مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )
(1398/5/6، 05:23 عصر)hesam3 نوشته است: نهایتا همین کارو کردم ، دیدم تمام راه کار های ارائه شده توسط کافه بازار و راه کار های خارجی و اینا کار ساز نیست ، دیگه همین کار و کردم ، بازی رو برای بررسی بیشتر برای گوگل ارسال کردم ، امیدوارم که مشکلی نگیرن ، چون عملا بازی ساخته شده توسط کانسترکت هست و خروجی بازی هم دست ما نیست ، یعنی اگر خروجی دست خودمون میبود مثلا من احتیاجی به دسترسی نوشتن اطلاعات روی گوشی نذاشتم اما خروجی کراسواک به این دسترسی احتیاج داره که یکی از مهم ترین دلایل بوجود اومدن این ارور همین موضوع دسترسی نوشتن هستن ...

مورد دیگه استفاده از لینک های Http هست که سایت بنده از SSL استفاده میکنه و همه لینک ها Https هست که این موضوع هم برقرار نبود پس بر میگرده به همون دسترسی نوشتن اطلاعات روی گوشی ...
سلام. از چه آپلود سنتری برای آپلود فایل بازی استفاده کردید؟ بیشتر آپلود سنترها را گوگل قبول نمیکند. بهترین کار فرستادن بازی برای گوگل هست ولی برای بازی های بدون دسترسی خاص می‌توان از امضا بازی های قدیمی و منتشر شده هم استفاده کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/5/6، 11:34 عصر)-unity- نوشته است:
(1398/5/6، 05:23 عصر)hesam3 نوشته است: نهایتا همین کارو کردم ، دیدم تمام راه کار های ارائه شده توسط کافه بازار و راه کار های خارجی و اینا کار ساز نیست ، دیگه همین کار و کردم ، بازی رو برای بررسی بیشتر برای گوگل ارسال کردم ، امیدوارم که مشکلی نگیرن ، چون عملا بازی ساخته شده توسط کانسترکت هست و خروجی بازی هم دست ما نیست ، یعنی اگر خروجی دست خودمون میبود مثلا من احتیاجی به دسترسی نوشتن اطلاعات روی گوشی نذاشتم اما خروجی کراسواک به این دسترسی احتیاج داره که یکی از مهم ترین دلایل بوجود اومدن این ارور همین موضوع دسترسی نوشتن هستن ...

مورد دیگه استفاده از لینک های Http هست که سایت بنده از SSL استفاده میکنه و همه لینک ها Https هست که این موضوع هم برقرار نبود پس بر میگرده به همون دسترسی نوشتن اطلاعات روی گوشی ...
سلام. از چه آپلود سنتری برای آپلود فایل بازی استفاده کردید؟ بیشتر آپلود سنترها را گوگل قبول نمیکند. بهترین کار فرستادن بازی برای گوگل هست ولی برای بازی های بدون دسترسی خاص می‌توان از امضا بازی های قدیمی و منتشر شده هم استفاده کرد.
بنده یک سرور از ایران دارم ، یک سرور از آلمان .
با سرور ایران که قبول نکرد اما سرور آلمان اوکی بود که البته
تنها مشکل دامین ir بنده بود که اونم با یک کوتاه کننده لینک خارجی ردیف شد و پیام موفقیت توسط گوگل هم برام ایمیل شد .

سایتی هم که برای کوتاه کردن لینک ازش استفاده کردم سایت زیر بود :
https://bitly.com/

(1398/5/6، 11:34 عصر)-unity- نوشته است:

موضوع بعدی این هست که مشکل از کی استور نیست ، آیدی پکیج بازی مشکل دارد و اگر شما صد تا کی استور جدید یا قدیمی هم بذاری روش باز هم گوگل پلی این ارور رو میده به هر حال کی استور های ما ساخته خودمون هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: -unity- ، shazde
سلام

میخواستم طبق برنامه ؛ بازی رو هفته پیش بصورت تست منتشر کنم که همونطور که میدونید مشکل گوگل پروتکت خورد تو ذوقم ...
سر این موضوع بازی رو منتشر نکردم که البته همچین هم بدک نشد ! فکر میکنم حدود 10 تا باگ رو توی همین روز ها خودم شناسایی کردم که اگر توی نسخه تست برای بچه های انجمن نمایان میشد عملا نسخه تست دوباره از کار میوفتاد ...
حالا همینارو هم حل کردم ، اما خب بازی حدود 90 درصدش کامل شده بود که 10 درصدش رو میخواستم کلا فعال نکنم برای نسخه تست انجمن اما با این موضوع گوگل پروتکت کلا موضوع تغییر کرد ؛ درحال حاضر نسخه نهایی بازی آماده هست ، اما منتظر میمونم تا گوگل پروتکت حل بشه و بعد نسخه تست رو برای دوستان منتشر میکنم ، حدود یک هفته هم بازی رو تست میکنیم و انشالله اگر مشکلی نبود یا بود نسخه پایدار رو بصورت نهایی خروجی میگیرم و منتشر میکنم ، موضوع انتشار این هست که قرار هست برای شروع بازی در مایکت قرار بگیره و بعد از ی مدت کوتاه توی کافه بازار منتشر میشه ، میخوام ببینم مایکت تا چه حد میتونه بهمون کمک کنه و بعد تجربیات شخصی خودم رو منتشر میکنم توی انجمن درباره مایکت هم ؛ همونطوری که قبلا درباره کافه بازار تجربیاتمو باهاتون در میون گذاشتم ، هنوز سر پروژه نبرد مدرن اطمینانم رو از کافه بازار از دست دادم که ترجیح میدم به عنوان مارکت ثانویه ازش استفاده کنم .

بگذریم ؛ بخش های بازی که تا حالا ندیدید رو عکس میذارم تا مشکل گوگل هم حل بشه و نسخه رو بصورت دانلودی براتون قرار بدم :

[تصویر:  005.png]

[تصویر:  006.png]

[تصویر:  007.png]

[تصویر:  008.png]

[تصویر:  009.png]

[تصویر:  010.png]

[تصویر:  011.png]

[تصویر:  012.png]

[تصویر:  013.png]

باتشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، amin COD ، shazde
حسام خان ایشالا موفق باشی
ولی یه انتقاد ریز بکنم...بنظرم فونت بازی و اسپرایت هاش مثل زمینه سفید و فونت گوگول مگولی و دکمه های ساده چندان مناسب به همدیگه نباشن ...و حتی میشه از رنگ های بهتر و متناسب تری استفاده کرد 
من قبلا فکر می کردم این عکس ها مال تست کردن بازی ولی باید بگم برای انتشار بازی مناسب نیست..مثلا این دکمه ها رو نگاه کن
[تصویر:  game-ui-design-online-game-5a28b2c67ab3c...465026.jpg]
یا این یکی
[تصویر:  010_03.png]
بنظرم حداقل رنگ هاش رو متناسب کنید...کاری هم نیست که زیاد وقت بگیره فقط کافیه اسپرایت ها رو جایگزین کنید
شرمنده که دخالت کردم...فقط خواستم برای بهتر شدن بازی پیشنهادم رو بگم
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، oak
(1398/5/9، 12:06 عصر)amin COD نوشته است: حسام خان ایشالا موفق باشی
ولی یه انتقاد ریز بکنم...بنظرم فونت بازی و اسپرایت هاش مثل زمینه سفید و فونت گوگول مگولی و دکمه های ساده چندان مناسب به همدیگه نباشن ...و حتی میشه از رنگ های بهتر و متناسب تری استفاده کرد 
من قبلا فکر می کردم این عکس ها مال تست کردن بازی ولی باید بگم برای انتشار بازی مناسب نیست..مثلا این دکمه ها رو نگاه کن
[تصویر:  game-ui-design-online-game-5a28b2c67ab3c...465026.jpg]
یا این یکی
[تصویر:  010_03.png]
بنظرم حداقل رنگ هاش رو متناسب کنید...کاری هم نیست که زیاد وقت بگیره فقط کافیه اسپرایت ها رو جایگزین کنید
شرمنده که دخالت کردم...فقط خواستم برای بهتر شدن بازی پیشنهادم رو بگم

سلام ، ممنونم ؛ بابت پیشنهادتون هم ممنونم .

در مورد فونت که قرار شد عوض بشه ، منتها فعلا برای تست با همین فونت گوگول مگولی ادامه میدیم  21
البته فقط فونت دکمه ها اینها هست ، همونطوری که فونت تکست ها عوض شد اونها هم عوض میشن منتها چون دکمه های داخل بازیم زیاد هست یکم وقت متفرقه میخواد که اونم ردیفش میکنم .

اما درباره خود دکمه فکر نمیکنم احتیاج باشه عوض بشه ؛ چون ظاهر UI رو به طور کلی ساده نمایش میده که من هم میخوام ساده باشه نه کارتونی و طرح و شکل دار . با این حال اگر نسخه تست بازی انتقادات درباره دکمه ها هم زیاد باشه که همون مجبور میشم باز ی فکر دیگه براش بکنم .

در رابطه با پس زمینه سفید هم چون قصدم نمایش دادن متن و گاها وارد کردن تکست هست سفید بهترین و البته ساده ترین طرحی بود که میشد برای پشت صحنه گذاشت ، با این حال اگر درست توجه کنید صفحه ساده هم نیست ، پشتش بک گراند هست !

طرحی که ارسال کردید خوب هست اما بدرد بازی بنده نمیخوره چون طرح های کارتونی هست و با داستان بازی نمیخونه ، مگر اینکه لازم باشه و فکر دیگه ای بابتش بکنم .

ممنون  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
مخلصم
بحثم سر این دکمه ها نبود منظورم اینه که یه سایه روشنی چیزی بش بزنید یا مثلا مستطیل ساده نباشه گوشه هاش گرد تر باشه یا مثلا رنگ ها جوری بشه که به هم بیان 4 
همین...و الا که کلا بازی عالیه
  پاسخ

سلام

یک نمونه از دکمه رو که به نظرم برای بازیتون مناسبه طراحی کردم فونتش هم بی یکان هست که ب نظر جالب
میاد اگه خواستید تا براتون بفرستم

[تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" />
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، hasansanaei
(1398/5/9، 08:11 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

میخواستم طبق برنامه ؛ بازی رو هفته پیش بصورت تست منتشر کنم که همونطور که میدونید مشکل گوگل پروتکت خورد تو ذوقم ...
سر این موضوع بازی رو منتشر نکردم که البته همچین هم بدک نشد ! فکر میکنم حدود 10 تا باگ رو توی همین روز ها خودم شناسایی کردم که اگر توی نسخه تست برای بچه های انجمن نمایان میشد عملا نسخه تست دوباره از کار میوفتاد ...
حالا همینارو هم حل کردم ، اما خب بازی حدود 90 درصدش کامل شده بود که 10 درصدش رو میخواستم کلا فعال نکنم برای نسخه تست انجمن اما با این موضوع گوگل پروتکت کلا موضوع تغییر کرد ؛ درحال حاضر نسخه نهایی بازی آماده هست ، اما منتظر میمونم تا گوگل پروتکت حل بشه و بعد نسخه تست رو برای دوستان منتشر میکنم ، حدود یک هفته هم بازی رو تست میکنیم و انشالله اگر مشکلی نبود یا بود نسخه پایدار رو بصورت نهایی خروجی میگیرم و منتشر میکنم ، موضوع انتشار این هست که قرار هست برای شروع بازی در مایکت قرار بگیره و بعد از ی مدت کوتاه توی کافه بازار منتشر میشه ، میخوام ببینم مایکت تا چه حد میتونه بهمون کمک کنه و بعد تجربیات شخصی خودم رو منتشر میکنم توی انجمن درباره مایکت هم ؛ همونطوری که قبلا درباره کافه بازار تجربیاتمو باهاتون در میون گذاشتم ، هنوز سر پروژه نبرد مدرن اطمینانم رو از کافه بازار از دست دادم که ترجیح میدم به عنوان مارکت ثانویه ازش استفاده کنم .

بگذریم ؛ بخش های بازی که تا حالا ندیدید رو عکس میذارم تا مشکل گوگل هم حل بشه و نسخه رو بصورت دانلودی براتون قرار بدم :

باتشکر .

اگه میخواین سفید بزارین بگراند رو ، میتونین همچین عکسایی رو با opacity پایین بزارین وسط بگراندتون :

[تصویر:  how-to-draw-Police-Car-step-0.png]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTooDR7V_7a-8ORt5UVdNE...7F0PzwDeJF][تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRz5fdTn5jYypuaycSF7FX...CKDF2hizBu][تصویر:  53fc5a5990ab19ca4bfe234a30d7368b.jpg]

این عکسا رو به عنوان نمونه از نت در آوردم . منظورم دقیقا همین عکسا نیستن . یه چیزی شبیه ب اینا ....

موفق باشید ...
  پاسخ

(1398/5/9، 03:22 عصر)alii نوشته است: سلام

یک نمونه از دکمه رو که به نظرم برای بازیتون مناسبه طراحی کردم فونتش هم بی یکان هست که ب نظر جالب
میاد اگه خواستید تا براتون بفرستم

[تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  q4nd_btn_game.jpg]" />

سلام ، لطفا فایل PSD رو برام ارسال کنید ، در صورت لزوم حتما ازشون استفاده میکنم .

(1398/5/9، 03:53 عصر)hiddendanger نوشته است:
(1398/5/9، 08:11 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

باتشکر .

اگه میخواین سفید بزارین بگراند رو ، میتونین همچین عکسایی رو با opacity پایین بزارین وسط بگراندتون :

[تصویر:  how-to-draw-Police-Car-step-0.png]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTooDR7V_7a-8ORt5UVdNE...7F0PzwDeJF][تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRz5fdTn5jYypuaycSF7FX...CKDF2hizBu][تصویر:  53fc5a5990ab19ca4bfe234a30d7368b.jpg]

این عکسا رو به عنوان نمونه از نت در آوردم . منظورم دقیقا همین عکسا نیستن . یه چیزی شبیه ب اینا ....

موفق باشید ...

فکر میکنم سفید خالی برای محتوا قشنگ تر هست ، چون ما متن و دکمه های مختلفی داخل صفحه قرار میدیم بخاطر همین سفید هرچند ساده هست اما برای کار ما ساده قشنگ تر خواهد بود ، با این حال تا زمان انتشار و تست نسخه تست توسط دوستان در انجمن صبر میکنیم تا ببینیم نظرات همه درباره بخش های مختلف بازی چطور هست . در صورت لزوم تغییراتی نیز اعمال میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
اینم چند نمونه از دکمه

[url=[تصویر:  udl6.png]][تصویر:  udl6.png]

[تصویر:  6rbt_btn_game.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  6rbt_btn_game.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  6rbt_btn_game.jpg]" />
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,942 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: