1398/3/31، 03:46 عصر
![[تصویر: 4kp7_img_20181128_075725_404~2.jpg]](http://uupload.ir/files/4kp7_img_20181128_075725_404~2.jpg)
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان, اساتید و بزرگان. بنده تازه این افتخار رو پیدا کردم که عضو کوچک, مبتدی و جدید این انجمن وزین و تخصصی بشم. امیدوارم بنده رو پذیرا باشید. من نریمان نریمانی هستم و در گذشته های دور کارتونیست نشریات بودم و بعدها به عنوان سرگرمی انیمیشنهای کوتاه طنز میساختم و تو پیج اینستاگرامم قرار میدادم. شاید بعضی از انیمیشنهای بنده رو تو پیجهای مختلف دیده باشید. لینک آدرس پیج اینستاگرامم تو قسمت امضا هست (nariman.narimani.art). من حدود چهار الی پنج ماهی هست که با نرم افزار کانستراکت آشنا شدم و چون نیازی به بلد بودن زبان برنامه نویسی نداشت خیلی به این نرم افزار علاقمند شدم و شروع به یادگیری کردم و به تازگی جسارت کردم و یک بازی ابتدایی و آماتوری ساختم و چون اولین تجربه بنده بود لذا ترجیح دادم فقط به صورت تحت وب و برای موبایل و با فرمت html5 اونرو داخل وب سایت بزارم تا صرفا با ارایه به دوستانم و شاید نهایتا با ارایه لینک بازی تو پیجم برای فالورها اونرو نه به عنوان گیم که بنده اصلا در این حد نیستم بلکه صرفا به عنوان فان ارایه کنم. اما مشکلی که دارم این هست که تمام مدلهای گوشی موبایل برازرشون بازی رو اجرا نمیکنن. تو بعضیها اجرا میشه و تو بعضیها تو همون لی اوت اول قفل میمونه. میخواستم از دوستان و اساتید خواهش کنم که منت سر بنده بگذارند و بنده رو راهنمایی بفرمایند که این مشکل میتونه از کجا باشه. با اجازه اساتید آدرس و لینک بازی رو خدمتتون تقدیم میکنم.
ارادتمند.
آدرس: nightmare