بازی ایرانی آنلاین نبرد فرمانده هان
بازیتون عالیه موفق باشید 3
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد موزیک، من نظرمو دادم فقط و تصمیم با شماست!
در مورد ساخت پایگاه و انهدام، یک مرتبه اینظوری شد و جای دیگه ای ساخته شد.
اتصال به اینترنت ایران کاری نداره، و ظاهرا به ارتباط با بانک شما و حفظ این تداوم در اتصال ربط داره!

مورد دیگه ای پیدا کردم میگم برای بهتر شدنش

موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1394/5/9، 10:03 عصر)mostafanastary نوشته است: در مورد موزیک، من نظرمو دادم فقط و تصمیم با شماست!
در مورد ساخت پایگاه و انهدام، یک مرتبه اینظوری شد و جای دیگه ای ساخته شد.
اتصال به اینترنت ایران کاری نداره، و ظاهرا به ارتباط با بانک شما و حفظ این تداوم در اتصال ربط داره!

مورد دیگه ای پیدا کردم میگم برای بهتر شدنش

موفق باشی

بله ولی قطعی زیاد هست در اینترنت ایران ! و مشکل اتصال هم از همینه حالا بازم اگر رفتید و دیدید که بهتر شده مشکل اتصالش بگید چون یه آپدیت جدید رو میخوام بزارم اگر بعد از این آپدیت بهتر نشه باید کلی چیز توش عوض شه !  18
ممنون از کمکتون 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ik3d
سلام

بازی رو تست کردم با آخرین ورژن اپرا و با نت شبانه با سرعت محدود 30 کیلو در ثانیه بدون لگ و بدون قطعی حدود نیم ساعت توی بازی بودم و مشکلی ندیدم

با توجه به اینکه ژنرال توی بازی راهنمایی میکنه بازیکن رو ولی بهتره در کنارش یه آموزش توی بخش آموزش سایت هم باشه و ضرری نداره از این بابت که برای کسانی که اصلا قبل از ثبت نامشون با نحوه بازی هم بتونن آشنا بشن

اگه بشه ساخت و سازها و ارتقاها در زمان کمتری اتفاق بیفته خیلی بهتره و زمان بهتر جلو میره مثلا بخوایم ارتقا بدیم 50 دقیقه طول بکشه اینو بشه مثلا 50 ثانیه

گرافیک این بازی چطوری طراحی شده؟ میدونم از یک بازی خارجی هست منظورم اینه که چطوری میشه همچین چیزی طراحی کرد چون سه بعدی و خیلی جالبه اگه بخوایم همچین چیزی بسازیم با چه نرم افزاری باید طراحیش کنیم؟

واسه تبلیغات بازی بده به این سایتای تبلیغ پاپ اپ راحت کلی ورودی گیرت میاد که رتبه سایتتو توی الکسا و گوگل هم بالا میبره و به مرور زمان کاربر بیشتری گیرت میاد

توی پست ثابت سایتهای مطرح ایرانی هم تبلیغ کن

توی مپ بازی چند تا بازیکن میتونن وارد بشن؟ مثلا بازی جنرالز یادته 8 تا تیم داشت که توی یک مپ وارد میشدن این چندتا بازیکن توش جا میشه؟ یعنی چند نفر میتونن توی یک مپ جا بگیرن

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/10، 04:05 صبح)mehdi70 نوشته است: سلام

بازی رو تست کردم با آخرین ورژن اپرا و با نت شبانه با سرعت محدود 30 کیلو در ثانیه بدون لگ و بدون قطعی حدود نیم ساعت توی بازی بودم و مشکلی ندیدم

با توجه به اینکه ژنرال توی بازی راهنمایی میکنه بازیکن رو ولی بهتره در کنارش یه آموزش توی بخش آموزش سایت هم باشه و ضرری نداره از این بابت که برای کسانی که اصلا قبل از ثبت نامشون با نحوه بازی هم بتونن آشنا بشن

اگه بشه ساخت و سازها و ارتقاها در زمان کمتری اتفاق بیفته خیلی بهتره و زمان بهتر جلو میره مثلا بخوایم ارتقا بدیم 50 دقیقه طول بکشه اینو بشه مثلا 50 ثانیه

گرافیک این بازی چطوری طراحی شده؟ میدونم از یک بازی خارجی هست منظورم اینه که چطوری میشه همچین چیزی طراحی کرد چون سه بعدی و خیلی جالبه اگه بخوایم همچین چیزی بسازیم با چه نرم افزاری باید طراحیش کنیم؟

واسه تبلیغات بازی بده به این سایتای تبلیغ پاپ اپ راحت کلی ورودی گیرت میاد که رتبه سایتتو توی الکسا و گوگل هم بالا میبره و به مرور زمان کاربر بیشتری گیرت میاد

توی پست ثابت سایتهای مطرح ایرانی هم تبلیغ کن

توی مپ بازی چند تا بازیکن میتونن وارد بشن؟ مثلا بازی جنرالز یادته 8 تا تیم داشت که توی یک مپ وارد میشدن این چندتا بازیکن توش جا میشه؟ یعنی چند نفر میتونن توی یک مپ جا بگیرن

سلام
اول این که خیلی خیلی ممنون از کمک و نظرتون
شما چون عکس ژنرال براتون آمده آخرین نسخه رو تست کردید و باید اتصال بهتر شده باشه 
همچنین وقتی بازی به یه حد پایدار برسه سایت هم کامل تر میشه در سایت بخش آموزش هست ولی فعلا خود بازی واجب تره 
و بعدش حتما همه بخش ها کامل میشه
__
گرافیک این بازی هم به دلیل کمبود وقت و این که گرافست خوبی پیدا نکردم اینطوری گذاشتم وگرنه چون با گرافیستی که داشتم مشکل داشتم مجبور شدم خودم یه خورده 3dmax کار کنم و گرافیک اینطور بازی ها هم معمولا به این صورت هست :
اول مدل های سه بعدی در 3dmax و یا maya و .. تولید میشوند
بعد ازشون با نرم افزار 3dmax رندر میگیرند یعنی مثلا من یه کد 3dmax دارم که مدل رو هی میچرخونه هی عکس میگیره هی میچرخونه هی عکس میگیره تا این که مثلا تعداد عکسی که گفتی تموم شه مثلا هر در این بازی هر تانک 72 فریم هست و هر لوله ی تانک هم 72 فریم دیگه .. !! (یعنی 72 عکس که به طور متناسب در 360 درجه چرخیده و عکس گرفته شده) و من توی بازی با فرمول های ریاضی و.. حساب میکنم الان زاویه چیه و از روی زاویه میام اون فریم رو نمیاش میدم ! 
بعد از رندرگیری هم معمولا با فوتوشاپ کیفیت عکس رو بهتر میکنند (مثلا شفاف تر یا کارتونی تر یا واقعی تر و...)
خودتون شخصا دنبال این کار نرید بهتره من خودم رفتم و یاد دارم ولی بازم هم علاقشو ندارم هم وقتشو که بشینم مدل بسازم ولی خوب رندر و اینارو یاد بگیرید بهتر هست چون معمولا مخصوصا توی ایران زیاد کسی درست نمیتونه این کارو بکنه
_
توی مپ بازی همزمان میتونه 50 بازیکن باشه که باید سر 30 تا چاه نفت بجنگند  4 (خیلی کار کردم تا تونستم کاری کنم که حتی اگه همزمان 50 نفر باشند توی بازی و همه تانکاشونو تکون بدن بازم بازی زیر 5 کیلوبایت مصرف میکنه برای اینترنت !!!!)
و این که وقتی میگید زمان ساخت و اینا باید کمتر باشه بدونید این بازی در اصل شبیه بازی های mmoo و مثلا تراوین و یا کلش هست ولی من اون سبک رو با ژنرال قاطی کردم یعنی جنگ های تمام وقت رو آوردم و از اون طرف هم همیشه یک پایگاه داری که میتونی ارتقاع بدی و ... یعنی وقتی میای توی بازی هدفت باید این باشه که یه چاه نفت بگیری و دو دستی بچسبی بهش و مراقب پایگاهتم باشی ! تا سرعت تولید نفتت زیاد تر بشه و بتونی پیشرفت کنی
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70 ، goo99p ، ik3d
اون پنج کیلو بایتی که گفتی همه پنجاه نفر تانکاشونو تکون بدن چطوری پنج کیلو بایت مصرف میکنه؟ مصرفه کلاینته یا سرور؟ یعنی در واقع با این کار هم هم کلاینت هم سرور فشار کمتری روی اونهاست

با توجه به اینکه گفتی بازیکن تا وارد بازی بشه یه چاه نفتو میگیره و پیشرفت کنه و سرعت در همچین بازیهایی انلاین بالاست و همه حرفه ای خیلی بهتر میشه که سرعت ارتقاها بره بالا چون سرعت بازی کردن بقیه هم بالاست و زمان مهمه به نظرم

راستی بازی همین یه مپ رو داره؟ برای مپ بازی فکری کردی؟ یا مثلا برای مدلهای جدید تانک و غیره که بعدا بخوای اضافه کنی

در حال حاظر کسی هست بازیش کنه؟ اعضا چند نفرن؟

تبلیغات رو شروع کردی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/10، 07:42 عصر)mehdi70 نوشته است: اون پنج کیلو بایتی که گفتی همه پنجاه نفر تانکاشونو تکون بدن چطوری پنج کیلو بایت مصرف میکنه؟ مصرفه کلاینته یا سرور؟ یعنی در واقع با این کار هم هم کلاینت هم سرور فشار کمتری روی اونهاست

با توجه به اینکه گفتی بازیکن تا وارد بازی بشه یه چاه نفتو میگیره و پیشرفت کنه و سرعت در همچین بازیهایی انلاین بالاست و همه حرفه ای خیلی بهتر میشه که سرعت ارتقاها بره بالا چون سرعت بازی کردن بقیه هم بالاست و زمان مهمه به نظرم

راستی بازی همین یه مپ رو داره؟ برای مپ بازی فکری کردی؟ یا مثلا برای مدلهای جدید تانک و غیره که بعدا بخوای اضافه کنی

در حال حاظر کسی هست بازیش کنه؟ اعضا چند نفرن؟

تبلیغات رو شروع کردی؟
برای هردو این اتفاق میوفته ولی فعلا که مشکل اتصال زیاد پیدا میکنه و در حال حلشم و باید احتمالا یک مقداری از سیستم رو تغییر بدم و وقتی سیستم یکم پایدارتر شد تبلیغات رو شروع میکنم الان یوزر ها زیاد نیستند و بیشتر بقیه هم برای تست میان
و پس از این که بازی اجرا شد و مشکل خاصی نموند رابط کاربری رو بهتر میکنم و اتحاد ها و پایگاه های دیگه ای برای ساخت هلیکوپتر و جت هم اضافه میکنم
و مپ ها یکی نیستند و هر 50 نفر خودکار توی یک مپ میروند یعنی اگر یک مپ پر بشه بقیه میرن یه مپ دیگه و باز اون پر میشه و وقتی بازیکن بیاد بیرون باز یک جا خالی میشه
فعلا فقط درگیر یه راه بهتر برای سیستم آنلاینش هستم تا هم همینطوری کم مصرف کنه و هم پایدار باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70 ، ik3d
سلام ، خوشم اومد از بازی . تیمتون چند نفره است؟! چقدر زمان برد ساخت بازی؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/23، 11:59 عصر)kaveh_pzh نوشته است: سلام ، خوشم اومد از بازی . تیمتون چند نفره است؟! چقدر زمان برد ساخت بازی؟!

سلام به این سوالات قبلا پاسخ دادم
همچنین فعلا بازی غیر قابل دسترس هست تا مشکل اتصال حل بشه و شاید گرافیک ها رو هم خودمون ساختیم و برای موبایل بهینه کنیم و وارد بازار کنیم !
  پاسخ

سپاس شده توسط: ik3d
باسلام و خسته نباشید
بازی خیلی جالبی هست.
ببخشید میتونید یک خط از کدهای ایونتی مربوط به حرکت و چرخیدن تانک رو بزارید
"بعد ازشون با نرم افزار 3dmax رندر میگیرند یعنی مثلا من یه کد 3dmax دارم که مدل رو هی میچرخونه هی عکس میگیره هی میچرخونه هی عکس میگیره تا این که مثلا تعداد عکسی که گفتی تموم شه مثلا هر در این بازی هر تانک 72 فریم هست و هر لوله ی تانک هم 72 فریم دیگه .. !! (یعنی 72 عکس که به طور متناسب در 360 درجه چرخیده و عکس گرفته شده) و من توی بازی با فرمول های ریاضی و.. حساب میکنم الان زاویه چیه و از روی زاویه میام اون فریم رو نمیاش میدم !"
مربوط به این قسمت میشه.
خیلی ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 602 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 241 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy