1398/4/13، 12:58 صبح
(1398/4/13، 12:03 صبح)shazde نوشته است: سلام
دوستان آقا میلاد هم پلاگین میسازن ولی تا حالا نیومدن آموزش ساخت پلاگین بزارن
چرا؟
1_شاید دلش نمیخواد
2_شاید وقت نداره
3_شاید با خودش میگه کلی آموزش هست برای اینکار و چرا من بیام وقت بزارم برای چیزی که هست
آقا حسام هم همینطور
هرکی زندگی خودشو داره و به خودش مربوطه
من خودمو مثال میزنم , والا کلی بازیهای مختلف هست که دوست دارم بیام و آموزش ساختشون با کانستراکت رو بسازم
ولی وقت و انگیزه ندارم و کلی هم مشکل دارم الان.
همین تایمی هم که میزارم و میام به انجمن سر میزنم و سوالاهایی که بلد هستم رو جواب میدم , فقط بخاطر دَینی هست که به این انجمن دارم
وگرنه بخاطر مشکلاتی که دارم چندوقت پیش به آقا مجتبی گفتم که کسی دیگه رو بیارن برای انجمن و شاید من دیگه نتونم بیام به انجمن سر بزنم.
در کل حرفم اینه که تو عصری زندگی میکنیم که اینترنت داریم , اینترنت هم یعنی هرچی میخوای فقط سرچ کن برای بازیهای آنلاین چیزی که مسلمه باید زبان های مختلف یاد بگیرید که بازهم باید بگم توی عصری زندگی میکنیم که اینترنت هست و اینترنت هم از هر موضوعی که ما بخواییم آموزش داره و میتونیم چیزی که میخواییم رو یاد بگیریم.
ممنون محمد جان .
من بابت آموزش مشکلی ندارم ؛ بار ها آموزش های مختلف گذاشتم ، چند نمونش داخل انجمن هست بعضیاشم توی تلگرام برای دوستان آماده کردم ؛ من بیش از یک سال پیش آموزش تپسل رو گذاشتم ، چون توی بازی خودم اجرا کردم و مطمئن بودم کار میکنه و آموزش اون رو گذاشتم در حالی که بسیار آسون بود ...
دو سال پیش میخواستم دوره ی آموزشی ساخت بازی آنلاین بذارم که به دلیل کمبود وقت نشد بذارم ، الان هم خوشحالم که نذاشتم چون خودم تجربه کافی برای اینکه بخوام آموزش بدم رو نداشتم ...
الان هم نمیگم نمیذارم ، اما گذاشتنش سخت هست ، ماشالله دوستان هم پرتوقع !
توقع دارن من بیام آموزش بذارم و تمام این چیز هایی که هست رو تمام و کمال آماده و حتی گاها براشون کامل کنم و تحویلشون بدم .
سه ماه پیش به یک دوستی یک فایل ثبت نام و ورود Php ساده دادم ، همچنان داره توی تلگرام پیام میده فلان چیزو میخوام فلان کارو دارم الان میفهمم آقای مهدی حیدرزاده چرا جواب کسیو نمیداد و ما میگفتیم بی ادبیه ...
ممنونم واقعا .