کدگذاری اطلاعات
(1398/4/13، 12:03 صبح)shazde نوشته است: سلام
دوستان آقا میلاد هم پلاگین میسازن ولی تا حالا نیومدن آموزش ساخت پلاگین بزارن 
چرا؟ 
1_شاید دلش نمیخواد
2_شاید وقت نداره
3_شاید با خودش میگه کلی آموزش هست برای اینکار و چرا من بیام وقت بزارم برای چیزی که هست

آقا حسام هم همینطور 
هرکی زندگی خودشو داره و به خودش مربوطه 

من خودمو مثال میزنم , والا کلی بازیهای مختلف هست که دوست دارم بیام و آموزش ساختشون با کانستراکت رو بسازم
ولی وقت و انگیزه ندارم و کلی هم مشکل دارم الان.
همین تایمی هم که میزارم و میام به انجمن سر میزنم و سوالاهایی که بلد هستم رو جواب میدم , فقط بخاطر دَینی هست که به این انجمن دارم
وگرنه بخاطر مشکلاتی که دارم چندوقت پیش به آقا مجتبی گفتم که کسی دیگه رو بیارن برای انجمن و شاید من دیگه نتونم بیام به انجمن سر بزنم.

در کل حرفم اینه که تو عصری زندگی میکنیم که اینترنت داریم , اینترنت هم یعنی هرچی میخوای فقط سرچ کن برای بازیهای آنلاین چیزی که مسلمه باید زبان های مختلف یاد بگیرید که بازهم باید بگم توی عصری زندگی میکنیم که اینترنت هست و اینترنت هم از هر موضوعی که ما بخواییم آموزش داره و میتونیم چیزی که میخواییم رو یاد بگیریم.

ممنون محمد جان .

من بابت آموزش مشکلی ندارم ؛ بار ها آموزش های مختلف گذاشتم ، چند نمونش داخل انجمن هست بعضیاشم توی تلگرام برای دوستان آماده کردم ؛ من بیش از یک سال پیش آموزش تپسل رو گذاشتم ، چون توی بازی خودم اجرا کردم و مطمئن بودم کار میکنه و آموزش اون رو گذاشتم در حالی که بسیار آسون بود ...

دو سال پیش میخواستم دوره ی آموزشی ساخت بازی آنلاین بذارم که به دلیل کمبود وقت نشد بذارم ، الان هم خوشحالم که نذاشتم چون خودم تجربه کافی برای اینکه بخوام آموزش بدم رو نداشتم ...

الان هم نمیگم نمیذارم ، اما گذاشتنش سخت هست ، ماشالله دوستان هم پرتوقع !
توقع دارن من بیام آموزش بذارم و تمام این چیز هایی که هست رو تمام و کمال آماده و حتی گاها براشون کامل کنم و تحویلشون بدم .

سه ماه پیش به یک دوستی یک فایل ثبت نام و ورود Php ساده دادم ، همچنان داره توی تلگرام پیام میده فلان چیزو میخوام فلان کارو دارم الان میفهمم آقای مهدی حیدرزاده چرا جواب کسیو نمیداد و ما میگفتیم بی ادبیه ...

ممنونم واقعا .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، kakmamad ، hamid5700
البته که ساخت آموزش با توجه به مشکلات امروزی کار سختیه ، فک نمیکنم افراد زیادی هم توقع اموزش داشته باشن که میشه ارشون چشمپوشی کرد . ولی خب جواب کامل چی ؟؟؟ اون رو هم نمیتونید بدید . منم با این موافقم که همیشه ماهی گیری یاد بدیم تا دادن ماهی . الان من تو همین تاپیک پرسیدم این بحث امنیت چیه و چطور باید امنیت برنامه رو بالا ببریم ؟؟؟ هنوز جواب کاملی نگرفتم . فقط گفتید باید امنیت سمت سرور رو بالا ببرید . نمیگم آموزش کامل بدید ولی یه توضیحی بدید که بفهمم باید چیکار کنم ، بعد برم دنبالش با سرچ در اینترنت . یا اینکه چطور میشه سورس های خروجی کانستراکت رو امن کرد ؟؟؟
اصلا مگه پلاگین های اقا میلاد (پارسکور و onstorage) امن نیست ؟؟؟ رمز و ... مگه نمیخواد ؟؟؟ بازم باید واسه این پلاگینا که رو هاست نصب میشه ، امنیت ایجاد کرد ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/13، 10:41 صبح)محمد 82 نوشته است: البته که ساخت آموزش با توجه به مشکلات امروزی کار سختیه ، فک نمیکنم افراد زیادی هم توقع اموزش داشته باشن که میشه ارشون چشمپوشی کرد . ولی خب جواب کامل چی ؟؟؟ اون رو هم نمیتونید بدید . منم با این موافقم که همیشه ماهی گیری یاد بدیم تا دادن ماهی . الان من تو همین تاپیک پرسیدم این بحث امنیت چیه و چطور باید امنیت برنامه رو بالا ببریم ؟؟؟ هنوز جواب کاملی نگرفتم . فقط گفتید باید امنیت سمت سرور رو بالا ببرید . نمیگم آموزش کامل بدید ولی یه توضیحی بدید که بفهمم باید چیکار کنم ، بعد برم دنبالش با سرچ در اینترنت . یا اینکه چطور میشه سورس های خروجی کانستراکت رو امن کرد ؟؟؟
اصلا مگه پلاگین های اقا میلاد (پارسکور و onstorage) امن نیست ؟؟؟ رمز و ... مگه نمیخواد ؟؟؟ بازم باید واسه این پلاگینا که رو هاست نصب میشه ، امنیت ایجاد کرد ؟؟؟

شما نمیخونی من تقصیر دارم ؟؟؟
من چند ماه پیش درباره On Storage بحث کردم و گفتم این پلاگین 1% هم امنیت نداره /
درباره با اینکه گفتید چطوری امنیت ببریم بالا جوابش همون امنیت سمت سرور بود ! گفتم برید PHP رو 100 درصد یاد بگیرید .
باید کار با آرایه هارو کامل یاد بگیرید و نحوه استفاده و GET و POST و تمامی مواردی که مربوط به امنیت میشه رو یاد بگیرید ، بخاطر همین هم هست که باید 100 درصد PHP رو یاد بگیرید .

و من همه این هارو قبلا گفتم ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، Master Badfar ، saeed ، ᔕinaᗪehghani
خب ما برای اینکه php بلد نبودیم رفتیم سراغ پلاگین های اقا میلاد وگرنه که خودمون میتونستیم اون ارسال و دریافت امتیازات رو یجوری انجام بدیم . الان ماکه php بلد نیستیم ، بهتر نیست بگیم اقا میلاد پلاگین های نصبی رو هاستش رو امن کنه ؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، saeed
(1398/4/13، 08:34 عصر)محمد 82 نوشته است: خب ما برای اینکه php بلد نبودیم رفتیم سراغ پلاگین های اقا میلاد وگرنه که خودمون میتونستیم اون ارسال و دریافت امتیازات رو یجوری انجام بدیم . الان ماکه php بلد نیستیم ، بهتر نیست بگیم اقا میلاد پلاگین های نصبی رو هاستش رو امن کنه ؟؟؟؟

ایشون وقت نمیکنن ، از طرفی کاری که شما از ایشون بخواید انجام بدن واقعا کار آسونی نیست .

اکثرا اپلیکیشن هایی که امنیتشون 99 درصدی هست از یک سیستم API اختصاصی استفاده میکنند /
کار کردن با پلاگین آقا میلاد میتونه بازم مشکل ساز باشه ، چرا که شما نمیتونید تعیین کنید که در چه زمانی چه اتفاقی بیوفته .

مثلا فکر کنید شما میخواید توی بازیتون در فروشگاه یک آیتم رو به فروش برسونید ، برای این کار اگر شما برنامه نویسی سمت سرور بلد باشید میتونید توی دیتابیس این هارو ثبت کنید و بعدا اون آیتم رو به فروش برسونید ( بررسی کنید میزان سکه ها کافی هست یا خیر ، میزان سکه هارو در صورت کافی بودن سکه ها از مقدار کلی کسر میکنید و در نهایت اون رو به لیست آیتم های کاربر اضافه میکنید ( یک پیغام هم برای اینکه از طرف کانستراکت بفهمیم که پروسه چطوری پیش رفته احتیاج داریم ) .

اما شما این کار رو نمیتونید با پلاگین آقا میلاد انجام بدید ، چرا که هر کاری بکنید اینقدر امنیت پایین هست که کسی که قسط هک کردن بازی رو داشته باشه میتونه با تغییر یک متغیر به راحتی به جای مثلا عدد منفی 1000 که قیمت آیتم هست ، عدد 9999999 رو بزنه و با خرید اون آیتم به فرض مثال سکه هاش رو بینهایت افزایش بده .

این دقیقا کاری هست که کسایی که بازی هارو مود میکنند انجام میدن . یعنی اگر قرار باشه بازی آنلاین شما امنیتش از یک بازی آفلاین که مود میشه هم کمتر باشه و یا فرقی با اون نداشته باشه بهتره که این کار انجام نشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، MohammadHadi
(1398/4/13، 09:45 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/4/13، 08:34 عصر)محمد 82 نوشته است: خب ما برای اینکه php بلد نبودیم رفتیم سراغ پلاگین های اقا میلاد وگرنه که خودمون میتونستیم اون ارسال و دریافت امتیازات رو یجوری انجام بدیم . الان ماکه php بلد نیستیم ، بهتر نیست بگیم اقا میلاد پلاگین های نصبی رو هاستش رو امن کنه ؟؟؟؟

ایشون وقت نمیکنن ، از طرفی کاری که شما از ایشون بخواید انجام بدن واقعا کار آسونی نیست .

اکثرا اپلیکیشن هایی که امنیتشون 99 درصدی هست از یک سیستم API اختصاصی استفاده میکنند /
کار کردن با پلاگین آقا میلاد میتونه بازم مشکل ساز باشه ، چرا که شما نمیتونید تعیین کنید که در چه زمانی چه اتفاقی بیوفته .

مثلا فکر کنید شما میخواید توی بازیتون در فروشگاه یک آیتم رو به فروش برسونید ، برای این کار اگر شما برنامه نویسی سمت سرور بلد باشید میتونید توی دیتابیس این هارو ثبت کنید و بعدا اون آیتم رو به فروش برسونید ( بررسی کنید میزان سکه ها کافی هست یا خیر ، میزان سکه هارو در صورت کافی بودن سکه ها از مقدار کلی کسر میکنید و در نهایت اون رو به لیست آیتم های کاربر اضافه میکنید ( یک پیغام هم برای اینکه از طرف کانستراکت بفهمیم که پروسه چطوری پیش رفته احتیاج داریم ) .

اما شما این کار رو نمیتونید با پلاگین آقا میلاد انجام بدید ، چرا که هر کاری بکنید اینقدر امنیت پایین هست که کسی که قسط هک کردن بازی رو داشته باشه میتونه با تغییر یک متغیر به راحتی به جای مثلا عدد منفی 1000 که قیمت آیتم هست ، عدد 9999999 رو بزنه و با خرید اون آیتم به فرض مثال سکه هاش رو بینهایت افزایش بده .

این دقیقا کاری هست که کسایی که بازی هارو مود میکنند انجام میدن . یعنی اگر قرار باشه بازی آنلاین شما امنیتش از یک بازی آفلاین که مود میشه هم کمتر باشه و یا فرقی با اون نداشته باشه بهتره که این کار انجام نشه .

آقای ثنایی ظاهرا فضای پیام خصوصیتون پر شده من نتونستم بابت اون جوابی که به سوالم دادید ازتون تشکر کنم ، از همینجا میگم بسیار ممنونم که وقت گزاشتید . حتما نکاتی که گفتید رو رعایت می کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: