1398/1/29، 11:34 صبح
سلام من بازیم بعد از این که تعداد آبجکتا میره بالا از سرعتش کم میشه هر مجموعه شمامل 25 مرحلس که در مرحله 15 به بعد سرعت بازی کم میشه اینم بگم وقتی از بازی خارج میشم دوباره وارد میشم تو همون مرحله سرعتش عالی میشه
مشکل کندی بازی بعد چندین مرحله
|
1398/1/29، 11:34 صبح
سلام من بازیم بعد از این که تعداد آبجکتا میره بالا از سرعتش کم میشه هر مجموعه شمامل 25 مرحلس که در مرحله 15 به بعد سرعت بازی کم میشه اینم بگم وقتی از بازی خارج میشم دوباره وارد میشم تو همون مرحله سرعتش عالی میشه
1398/1/29، 11:49 صبح
به خاطر استفاده زیاد از cpu هست . یا ابجکت های بازی تون رو کوچک تر کنید همونطور که قبلا گفتم و یا مثلا اگه ابجکت هایی در طول بازی بوجود میان که رد میشن و از لیوت میرن بیرون و کاربردی ندارن ، بگید وقتی از لیوت خارج شدن ، حذف بشن که الکی cpu رو مصرف نکنن
1398/1/29، 12:03 عصر
(1398/1/29، 11:49 صبح)محمد 82 نوشته است: به خاطر استفاده زیاد از cpu هست . یا ابجکت های بازی تون رو کوچک تر کنید همونطور که قبلا گفتم و یا مثلا اگه ابجکت هایی در طول بازی بوجود میان که رد میشن و از لیوت میرن بیرون و کاربردی ندارن ، بگید وقتی از لیوت خارج شدن ، حذف بشن که الکی cpu رو مصرف نکنن همه این کارارا کردم ولی باز کند میشه وقتی به اواسط مرحله هر مجموعه میرسه چون بازی اینطوریه که پلیر باید پرنده های داخل قفس را آزاد کرده تا به مرحله بعد بره بعد یه سری گربه مزاحمشن که باید نابود کنه بعد من تو بازی گفتم هر 3 ثانیه یه سکه به طور رندوم در طول و عرض بک گراند ساخته بشه بعد گفتم هر پرنده آزاد شد بعد از 1ثانیه که در هوا پرواز کرد محو بشه و نابود بشه اینم بگم من اشتباهی که کردم تو این بازی این بود که از تایتل بک گراند استفاده نکردم و اومدم یه اسپرایتا ازش دوتا گرفتم و گذاشتم کنار هم خب این اولین بازیم بود
1398/1/29، 01:54 عصر
سلام
همونطور که دوستمون گفتن و خودتون توضیح دادید , احتمالا بخاطر استفاده از تصاویر بزرگ داخل بازیتون هست. پایین کانستراکت یه memory use نوشته شده که یه عدد کنارش هست اون اگه بالای 100_200 باشه باعث کندی میشه توی گوشی هایی که رمشون 1 مگ به پایینه.
1398/1/29، 04:18 عصر
ایده تون چقدر سادس
![]() خب به این صورته که هر مرحله تعدادی دشمن ظاهر میشه پلیر نزدیک ترین رو میزنه هر مرحله تعدادش هم بیشتر میشه ؟ ![]() یه لودینگ بزارید مشکلش حل میشه سعی کنید خیلی فریم ریت بازیتونم بالا نباشه و همینطور مقداد کم تری اسپرایت توی صفحه نمایش رندر بشه تا این مشکلات پیش نیاد شما باید از حد استانداردشم کم تر کنین که گوشی های قدیمی بتونن راحت بکشن و کم نیارن
1398/1/29، 06:16 عصر
سلام
به پست زیر حتما ی سری بزنید : http://construct2.ir/showthread.php?tid=7302 مسلما بزرگترین مشکل شما همون بک گراند هست .
1398/1/29، 09:34 عصر
اقای شازده من الان بازی دربند؛1357 اون مموریش رو نوشته 207 و خوب هم میاره ولی در استارت بعضی لیوت ها کنده . حالا کاری ندارم ولی چطور میشه صفحه لودینگ گذاشت ؟؟؟ صفحه اگه بخوای از اونت وقتی لود کامل شد مگه منظور از لود همون صفحه لودینگ نیست ؟؟؟ چطور میشه گفت وقتی لود صفحه game مثلا کامل شد از صفحه loading بره تو game ؟؟؟
***ببخشید دوست عزیز پریدم وسط مشکلت ولی شاید با این راه مشکل تو هم حل بشه .
1398/1/30، 12:10 صبح
(1398/1/29، 09:34 عصر)محمد 82 نوشته است: اقای شازده من الان بازی دربند؛1357 اون مموریش رو نوشته 207 و خوب هم میاره ولی در استارت بعضی لیوت ها کنده . حالا کاری ندارم ولی چطور میشه صفحه لودینگ گذاشت ؟؟؟ صفحه اگه بخوای از اونت وقتی لود کامل شد مگه منظور از لود همون صفحه لودینگ نیست ؟؟؟ چطور میشه گفت وقتی لود صفحه game مثلا کامل شد از صفحه loading بره تو game ؟؟؟ شما هم به پست زیر مراجعه کن تا جوابتو بگیری : http://construct2.ir/showthread.php?tid=7302 امکان گذاشتن نوعی لودینگ در هر صفحه نیست ، فقط میشه اول بازی گذاشت ، شما تنها کاری که میتونی توی بازی دربند که بنده دیدم بکنی ، این هست که از تایل مپ استفاده بکنی و بک گراند های اضافه رو حذف کنید . ی موضوعی هم الان به ذهنم رسید درباره بهینه سازی که طی روز های آتی توی انجمن میذارمش .
1398/1/30، 02:41 صبح
(1398/1/30، 12:10 صبح)hesam3 نوشته است:دوست عزیز من وقتی دیدم با خروج و ورود دوباره به بازی سرعت بازی مثل اولش میشه یه چیزی به ذهنم رسید البته دقیق نمیدونم حلش میکنه یا نه ولی میشه از این کد استفاده کرد بعد از طی چندین مرحله(1398/1/29، 09:34 عصر)محمد 82 نوشته است: اقای شازده من الان بازی دربند؛1357 اون مموریش رو نوشته 207 و خوب هم میاره ولی در استارت بعضی لیوت ها کنده . حالا کاری ندارم ولی چطور میشه صفحه لودینگ گذاشت ؟؟؟ صفحه اگه بخوای از اونت وقتی لود کامل شد مگه منظور از لود همون صفحه لودینگ نیست ؟؟؟ چطور میشه گفت وقتی لود صفحه game مثلا کامل شد از صفحه loading بره تو game ؟؟؟ ![]() البته من کارایی این کد را نمیدونم ولی فکر کنم یه رفرش میکنه
1398/1/30، 02:58 صبح
(1398/1/30، 02:41 صبح)ali Co نوشته است:(1398/1/30، 12:10 صبح)hesam3 نوشته است:دوست عزیز من وقتی دیدم با خروج و ورود دوباره به بازی سرعت بازی مثل اولش میشه یه چیزی به ذهنم رسید البته دقیق نمیدونم حلش میکنه یا نه ولی میشه از این کد استفاده کرد بعد از طی چندین مرحله(1398/1/29، 09:34 عصر)محمد 82 نوشته است: اقای شازده من الان بازی دربند؛1357 اون مموریش رو نوشته 207 و خوب هم میاره ولی در استارت بعضی لیوت ها کنده . حالا کاری ندارم ولی چطور میشه صفحه لودینگ گذاشت ؟؟؟ صفحه اگه بخوای از اونت وقتی لود کامل شد مگه منظور از لود همون صفحه لودینگ نیست ؟؟؟ چطور میشه گفت وقتی لود صفحه game مثلا کامل شد از صفحه loading بره تو game ؟؟؟ این اکشن بدرد کار شما نمیخوره . مسلما مشکلی که ریشه ای هست باید ریشه ای هم حل بشه و اگر قرار بود مشکلات سنگینی بازی با ی ایونت و اکشن حل بشه به دنبال راه های بهینه سازی و غیره نمیرفتیم . هر لیوت ی دونه ایونت و اکشن میذاشتیم و بازی ریل تایم بدون لگ کار میکرد ![]() ببینید مقدار مموری مصرفی بازیتون چقدره اینجا اعلام کنید تا بهتون بگم در ادامه چه چیز هایی لازم هست و باید چیکار کنید . |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 230 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 180 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,597 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |
تپسل .....فروشگاه | Hamidreza | 3 | 1,932 |