خرید درون شبکه برای کانستراکت2
خدا کنه بدون مشکل منتشر بشه و دغدغه ای نداشته باشیم و از همه مهمتر زودتر منتشر کنن صبر کردن سخته
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من که نگفتم اجازه نمیده، فقط گفتم باید مارکت ها این دسترسی رو به اون پلاگین بدن،

ولی به نظر من که از خداشونه این اتفاق بیفته، چون کانستراکت، داره پیشرفت میکنه، نمیخوام بد دل باشم، اما این پلاگین پرداخت درون برنامه برای ادپلی، یک نوع رقیبه، عجیبه که دارن اینو تهیه میکنن....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای کی رقیبه دوست عزیز؟
اما من هرچی درمورد این تبلیغات ادپلی فکر میکنم با عقل جور در نمیاد،شما فکر کنین ما یه بازی با پرداخت درون برنامه ساختیم که وقتی کاربر سکه میخواد حداقل 300 400 تومان باید خرج کنه تا سکه بخره اما با این تبلیغا فقط 22 تک تومانی به جیب ما میره،این به نظر شما منطقی هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کجاش غیر منطقیه ؟
کسایی که میتونن پرداخت درون برنامه بخرن 
یعنی حساب دارن 
یعنی سنشون زیاده
ولی تبلیغات بهتره
کوچکترا هم میتونن کلیک کنن
تازه احتمال اینکه بچه ها رو تبلبغ کلیک کنن زیاده
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگاه این تبلیغات قراره مقدار خیلی کمتر از اونچه شما فکر می کنید سکه به کاربر بعد از دیدن تبلیغ بده بعدم نمیدونم این چه عیبی داره که کنار خرید درون برنامه ازش استفاده مثبت کنی شاید یکی نخواست 500تا سکه بخره لنگ 50 تا سکه بود با دیدن تبلیغ هم اون به هدفش میرسه هم تو هم 22تومن به جیب میزنی بعد فکر کن اگر کاربر 10 بار تبلیغ تو روز نگاه کنه 220 تومن میشه و اگر تو طول هفته این تکرار بشه میشه 1500 حالا اگر 1000 نفر فقط یک هفته از بازی شما استفاده کنند میشه 150 هزار تومان؟ کمه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
(1394/5/11، 09:24 عصر)Americanboy نوشته است: برای کی رقیبه دوست عزیز؟
اما من هرچی درمورد این تبلیغات ادپلی فکر میکنم با عقل جور در نمیاد،شما فکر کنین ما یه بازی با پرداخت درون برنامه ساختیم که وقتی کاربر سکه میخواد حداقل 300 400 تومان باید خرج کنه تا سکه بخره اما با این تبلیغا فقط 22 تک تومانی به جیب ما میره،این به نظر شما منطقی هست؟

دوست عزیز

وقتی یک شرکت مثل ادپلی داره پلاگینی بیرون میده که قراره تبلیغات رو پخش کنه و صد درصد یه مبلغی از تبلیغ دهنده بگیره و به صورت درصدی به توسعه دهنده ی بازی یا برنامه بده و یه مبلغی خودش برداره،

اونوقت همین شرکت بیاد پرداخت درون برنامه بنویسه که دیگه هیچی ازش گیرش نیاد، این کار منطقی نیست، مگه اینکه عشقشون کشیده به این کار....

رقیبش میشه خود همون درون پردخت، چون اینطوری چیزی گیرش نمیاد برعکس پخش تبلیغات..

(1394/5/11، 09:55 عصر)Tartilla نوشته است: کجاش غیر منطقیه ؟
کسایی که میتونن پرداخت درون برنامه بخرن 
یعنی حساب دارن 
یعنی سنشون زیاده
ولی تبلیغات بهتره
کوچکترا هم میتونن کلیک کنن
تازه احتمال اینکه بچه ها رو تبلبغ کلیک کنن زیاده

موافقم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
اینطوری که بوش میاد فکر کنم همگی سر کاریم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان نگران نباشید اگر اونا هم ندادن خودم مجبورم برای بازیم بسازم
بازار و ایران اپس در اولویتم هستند پلاگین رو cordova میسازم و با Cocoon نسخه جدیدش که هنوز آزمایشی هست و هم با Xdk crosswalk میتونید استفاده کنید
ولی یه مدتی زمان میخواد چون اول باید بازی رو بسازم (یعنی نسخه جدید بازی رو باید بسازم)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متوجه نشدم منظور شما رو!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 12:13 عصر)mahdi71 نوشته است: دوستان نگران نباشید اگر اونا هم ندادن خودم مجبورم برای بازیم بسازم
بازار و ایران اپس در اولویتم هستند پلاگین رو cordova میسازم و با Cocoon نسخه جدیدش که هنوز آزمایشی هست و هم با Xdk crosswalk میتونید استفاده کنید
ولی یه مدتی زمان میخواد چون اول باید بازی رو بسازم (یعنی نسخه جدید بازی رو باید بسازم)

میتونید برای بازار هم درست کنید؟

که واسه بیسیک هم جواب یده

چقدر طول میکشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: