راهنمایی درمورد پلاگین onstorage آقا میلاد
سلام من وقتی تو تستی که آقا میلاد گذاشتن فقط توکن رو عوض میکنم و توکن جدول خودم میزنم ، خطا میده . برای ارسالش میزنه : Set Failed. error: خطا در دیتابیس
برای دریافت هم : Get Failed. error: SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0
درصورتی که هم بازی رو تو پنل ساختم و شناسه و توکن رو درست وارد کردم و هم یک متغیر و یک داده درست کردم برای بازی تو پنل .
و ضمنا یه سوال ، متغیر با داده چه فرقی داره ؟؟؟ متغیر چیزیه که ادمین تعیین میکنه و داده چیزیه که کاربرا میفرستن ؟؟؟

دریافتش درست شد . یادم رفته بود ادرس سایت رو وارد کنم. ولی ارسال یه متغیر از nw همچنان همین خطا رو میده . واسه اینه که رو کامپیوتر ارسال نمیکنه یا از چیز دیگه ایه ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/13، 05:57 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام من وقتی تو تستی که آقا میلاد گذاشتن فقط توکن رو عوض میکنم و توکن جدول خودم میزنم ، خطا میده . برای ارسالش میزنه : Set Failed. error: خطا در دیتابیس
برای دریافت هم : Get Failed. error: SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0
درصورتی که هم بازی رو تو پنل ساختم و شناسه و توکن رو درست وارد کردم و هم یک متغیر و یک داده درست کردم برای بازی تو پنل .
و ضمنا یه سوال ، متغیر با داده چه فرقی داره ؟؟؟ متغیر چیزیه که ادمین تعیین میکنه و داده چیزیه که کاربرا میفرستن ؟؟؟

دریافتش درست شد . یادم رفته بود ادرس سایت رو وارد کنم. ولی ارسال یه متغیر از nw همچنان همین خطا رو میده . واسه اینه که رو کامپیوتر ارسال نمیکنه یا از چیز دیگه ایه ؟؟؟

سلام

در کل اینچنین مشکلات طبیعی هست . گاها حالا انسانی هست ولی گاها هم کلی مشکل از اسکریپت هست .

درباره با اینکه ارسال میکنه روی کامپیوتر یا نه ، بله درستش اینه که دریافت کنه ... اگر دریافت نمیشه از کروم استفاده کنید و ببینید درست میشه یا نه . تنها مزیت این پلاگین توی پیش نمایش این هست که روی مرورگر ها هم به خوبی کار میکنه مخصوصا کروم .

البته بهتون توصیه میکنم اگر میتونید از کد های سمت سرور استفاده کنید مگر اینکه بحث امنیت کلیشه ای باشه براتون .
البته استفاده برای ارسال و داده اطلاعات معمولی مشکلی نداره و از نظر امنیت هم امکان داره مهم نباشن .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب الان این ارور که مربوط به دیتابیس هست . درمورد چیه ؟؟؟ چطور باید برطرف بشه ؟؟؟

خب الان این ارور که مربوط به دیتابیس هست . درمورد چیه ؟؟؟ چطور باید برطرف بشه ؟؟؟
ضمنا کدهای سمت سرور هم نداره . همین پلاگینه که رو هاست نصبه . همین
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این ارور مربوط به دیتابیس نیست ، این اروری که شما گذاشتید مربوط به کانستراکت هست که میگه اطلاعاتی رو دریافت نکرده ...

اگر ارور دیگه ای هست بذارید ببینم چی هست .

درضمن هاستتون چی هست ؟ جون من یادمه برای یکی از دوستان که داشتم اینو درست میکردم همین مشکلو توی ارسال متغییر ها به هاست داشتن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
یعنی چی هاستم چیه ؟؟؟ فک کنم هاست ایرانی باشه. از cpanel ایرانی خریدم . 
خب اگه میشه لطفا فک کنید ببینید چطوری برطرفش کردید چون شدیدا نیاز دارم به این الان .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ضمنا این پلاگین که نیاز به وارد کردن تو پلاگین های وینوس نداره که ؟؟؟ یعنی باید هنگام خروجی واردش کنیم ؟؟؟

همین الان تو گوشی امتحانش کردم . لازم نیست تو وینوس وارد بشه . 
اما بازی تو گوشی هم همین بود . دریافت مشکلی نداشت اما ارسال امتیازات میزد خطا در دیتابیس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شاید مشکل از هاست و دیتابیس من باشه چون تو خود سورس تست امتیازات ارسال هم میشه اما واسه من نه . البته مال من دریافت میکنه ولی ارسال نمیشه . امکان داره مشکل از دیتابیس باشه . نصب خاصی داره ؟؟؟ چون تو خطا هم مینویسه خطا در دیتابیس . من یه دیتابیس ساختم و یه ادمین . بعد وصلشون کردم به هم و اونارو وارد onstorage کردم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یکبار توکن رو حذف کنید دوباره بزنید .

تنظیمات PHP رو هم رو تغییر بدید .
یک بار بذارید روی 5.6 و 5.7 بعضی از هاست ها روی 5.5 و یا آخرین نسخه 7.؟.؟ تنظیم هستن که بعضی از اسکریپت ها روشون به خوبی لود نمیشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
؟؟؟؟ . فک کن یه کلمه فهمیدم چی گفتی 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 223 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: