاده کنه
البته باز به شرطی که بقول شما با گرافیک ضعیف نخواد بازی درست کنه و بازار رو پر کنه از بازی های بد
البته با نظر شما درمورد استفاده نکردن از گرافیک و صدا و . . . چیزای غیر رایگان کاملا موافقم.
ولی در کل یه آدمی که ماشین داره اگه از تعمیر ماشین سر درنمیاره بهتره بجای اینکه وقت خودشو تلف کنه و وضع رو خراب تر کنه , ماشین رو بده یه مکانیک تا تعمیرش کنه.
هیچکس به چنین آدمی خورده نمیگیره که چرا خودت بلد نیستی ماشینت رو درست کنی.
و البته این بخش حرف شما رو هم تایید کنم که درسته آدم اگه از پس همه ی کارای خودش بربیاد و کاراشو خودش انجام بده صددرصد حال میده ولی الزامی نیست.
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
در تکمیل حرف های آقای شازده اینم بگم که استفاده از طرح های رایگان اینترنت بلامانع هست و اگه از طرح های پولیشون بصورت رایگان استفاده کنیم حرامه .
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
در ضمن کسی که تازه سمت بازی سازی میاد و تا حدودی اشنایی با بازی سازی وقتی خودش میدونه بازیش به سطح بالایی نمی رسه مگه بیکاره بیاد سه ساعت گرافیک بسازه.
بعد دوست یعنی الان شما تمام بازی هاتون گرافیک اختصاصی و صدا و ... داره.یعنی همش مال خودتونه.